Arama sonuçlarınız

1. cihangirx

Xtrail T30 Lastik Tavsiyesi

Benimki t31 kasa orjinalim 215/60/17 ben 16 inç yapıp yanağı büyütüyorum yerden biraz yükseklik kazanmak için

2. cihangirx

blacklotus valla içimi rahatlattın zaten bizimki 4x4 at lastikte takarsak birşey olmaz o zaman gene ben at aryşıma devam edeyim
  3. cihangirx

hımm anladım şimdi lastikçi ile konuştum bu baktıklarımda kar sembolü yokmuş dolayısı ile ticari olmasada polis ceza yazabilirmiş bu durumu valiliklere bırakmışlar herhalde kefe keder ceza yiyebiliriz. kar sembolü olan A T lerde bildiğim kadar bf lerin bazılarında var onlarda pahalı planlarım...

4. cihangirx

anlamadım ?
  5. cihangirx

bende Yokohoma 225 ini bulamadım şimdi bu 3 marka arsında kaldım Goodyear 225/70R16 103T Wrangler AT/SA+ Cooper 225/70R16 103T Discoverer AT3 Dunlop 225/70R16 103T Owl Grandtrek At3 dunlopta japonmuş galiba

6. cihangirx

X-trail Conta Yakması

geçmiş olsun conta yanması hararetten dolayımı olmuş acaba usta bi bilgi verdimi ?

7. cihangirx

selam bende epeydir lastik değiştirmek istiyorum aracı biraz yükselmek ve at olması açısından benim araç t 31 kasa orjinal lastğim 215 x 60 x 17 bi arkadaşın suzuki 225 x 75 x 16 lastiğini denedik büyük geldi şimdi ise 225 x 70 16 veya 215 arayışındayım yukarda sayılan iyi markalar gerçekten...
  8. cihangirx

Takoz ile Yay Uzatmak

bende araştırma içerisindeyim acaba o yayları getirecek bosch arkadaş taktırdımı nasıl oldu bilgi veririse iyi olur
  9. cihangirx

X-trail Için Offroad Modifiye

evet haklısınız önce çıkma sac jant bakayım sonra lastik

10. cihangirx

evet benim dediğimde bu madeldi ama başka yerde buna % 50 %50 diye yazıyordu bide bunun kalın dişlisi var mud terrain buna %70%30 diye yazıyordu diye hatırlıyorum neyse All-terrain bana uyacak bir model

11. cihangirx

günaydın sayenizde lastik jant konusunda sizden ve netten bayağı bir ders çalışmış oldum :) ikici takım kışlık için olsun dedim zaten hali hazırda arcın üzerinde yazlık lastikler var .takım olarak çıkma bulabilirsem ne ala yoksa yeni arayışına gireceğim sac jant düşünüyorum jant 16 5x 114.3...
  12. cihangirx

215/60 /17 -- 235 /70/16 = bir sitede x-trail için şu ölçüler yazıyor jant eni 6.5 , jant çapı 16, jant ofset 45mm, somun ölçüsü 12mm 1.25 , somun yarıçapı 114.3mm, merkezi delik çapı 66.1 , altı bijon yazıyor. biryerdede 5x1 14.3 jant kullandığını yazıyor bu değerlere göre ne tavsiye...

13. cihangirx

başkasının yalancısıyım :confused: :D
  14. cihangirx

ben ilk etapta lastik işini çözeyim sac canla beraber ayrı set olsun . bide ok 144 lastik diyorlar bunun ebedı nedir acaba uyarmı
  15. cihangirx

orjinal ölçü 215/60/17 bazı arkadaşlar 235/70/16 29 inç taktırmış ama sürtüyormu bilemiyorum 29 inç sürtmezse ne kadar yükseltir acaba

16. cihangirx

evet bizimkinde şase yok monoblok zanedersem
  17. cihangirx

Kindjal selam tam anlayamadım kupa derken kasayı kaldırıp yürüyen aksammı aynı kalır :(
  18. cihangirx

google amca yabancı siteleri bulsada oradakileri buradaki ustalara anlatmak zor bu araçlara pek modifiye olmuyor işte haspel kader birşeyler yapmayı düşünüyorum birkaç sefer suzuki gurubu ile gezilere gittim genel eksiğim lastik ve alt sürtmesi uzun şasi olduğu için tümseklerde genelde...

19. cihangirx

Nissan Aracım Için Usta Önerisi

bende bostancıda güney oto erol ustaya götürüyorum memunum tavsiye ederim . tavan sepeti ve tanpon yayışdağı tedpenın orada biryer var yapıyor
  20. cihangirx

ilginiz için çok teşekkür ederim ben daha mütavazi fiyatlarla biraz yükseltip bulabilirsem janla beraber yanağı yüksek 16 jant ve nette çok araştırdım bulamadığım bunları yaptırırken sanayiide araştıracağım alt koruma yaptırmayı düşünüyorum. aracı fazla bozmadan hafif arazide dolaşım için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri