Arama sonuçlarınız

1. Bedirhan93

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Handly Trailers benim de çeki demiri yaptırdığım yer ve 1.5 sene kadar oldu. Eğer İstanbul’daysanız bende kesinlikle Hakan beye uğramanızı tavsiye ederim. Kendisi gerçekten çok naif ve gerçek bir usta. Aynı zamanda römorkta üretiyor. Alko ürünlerini kullanıyor. Çeki demiri için tüm işlemleri...

2. Bedirhan93

Kamp Icin Arkadaş Aile

Öncelikle umarım tüm planlarınızı gerçekleştirdiğiniz güzel bir yıl olur :) Bildiğiniz üzere kampta biz bize yani -kızmasın hanımefendiler ama- erkek erkeğe olunca çoğu şeye katlanabiliyoruz. Ancak işin içinde ailemiz olunca tüm her şey onların rahatı üzerine kuruluyor ki zannımca en doğrusudur...
  3. Bedirhan93

Kamp Icin Arkadaş Aile

Merhabalar Hüseyin bey, eminim size yardımcı olacak abi, abla, kardeşler olacaktır. Bende eşim ile beraber 1-2 yıldır kamp atıyoruz. Ufak tecrübelerimi paylaşabilirim. Bunun için öncelikle şunlar hakkında fikir sahibi olmak gerekir; 1- Kamp için halihazırda bulunan malzemeleriniz nelerdir? 2-...

4. Bedirhan93

Karavan Mobilyası

Kürşad bey eğer bunu biraz daha açarsanız bir vakit bulduğunuzda çok memnun olurum. Çünkü inanın o kadar bilgisizimki :) Bahsi geçen malzeme nedir ve 2boy’dan kasıt nedir?
  5. Bedirhan93

Karavan Mobilyası

Konuyu takibe aldım çünkü benim de ihtiyacım var bu bilgilere. Mobilya konusunda tecrübesizim ama basitçe yapabilirim. Bahsi geçen su kontrasını çok duydum. Sizce hangi malzemeyi kullanmalıyım ve İstanbul içinde nereden almayım? İhtiyacım olan şey düz bir plaka çünkü yerden yüksek bir yatak...

6. Bedirhan93

Güneş Paneli Kapatma Yöntemleri

Benim devrem şu şekilde. Resim ile desteklemek istedim. Sigortam açık ve aküye sürekli akım geçişi var. Yani akü sürekli olarak doluyor. Sanırım bunu kapatmak gerek kullanmazken doğru mudur? Güzide cevabınız ve ilginiz için minnettarım. Sağ’olasınız :) Not: turuncu cihazı da akülerimi şebeke...

7. Bedirhan93

Hoto Mobi̇l Hakkında...

Bu güzide yorumunuz ve fikirleriniz için teşekkürlerimi sunarım kıymetli ağabey :)
  8. Bedirhan93

Değerli cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Peki akü sisteminin bağlandığı sigorta devresi sizce açık mı olmalı ? Yoksa kullanmazken aküye giden enerji kesilmeli mi?
  9. Bedirhan93

Hoto Mobi̇l Hakkında...

Evet yere yakın duruyor bunu bende farkettim özellikle orta kısmı.

10. Bedirhan93

Birçok karavancıda olduğu gibi benim karavanımın üzerinde de güneş paneli var. Siz bu panelleri korumak ve güneş ışığından saklamak amaçlı neler yapıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla güneş panelinin iki haftada bir ışık alıp akü doldurması en sağlıklı olanı. Sizin fikirleriniz yada uygulamalarınız...

11. Bedirhan93

Hoto Mobi̇l Hakkında...

Merhabalar, aranızda uzun süredir bir okuyucu olarak duruyorum ve şimdi siz tecrübeli güzel insanlara bir şey danışmak isterim, şöyle ki; Merakım dolayısı ile her gün malum siteden karavanları inceliyorum. Kendimde ufak çaplı bir çekme karavan var ve gün geçtikçe yeni şeyler öğrenmek, yeni...
  12. Bedirhan93

Evli Gezgin Çiftten Siz Uzmanlara Soru ?

Merhabalar, konuyu takibe aldım. Burada gelecek bilgiler herkese lazım. Bulunduğunuz ya da gitmek istediğiniz şehir/bölge neresidir? Konu cevaplanırken daha faydalı olacağını düşünüyorum.

13. Bedirhan93

Garip Ve Güçlü 2019

Hocam bir sıkıntı mı oldu ? Erken döndünüz sanki? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. Bedirhan93

Garip Ve Güçlü 2019

Selamlar ile sevgili hocam. Dilerim güzel günlerde yolunuz hep açık olsun. :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. Bedirhan93

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Merhabalar, sistem için artanacaklar arasına ben de girebilir miyim? Numaram: 05534692013 Ulaşırsanız çok sevinirim teşekkürler:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.