Arama sonuçlarınız

1. D

Temiz Liberty Renegade Arıyorum

Ynt: Temiz Liberty Renegade Arıyorum Güncel

2. D

Temiz Liberty Renegade Arıyorum

Liberty renegade lere bakıyorum illa renegade olması da şart değil aslında, kendimde aksesuar yapabilirim. Tamamıyla her yönü ile temiz, ve rayiç bedelinin üstüne çıkmadan satmak isteyen olursa burdan arabasının fotolarını ve bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
  3. D

Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim

Ynt: Liberty 3.7 İle Off-road Yapabilirmiyim İki farklı usta ile görüştüm biri dedi 3 bin diğeri dedi 4 bin, bu rakamlar bana biraz fazla geldi. bana önerebileceğiniz daha ekonomik ustalar mevcut mu? yoksa bu işin içinden 3 binden aşağı çıkılmaz mı:) Ebay rakamlar başka şeyler söylüyor. Şimdi...

4. D

ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun

Ynt: Zj'den Wj'ye Geçiş, Peki Farkları Neler, Hadi Tecrübe Konuşsun Liberty ler için ARB dışında yükseltmek için kullanabileceğim daha uygun fiyatı olan başka bir marka var mıdır?
  5. D

Ynt: Liberty 3.7 İle Off-road Yapabilirmiyim Get le yükseltmeye namı bilinen bir ustamız sıcak bakmıyor, hatta süspansiyon dışında yükseltme ben yapmam diyor. Bundan dolayı diğer yükseltme biçimleri bende tedirginlik yarattı. Önerebileceğiniz daha uygun fiyatlı bir süspansiyon mevcut mu? Sadece...

6. D

Kj Yükseltme

Merhaba, Kj leri sağlıklı bir şekilde yükseltebilmenin tek yolu süspansiyon kiti mi kullanmaktır? Eğer öyleyse fiyatı makul ancak kaliteli bir kit önerebilir misiniz?

7. D

Jeep Liberty'mi 2" Yükseltmek?

Ynt: Jeep Liberty'mi 2" Yükseltmek? Liberty' yi ARB süspansiyon dışında daha uygun fiyatlı ancak kalitede de fazla ödün vermeyen başka bir marka ile yükseltmek mümkün mü?
  8. D

Ynt: Liberty 3.7 İle Off-road Yapabilirmiyim Süspansiyon dışında sağlıklı yükseltme uygulamak mümkün değil mi? Eğer değil ise daha uygun fiyatlı ancak kalitesi de vasat olmayan bir süspansiyon markası önerebilir misiniz?
  9. D

Liberty Yükseltme

Ynt: Liberty Yükseltme Liberty' yi suspansiyon dışında yükseltmek için sağlıklı bir yöntem var mı?

10. D

Arkası Açık G

Selamlar, Arkası Açık Dizel Var Mı Elinizde?

11. D

Temiz 91 Wrangler Arıyorum

Selamlar, wrangler Larla İlgili Teknik Anlamda Fazla Bilgim Bulunmuyor. Bu Yüzden Aracını Satmak İsteyen Olurda Tecrübeli Arkadaşların Tüm Eleştrilerine Açık Halde Paylaşmak İsterse Memnun Olurum. Bu Ara Özellikle Temiz 91 Model Ve Sonrası Wrangler Lara Bakıyorum, Kafama Yatan Bir İki Tane...
  12. D

2.5 wrangler için mixer yardımı

Ynt: 2.5 wrangler için mixer yardımı Merhaba, 91 modellerinden sonra mı Injektorlu olarak motor kullanılmaya başlandı? Selamlar

13. D

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... Bu tehlike her konuda genellenebilir kanımca. Kırmızı ışıkta karşıdan karşıya yaya yolundan geçemediğimiz bir ülkede yaşıyoruz. Örneğin bana kullandığım araçların nası olduklarını soran bir arkadaşım olsa ilk önce problemlerini anlatmaya çalışırım. Ancak...
  14. D

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... Şöyle ki arayıp konuştuğum ustaların hepsi yetkili servis ustasıydı. Motor indirme 3000 tl ki ısınmanın getirdiği problem olarak bu maliyet çıkabilir dediler. Bu yetkili servisler, eğer yoldan geçenlere tulumu giydirip usta diyorlarsa onu bilimiyorum:)
  15. D

Discovery 2 TD5/2.5 TDI vs Cherokee 2.8 CRD(Liberty)

Ynt: Discovery 2 TD5/2.5 TDI vs Cherokee 2.8 CRD(Liberty) Yorumları olan ve tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

16. D

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... Biliyorsunuz bende Subaru ile ilgiliydim ancak birkaç yetkili servis ustası ile görüştüm, eğer lpg ile kullanacaksanız Subaru' dan uzak durmamı söylediler. Problem yaşarayabilirsiniz ve bunun maliyetinin de önü açık olduğunu söylediler. Sonra Disco düşünmeye başladım...
  17. D

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... niçin öyle düşünüyorsunuz?
  18. D

Liberty hakkında bilgi

Ynt: Liberty hakkında bilgi Bende bunlara ilişkin araştırma yapıyorum, yardımcı olabilecek var ise memnun olurum.

19. D

2004 model JEEP Cherokee 2.8 CRD Limited Tavsiye eder misiniz ?

Ynt: 2004 model JEEP Cherokee 2.8 CRD Limited Tavsiye eder misiniz ? Şuara bende bakıyorum bu araçlara, aradan geçen bu kaddar zaman sonra hala satılık olmas ihtimali var mıdır:)
  20. D

Discovery 2 TD5/2.5 TDI vs Cherokee 2.8 CRD(Liberty)

Herkese merhabalar, araç almak için yaptığım araştırmalarımın sonuçlarını indire indire 2 farklı markaya indirebildim. Disco 2 td5 2001 model, Liberty 2003/4 model. Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Yakıt gideri hariç olarak bu araçlardan hangisi daha ekonomik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri