Arama sonuçlarınız

1. cihangirx

2005 2.0 Suzuki Grand Vitarami - 2005 3.0 Di Terrano Mu

zaten bu vergi işi başlı başına bi dert terrano nun 12 yaşındaki en gencinin vergsi 848 tl 2.7 ile 3.0 motor aynı kefede jeep in en yaşlısının vergisi 880 tl suzuki 12 yaşında 2005 2.0 motor vergisi 374 tl

2. cihangirx

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

buradaki birçok kullanıcı forumdan kopunca insan acaba diyor ben zd 30 düşünüyorumya bakalım hayırlısı
  3. cihangirx

bilgi için teşekkürler sezgin bey şu anki aracımda nissan x-trail büyüklüğü aşşağı yukarı aynı herşeyinden menmunum ama yükselme vs kısıtlı olunca bide arazi için kibar bir araç olunca başka arayışlara girdim . terranonun burdaki 89 yorumunu okudum çoğu satmış gibi duruyor geri aktif iki yada...

4. cihangirx

merhabalar şu an elimde mevcut olan x-trail imi satıp suzuki yada terrano almak niyetindeyim suzukiden sıkıntım yok tek sıkıntı bagajın yetersiz olması terrano ise hem güçlü motor hemde büyük bagaj buradaki terrano cuların forumlarını okudum bayağı heves vardı ama sonra herkes forumdan koptu...
  5. cihangirx

galiba herhes aracını satmış :(

6. cihangirx

merhabalar bende grand vitara yada 2005 3.0 terranao almak istiyordum fakat forumu komple okudunca o kadar hevesli olan kişilerin araçlarını sattığı görünce teredüt ettim. şu an bende 2009 xtrail var bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

7. cihangirx

X Trail T30 Arazi Kabiliyeti

bildiğim kadarı ile dif lerde kilit yok tekneni rahatlıkla iter çeker çamur ve kuma galince standart araçların hepsi saplanıp kalır derim kalmaması için modifiye yapmak lazım en azından uygun lastikler olmalı
  8. cihangirx

Nissan X Trail Titretme Ve Çekiş Sorunu

ne demek yardımcı olmak lazım ;)
  9. cihangirx

istanbul anadolu yakası bostancı sanayii sitesinde güney oto erol usta 0216 574 30 52 yada gene aynı yerde yahyalı oto 0216 577 20 63 buralarda bilgi alabilirsin

10. cihangirx

ne hikmetse bu xtrailciler pek forumlara girmiyor . beniki t31 kasa ve hiç böyle birşey yaşamadım istanbula iseniz önerebileceğim özel servis olur

11. cihangirx

Xtrail T30 Lastik Tavsiyesi

teşekkürler sizede hayırlı olsun
  12. cihangirx

teşekkür ederim

13. cihangirx

90 Bin Civarı 4×4 Suv Tavsiyesi

zamanında bende aynı arayış içindeydim benim önceliğim bagajın büyük olmasıydı o yüzden bende aşşağı yukarı aynı araçlara bakmıştım sonunda grand vitara ve x-trail ikleminde kaldım karşıma x-trail T 30 kasa istediğim çıktı ve onu aldım çok menmunum tamiri ve parçaları hiçte öyle pahalı değil ...
  14. cihangirx

biraz test edebildim uzun yolda hiç ses yok gibi çok çok az bir ugultu var onuda ancak duymak için kulak kabartınca duyula biliyor karda 4x otomatik D ile gittim hiç patinaja düşmedi orman yollarında inişli çıkışlı hiç banamısın demedi gerçekten güzel lastiklermiş. gerçi kim hangi at lastiği...
  15. cihangirx

yarın kar yağarsa test ederim ;)

16. cihangirx

ben zaten at almak için epeydir araştırıyordum kışa denk geldi iyide oldu kanatindeyim
  17. cihangirx

önce bende yokohama alacaktım ölçü bulamadım o yüzden coopere yöneldim bf ile arasında bayağı bi fiyat farkı var bf den sonra gelen marka cooper diye tercih ettim. kış lastiği olarak tabiki yanlız asfaltta gidilecekse alınmalı ama buzda hiçbiri fayda etmiyor çivili hariç
  18. cihangirx

bana göre göterir

19. cihangirx

sonunda Cooper 225/70R16 103T Discoverer AT3 Owl 4x4 Off Road lastği aldım
  20. cihangirx

X-trail Için Offroad Modifiye

istanbulda tavan sepeti yapan yerler varda ankarada bilemiyorum . aracı yükseltince bazı olumsuz sebeplerden dolayı ben vazgeçmiştim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri