Arama sonuçlarınız

1. cihangirx

X-trail Için Offroad Modifiye

mesala aracını nerede yükseltti alt korumayı nereden aldı. bizim t 31 kasa için pek modifiye olmuyor yapmışşa sonuç ne oldu tatminkarmı ok 144lastik takmiş jantlar 17 mi 16 mı takmış. başka başlıkta janta takılan bir çamurda kurtarma düzeneği yaptırmış oradan bizde yaptıra bilirmiyiz gibi...

2. cihangirx

thunderkille adındaki bu arkadaşı bulsakta birkaç şeyde yardımcı olsa
  3. cihangirx

Jant Aparatı ile Tekerlek Vinci

ben bu konuya geç dahil oldum. tam benim aradığım şey aracın orjinalliğini bozmadan rusat muayene ile uğraşmadan ara sıra lazım olur mantığıyla almak thunderkiller acaba hala buradamı bende yaptırsam

4. cihangirx

bir arkadaş başka başlıkta çok güzel bir açıklama yapmış faydalı olması açısından buraya yapıştırdım nt: Nissan X-Trail için Offroad Modifiye benim de yeni kasa t31 2008 model x-trailim var. aracı almadan önce epey araştırdım, hem günlük hayatta konforlu olacak hem de dağ tepe bayır...
  5. cihangirx

Nissan X-Trail için Offroad Modifiye

bu konu çok eski ama gerçekten değerli açıklamalar var

6. cihangirx

Nissan X-Trail için Offroad Modifiye

bu yazıyı daha önce okumuştum biraz offroad yapınca daha mantıklı anladım arka tanpon olyı çok doğru bende çok taktım hiç hoş olmuyor bu deaylı yazıyı yazan arkadaş belki bunları görmez ama görürse yaptığı işleri fotolarla anlatabilirmi acaba

7. cihangirx

Usb Çevirici

benim aracım t 31 kasa aux girişi yok bluetooth u yanlızca telefonla eşleşip konuşma yapabiliyorum müzik dinleyemiyorum. peki bu başka müzik cihazı ile eşleşebilirmi acaba bilginiz varmı . Fm transmitter alsak istanbulda boş kanal yok hep karışıyor pek sağlıklı değil
  8. cihangirx

Usb Çevirici

bende aynı dertten muzdaribim ama 200 tl vermekte pek hoşuma gitmiyor aslında işi bilen biri belki usb çalan portatif müzik kutularından bir bağlantı yapabilir daha basit daha ucuz maliyet olur .
  9. cihangirx

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl peki teşekkürler :'(

10. cihangirx

Karter Koruma Muhafaza

Ynt: Karter Koruma Muhafaza seri yokta elinde ölçüsü olan daha önce yapmış biri varsa iyi olurdu :)

11. cihangirx

Karter Koruma Muhafaza

merhabalar aranızda T 31 kasa için hazır karter muhafazası yaptıran varmı acaba veya yapan bir yer bilen malum araziye çıkınca allah muhafaza karter açıkta bi taşa vursak oracıkta kalırız o yüzden karteri korumak istiyorum . burada defender için yapan bir yer varmış x-rail için yaparmısın diye...
  12. cihangirx

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl fatih bey merhaba benim nissan x-trail im var acaba bunun içinde karter koruması yapıyormusunuz bilgi verirseniz sevinirim.

13. cihangirx

nıssan x-trail alt koruma skıd plates

Ynt: Nıssan X-trail Alt Koruma Skıd Plates güncelmi acaba ?
  14. cihangirx

X-trail Alt Koruma Yardım

merhabalar benim 2008 t31 kasa nissan x-trail im var haifi araziye gidiyorum çoğukezde altını biryerlere sürtüp vuruyorum bunun altında koryucu yok bende motor altına karter koruması almayı düşünüyorum zannedersem hazırı yok bunu nerede ve kaça yaptıra bilirim bir fikri olan varmı acaba ...
  15. cihangirx

OK144 ve NISSAN X-TRAIL T31

Ynt: Ok144 Ve Nıssan X-traıl T31 merhabalar bende t31 aracımın altına karter koruması yaptırmayı düşünüyorum siz nerede va kaça yaptırdınız acaba bilgi verirseniz sevinirim

16. cihangirx

Motor Soğutma Suyu Sıcaklığı (ect) Sensör Arızası

Ynt: Motor Soğutma Suyu Sıcaklığı (ect) Sensör Arızası güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık . olmaz olmaz dememk bilgilenmek gerek :D
  17. cihangirx

X-trail Anahtar Kodlama

Ynt: X-trail Anahtar Kodlama güzel bir paylaşım teşekkürler. bu yaptığınız işlem hangi kasa için acaba ?
  18. cihangirx

X-trail Ve Yakıt Tüketimi

Ynt: X-trail Ve Yakıt Tüketimi siz bayağı detaylı olarak yazmışsınız benim 2008 t31 kasa benzinli var lpg yok . bu yaz benzin 5.20 tl civarındayken şehir içi 50, 55 krş. şehirdışı radar sınırı 120 km yi pek geçmemeiştim 40, 45 krş yakmıştım.

19. cihangirx

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar cihangir şahintaş aslen gümüşhaneliyim istanbulda yaşamaktayım 1968 doğumluyum 2008 nissan xtril t 31 ile aranızdayım
  20. cihangirx

Gümüşhane Tarihi Yerler

Ynt: Gümüşhane Tarihi Yerler memleketimde bu kadar gezilecek yer olduğunu bilmiyordum gerçeten gezilmesi gereken çok güzel yerler. araştırmada ve emeği geçen herkese çok teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri