Arama sonuçlarınız

1. D

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model Arkdaşlar yeni yılın Nivası hakkında fikri olan yok mudur? Buarda ana distibütorü aradım ancak halen gelicek Niva ların fiyatları belli değil, 2 hafta önce 36 dediler 2 gün geçti 42 dediler dün arkadaşlar aramış 44 ile 46 arası dediler. Telefona bakan bir bey var, her...

2. D

Suzuki 2004-2005 Grand Vitaramı P38 Mi

Ynt: Suzuki 2004-2005 Grand Vitaramı P38 Mi Merhaba, bende ara ara suzuki ye bakıyorum, ancak araç sahipleri temiz olmamasına rağmen çok yüksek fiyat istiyorlar. Almadan önce aracın ederinin aslında ne olması gerektiğini iyi analiz etmenizi ve modifiyesiz bir araç almanızı öneririm. Geçen sene...
  3. D

2004-2005 4kapı Suzuki Grand Vitara Alınık

Ynt: 2004-2005 4kapı Suzuki Grand Vitara Alınık güncel

4. D

Ynt: 2004-2005 4kapı Suzuki Grand Vitara Alınık Hala arıyorum.
  5. D

Ynt: 2004-2005 4kapı Suzuki Grand Vitara Alınık Güncel

6. D

Selamlar, aracını satmak isteyenler burdan iletişime geçebilirler. Teşekkürler.

7. D

Temiz Kazasız 2006 Yılı Sonrası Niva Arıyorum

Merhaba, Aracını satmak isteyenler bu alandan benimle iletişime geçebilir ve aracının bilgi ve fotolarını paylaşabilirler. En kısa zamanda araçlanmayı hedefliyorum. Saygılar,
  8. D

Lada Niva 2013 Model

Selamlar, Nivalara olan merakım yeni başladı diyebilirim, ancak bu ara almayı düşünüyorum. Ancak merak ettiğim birkaç konu var. İlk olarak ABS sadece 2013 modelde mi gelecek? Yine 2013 model hava yastıklı geleceğini duydum. Ancak bir ustayla konuştuğum kadarıyla bu teknolojjileri Niva da yeni...
  9. D

4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen!

Ynt: 4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen! Buarada 2004 model WJ lerin 6 aylık bandrolü kasko bedeli bakımından indirime giriyor mu?

10. D

Ynt: 4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen! Arkadaşlar konuyla ilgili olarak yardımcı olur musunuz?

11. D

Ynt: 4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen! güncel
  12. D

Ynt: 4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen! Nedir yıllık gideri?

13. D

Ynt: 4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen! Haklısınız. O zaman şöyle söyliyim. Zor koşullarda yolda bırakmıcak. Ancak ben biraz kaba bir kullanıcıyım sanırım. Elim sürekli aracın üzerinde de olamayabilir. Sadece bir yukseltme yaparım diye düşünüyorum, fazla asfalt performanısını kaybetmesini istemem...
  14. D

Ynt: 4x4 Terchi İçin Yardım Lütfen! Haklısınız. O zaman şöyle söyliyim. Zor koşullarda yolda bırakmıcak. Ancak ben biraz kaba bir kullanıcıyım sanırım. Elim sürekli aracın üzerinde de olamayabilir. Sadece bir yukseltme yaparım diye düşünüyorum, fazla asfalt performanısını kaybetmesini istemem...
  15. D

Temiz Liberty Renegade Arıyorum

Ynt: Temiz Liberty Renegade Arıyorum Selam, Bu ara baya bir baktım ancak temiz ve makul birşey denk gelmedi. Arkadaşın aracını satıyor mu? varsa iletişimi konuşabiliriz. Teşekkürler.

16. D

Herkese selamlar, Uzun zamandır bir araç alıcam ancak kafam allak bullak olmuş durumda. Aradığım nitelikleri az çok veya hoşlandığım marka ve modelleri belirledim. %60 arazi de kullanmayı düşünüyorum ancak İstanbul şehiriçi ve şehirler arasıda kullanacağım için çok yormamasını da istiyorum...
  17. D

Wrangler 2.5, 2.4

2.4 ve 2.5 hacminde motorlu olan Wrangler Türkiye' ye kaç yılına kadar getiirildi biliyor musunuz?
  18. D

ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun

Ynt: Zj'den Wj'ye Geçiş, Peki Farkları Neler, Hadi Tecrübe Konuşsun Liberty' ileri yükseltmek için old emu dışında başka bir marka var mıdır?

19. D

Ynt: Temiz Liberty Renegade Arıyorum Güncel
  20. D

Ynt: Temiz Liberty Renegade Arıyorum Şöyle söyliyim, bende 10 araca baktırdım, edindiğim fikir şu oldu, ya millet kullandığı arabanın durumdan bir haber, yada tokatçı. Sorun yok diye bir fiyat yazıyor, bir götürüyorsun, sorunsuz bir yeri çıkmıyor. Bir iki tane düzgün buldum oda benim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri