Arama sonuçlarınız

1. ibrahim erol

Baş La Dim.....j9

Maşşallah maşşallah hadi nazar değmesin hadi bakalım kolay gelsin KÜRŞAD kardeşim

2. ibrahim erol

Baş La Dim.....j9

3. ibrahim erol

Baş La Dim.....j9

kürşad kardeşim biz atölyeyi kuracaz ilk önce mobilye dekarasyon atölyesi onu hazırlıyoruz makineleri aldık biz acele etmiyoruz yavaş yavaş ama seni takipteyim:smiley::smiley:

4. ibrahim erol

Baş La Dim.....j9

kürşad kardeşim nasıl oldu kolayladınmı görüşemedik
  5. ibrahim erol

Isuzu'dan Karavan Yapmak

dostum merhaba yeriniz nerede

6. ibrahim erol

Garmi̇n Nuvi̇ 58

Çok teşekkür ederim ilginize deneyeceğim şu andada kullanabiliyoruz ama dediğim gibi karasal harita 3 D bina arazi uydu yok ama tavsiyenize bakıcam teşekkür ederim

7. ibrahim erol

Baş La Dim.....j9

Kürşat kardeşim İzelasyon ne kullandın bir de İzelasyonu tavana neyle yapıştırdın
  8. ibrahim erol

Baş La Dim.....j9

Aynen devam tuvalet ve duş yapacakmısın sıvı depolarını nerelere Kayaca’n merakla bekliyorum
  9. ibrahim erol

Garmi̇n Nuvi̇ 58

hayırlı akşamler gezenbilir dostları oğlum yurt dışından hediye olarak bir tane GARMİN NUVİ 58 LM navigasyon gönderdi türkiye haritası yoktu üzerinde hasbel kader araştırırkrn sitesinden yükledik açtık fakat uydu görüntüsü ve 3D yok haritada sadece karasal harita var aradık türkiye temsilcisini...

10. ibrahim erol

Baş La Dim.....j9

kürşad kardeş hadi ilerleme yokmu bekliyoruz j9 çok merak ediliyor senden görüp tecrübelerinden yararlanacğız

11. ibrahim erol

Baş La Dim.....j9

çok yakından takip edeceğim kolay gelsin resimlerin devamını ayrıntılı olarak bekliyorum j9 karavan nezamandan beri kafamı kurcalıyordu hadi bakalım kısa şasi galiba gördüğüm kadarıyla uzundan neden yapmadınki
  12. ibrahim erol

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

ege boncuk dostum merhaba hayırlı akşamlar karavan elktriğiyle ilgili bazı teknik eksikliğim var seninle görüşmek isterim ben izmirdeyim uygunsa telefonda görüşebilirmiyiz hayırlı geceler

13. ibrahim erol

Karavanimin Onarimi Aşamasinda Yardim Ve Önerİlerİnİz

vallaha dostum durum biraz vahim gibi dışı böyleyse içi nasıldır bilmiyorum ama herhelde çok ucuza maalettin allah yardımcın olsun izmirde olsan üç dört firma var ama kolay gelsin
  14. ibrahim erol

Klasik Isınma Aracı; Odun Sobası

Borunun karavan gövdesiyle birleşip terkediş noktası çok önemli bence en önemli mesele bu çünkü alevli noktaya çok yakın bu açıdanda çok sıcak düşünüyorum ne yapılabilir acaba
  15. ibrahim erol

Yardım

Kolay gelsin dostum nerede yapacaksın hangi şehirde hayırlısıyla

16. ibrahim erol

Yardım

Kolay gelsin dostum nerede yapacaksın hangi şehirde hayırlısıyla
  17. ibrahim erol

Yat Camping Kuşadası

en son bilgilerime göre burası kapanmıştı ama sonradan değiştiyse bilmiyorum yinede yanılıyorsam özür dilerim
  18. ibrahim erol

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

o_Oo_Otesisattan korktum vallaha bir tesisatta bu kadar sorun eyvah eyvah ancak rüzgar abi nin dediği çok mantıklı bu kadar sorun oluyorsa tesisata mahakkak kolay ulaşılmalı

19. ibrahim erol

Karavan

Merhaba 17 metreküpse tadından yenmez
  20. ibrahim erol

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

maşşallah abim nazar değmesin tekerine taş deymesin

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162