Arama sonuçlarınız

1. adg_ercu

Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında otomatikte yokuş aşağı inerken N ye alsak ne olur?

2. adg_ercu

1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek.

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. Dün akşam tavsiyeleri deneme fırsatım oldu, fakat beklediğim sonucu alamadım. Evet motor devri yükseldi ve motor kompresyon yaptı fakat beklentilerimi karşılamadı . Tabi ben dizel palio nun 1 inci vitesiyle karşılaştırıyorum, ne kadar uygun bir...
  3. adg_ercu

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. Ben onun sadece ani hızlanma gerektiğinde kullanılacağını düşünmüştüm. Bunuda denemekte fayda var, bazan işe yarayabilir

4. adg_ercu

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. İlk şıkkın ne anlama geldiğini biliyorum, o kadarda değil :D "Dik yokuştan karınca hızıyla inmek " tam aradığım cevaptı, en kısa zamanda deneyeceğim :) teşekkürler
  5. adg_ercu

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. iyi dileklerin ve cevabın için çok teşekkürler, yavaş yavaş öğrenicez artık :)

6. adg_ercu

Ynt: 1,6 JLX otomatik şanzımanla yokuş inmek. vites kolunda yukarıdan aşşağıya doğru sırasıyla, P - R - N - D - 2- L yazıyor. Anladığım kadarıyla siz L den bahsediyorsunuz. Çünkü aracı aldığım kişi çok dik yokuşlarda onu kullanmamı söylemişti, fakat o sırada aklıma iniştede kullanacakmıyım...

7. adg_ercu

Merhaba, Yıllardır manuel kullanan biri olarak merak ettiğim bir konu var. Manuel viteslerde vites küçülterek ani yavaşlamalarda yada dik yokuşlardan inişte motor frenini kolaylıkla kullanabiliyoruz. Otomatik şanzımanlarda böyle bir şansızmız varmı? Yoksa bütün yük frenleremi biniyor.? İlk kez...
  8. adg_ercu

Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında Yakıt tüketimi konusunda bu kadar ayrıntılı bilgi vereni daha önce görmemiştim. Tebrikler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri