Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
kolay elsin çalışmalarınızı takdirr ediyorun ülkemizde bu kadar kapsamlı bir çalışma yapılmadı zannederim sizleri cani gönülden kutlarım bu radyetör fanlarından bende aradım zamanla amma sonunda kendim yaptım saygılar
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
sağolasın ilhan bey fotoları devamlı ben çektiğim için pek görünmüyorum ancak çalışırken damat foto çekerse o şekilde görünüyorum
sağol yılmaz bey kardeşim kendi çapında bir şeyler yapmıya gayret ediyoruz işin bazı özelliklerini burada bu işlere gönül veren insanlara hem cesaret hemde teknik bilgi açısından paylaşımda bulunuyorum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
murat bey teşekkür ederim yorumunu eleştiri olarak görmüyorum sadece bu tür yorum yapanlara mahsuru varmı diye soruyoırum yorumu dikkatli okuyunca o kurduğunuz cümlenin manasını anladım sizi bilgilendirmek için bu yorumu yazdım buırada sizin şahsınıza...
murat bey üstü altından ağır derken neyi kastettiniz bilmiyorum amma üst ağırlığımız kafes olarak 750 kg komple ağırlığımızda 1.750-hadi max 2.000 diyelim kullanılan malzeme konusunda haklısınız amma ilk tecrübemiz olduğundan birde bu model buggy ler içinde...
ilhan bey kardeşim yorumun beni gerçekten onurlandırdı şimdi bu yorumu okuyanlar ne düşünür bilmiyorum amma bu bir gerçek buraya makinayı görmiye gelenlerdeki intiba bu şekilde oluyor abartı kesinlikle yok
ilan bey kardeşim söz verdiği gibi çerkezköye aracı yerinde canlı olarak görmiye bir arkadaşıyla bereber geldiler bu vesileyle kendileriyle tanışma fırsatım oldu hoş sohpet çay kahve allah ne verdiyse ve aracıda yerinde incelediler bazı teknik detayları...
Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu?
aga benim anladığım kadar pompa çıkışlarına bakarsan sıralı 6 silindir turbo bir makina var üzerinde amma gücü nedir bilemem
Ynt: Toyota Land Cruiser 88 BJ60 a Vinç Tamponu Yaptık yorumlarınızı bekliyoruz.
merhaba gayet güzel bir çalışma benim fikrim taşıyıcı direklerin ön far taşıyıcının olduğu kısım biraz köşeli yuvarlak hat çizseydiniz daha estetik olurdu tabi benim fikrim kolay gelsin
ustacığım. hadi bitirin artık şu makinayı. bitsin de görmeye geleceğim kabul ederseniz eğer.
ne demek kabul edersen her zaman sizin gibi dostları beklerim buyurun gelin bu vesileyle tanışmış oluruz saygılar
arkadaşlar bu istekleriniz önerileriniz başım üstüne elbette bu tür etkinliklere davet olduğu sürece katılmıya özen göstericez hem sizlerle tanışmak dostluğumuzu geliştrmek benim için ayrı bir zevk olacak
hepinize saygılar sevgiler sunarım
evet arkadaşlar sonunda montaja başladık öncelikle dingilleri monte edip boş jantların üzerine kaldırdık araç fazla yüksek olmasın motoru rahat yerine oturtabilelim diye ve motoruda erhangi bir aksaklık olmadan boyayı deforme etmeden yerine oturttuk bu...
murat bey bu konudada haksız sayılmassın çünkü bu aracı bitene kadar aşama aşama takip eden arkadaşlar merak içinde kalacaklar dediğin gibi bir etkinlik yapmak lazım saygılar sevgiler sizlerin olsun