Arama sonuçlarınız

1. B

Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance

Ynt: Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance Bir kaç sorum olacak, -Arka sıra koltuğunda yüksekliği ayarlanabilir 3 adet kafalık var mı? -Ön yolcu emniyet kemer ikazı var mı -Kapı açık ikaz lambası var mı -Ön koltuk sırtlarında cep var mı Son aylarda araçlar biraz daha dolu gelmeye başlamış da.

2. B

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Bence tek eksiği dış ısı göstergesi.
  3. B

Ynt: Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance ilginçtir, ilanlarda özellikle Ankarada satılık 4x4 yok, 4x2 ise sadece 3 ilan var Macera paketini kaç aldınız acaba?

4. B

Duster için Navigasyon Sistemi

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi kafası yerinden çıkıyor mu acaba? hızsızlara çalmak cazip gelebilir.
  5. B

nasıl bişey alabilirim

Ynt: nasıl bişey alabilirim japon ya da avrupa makinalara bakmanı öneririm kesinlikle çin mallarından uzak dur, 1 sene sonra her yerinin yerinden çıktığını göreceksin

6. B

yeni motosikletim..

Ynt: yeni motosikletim.. hayırlı olsun, honda'nın sürüşü en kolay ve ekonomik motoru

7. B

Ynt: Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance 4x4'lerdeki ön arka koruma kızakları plastik değil metal sanırım?
  8. B

Arkadaşlar merhaba Ankarada yaşıyorum, aslen Artvinliyim 2 aydır dusterı yakından inceliyorum, internetten takip ediyorum, tüm forumu neredeyse tamamen okudum ve bu ilk mesajım. Dusterın yeni getirdiği dizel 90 beygirlik 4x4 ü ile ilgileniyorum, sebebi ise 110 beygirliğe göre 10.000 tl yakın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri