Arama sonuçlarınız

1. şaban.usta

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı arkadaşlar sorun derken makinadan sorun yok en son silindir kapak taşlamadan geçirdik monte ettik başka bir işlem yapmadık fakat çalıştırınca makinada bir üfleme deiğimiz olay gerçekleşti yani komprasyon kaçırma yaptı yeniden makinayı indirip açtım...

2. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı devam
  3. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı merhabayın arkadaşlar sizleri bir merak içinde bıraktığım için hepinizden özür diliyorum yani bu hafta son bu hafta sonu test edicez diyerek fakat bunu bazı aksaklıklar sonucu gerçekleştiremedik bu tür el yapımı araçlarda her şeyi çok hass ince düşünmek...

4. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı estağfurulah vahap bey ne yaşı siz kendinizi yaşlımı görüyorsunuz insanın gönlü genç olsun yaş önemli değil
  5. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı vahap bey böyle bir araç olurda emniyet kemeri olmazmı 4 nokta kemer olacak kendini öyle sıkıcanki hiç bir şekilde araç içinde hareket etmen mümkün olmuyor

6. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı son gelişmeleride paylaşalım

7. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı yavuz bey haklılık payınız var yani motorun gücünden çaldığı doğru amma ne kadar onu bilemem gerek duymazssak sökebilirim paylaşımın için teşekkür ederim saygılar
  8. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı yavuz bey aslında gerek yok fakat sizde biliyorsunuzdur bu tip araçların motor üzeri açık fakat bizim model aldığımız araçta normal araç görüntüsü verildiğinden dolayı motor kaputu var motor üzerindeki oluşan dış ısıyı vede kaputun altında kalan sistemlerin...
  9. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı merhaba arkadaşlar son gelişmeleride paylalayım sizlerle hafta sonu bitiyor ersel hazır ol pazara herhangi bir sakatlık olursa senin koca oğlana yükleriz artık http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/?action=view&current=buggysongelimeler.mp4

10. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı hoş geldiniz adnan bey kendinize kızmanıza gerek yok sitede binlerce konu var hangini takip edeceksinizki bende anca gerekli olan konuları merak ettiklerimi inceliyebiliyorum ziyaret konusu başım üstüne buyrun gelin bekliyorum bu vesileyle hem tanışmış...

11. şaban.usta

4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar merhabayın arkadaşlar uğur beyin vermiş olduğu teknikler bilgiler gerçekten yarayışlı ve uygulamayla sabit bilgilr bendenizde yakında kendi projem olan bir buggy la araziye çıkacaz araç 4*4 % yüz kilit ön dift dahil motor 6 silindir...
  12. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı yapmış olduğum dieğr çalışmaları merak edenler bu linkten inceleyebilir saygılar http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/

13. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı aynen sezgin beyin dediği gibi tam gaz sona doğru gidiyoruz bitmek üzere az bir gayret daha diyorum son gelişmeleride paylaşayım saygılar
  14. şaban.usta

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) yusuf bey projenin yapım aşamaların bir solukta okudum tek kelimeyle harika bir eser ortya çıkardınız bu kadar titiz bir işçiliği bu işin imalatını yapan insanların bu özeni göstereceğini hiç sanmıyorum şiir gibi bir çalışma ve uygulamalı anlatımınızda bu işlere...
  15. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı az kaldı yusuf bey yılbaşından sonraya kaldı test işi bu hafta sonu finişi görücez aksilik olmassa son işlemleri tamamlamıya çalışıyoruz sizinde yeni yılınız vede bütün takipçilerin yeni yılını kutlar nice seneler dileğiyle saygılar fanların araç üzerine...

16. şaban.usta

Feroza Mudurnu Gurubu..

Ynt: Feroza Mudurnu Gurubu.. hepinizi canı gönülden kutluyorum bizlere görsel bir şölen havasında bu fotoları paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim sağlıcakla kalın tekeriniz düz bassın dileklerimle
  17. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı en son gelişmeleride paylaşalım koltuklarımız hazırlanmış elektirik tesisatı ve fan muhafazalarımız tamam büyük bir aksilik olmassa hafta sonu ilk testimizi arazide yapacağız saygılar
  18. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı türk chooper tekirdağ gurubunun ziyareti https://www.facebook.com/photo.php?fbid=146353485517480&set=a.146353032184192.34604.100004284883039&type=1&relevant_count=19&ref=nf

19. şaban.usta

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı devam diyelim
  20. şaban.usta

Vosvostan BUGGY :)

Ynt: Vosvostan BUGGY :) mehmet ustayı yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kutlarım bu tür çalışmalarıda haylini kuran arkadaşlarında bu tür işlerle meşgul olan ve bu konularda tecrübe kazanmış ustalara güvenerek yaptırabileceklerini belirtmak istiyorum emeğinize sağlık saygılar bende bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri