Arama sonuçlarınız

1. Blackhawk99

==nissan D22==bu Gence Yardım

Ynt: ==nissan D22==bu Gence Yardım Merhaba arkadaşlar.. Bilgilendirme için teşekkür ederim.. Araç orjinal 4x2. Dediğiniz gibiı her yıl muayenesi var ancak eğer yasa çıkarsa ruhsatta ticari fakat hususi kullanılan araçların muayenesi 2 yıla çıkacak. Buna göre değerlendireceğim.. Aracın arka...

2. Blackhawk99

NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..

Ynt: Nissan 4x4 (country -- Skystar - Rally Raid ) Kaç Kişiyiz.. Tüm Sorular.. **ACİL YARDIM** **ACİL YARDIM** **ACİL YARDIM** Konu başlığı linkte http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104495.0 ==Merhaba değerli büyüklerim.== Yazılarınızı büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.. Uzun...
  3. Blackhawk99

==nissan D22==bu Gence Yardım

==Merhaba değerli büyüklerim.== Yazılarınızı büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.. Uzun zamandır gerçekleştirmeyi planladığım hayalimi taaaaa Malatyaya gidip bir D22 Nissan Skytsra alarak Ankara'ya getirim gerçekleştirdim. İlk sahibinden henüz 100.000 km de olan bu aracı 13.000 TL ye 80...

4. Blackhawk99

Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ?

Ynt: Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ? Merhaba değerli büyüklerim.Yazılarınızı büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.. Uzun zamandır gerçekleştirmeyi planladığım aracımı taaa Malatyadan bulup Ankara getirdim. İlk sahibinden henız 100.000 km de olan bu aracı 13.000 e aldım. Kullanma...
  5. Blackhawk99

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Serkan merhaba Aracın resimleri var mı? Aslında benim niyetim boş şase alıp üzerine kendim birşeyler katmak..Yalnızca şase satılıyor mu? Bilgin için şimdiden teşekkür ederim.

6. Blackhawk99

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Değerli dostum :) En kısa sürede LAND ROVER DEFENDER İNE KAVUŞMAN DİLEĞİYLE. WWW.TASİŞ.GOV.TR

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri