Arama sonuçlarınız

1. Dixie

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi Bende de aynısı olmuştu, müşir değişti 1500TL, ufak bir parça ama pahalı

2. Dixie

Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak

Hazır sökmüşken emme manifoldunun içindeki pürüzleri de taşla düzeltsek, egzos manifolduna da aynı şeyleri yapıp aracı sahibine 250bg olarak teslim etsen araç sahibinin surat ifadesini çok merak ediyorum 8)
  3. Dixie

Land Rover Discovery Td5 HSE Bu aracı nasıl bilirdiniz :)

Ynt: Land Rover Discovery Td5 HSE Bu aracı nasıl bilirdiniz :) Resimler aldatıcı olabilir, en iyisi yakından gidip bakmak. Daha da önemlisi eğer Disco almaya karar verdiyseniz, boş vakitlerinizde satılık olan beş on aracı görün, kullanın, araç sahipleriyle konuşun. Hangi servise gidiyor, hangi...

4. Dixie

Discovery td5

Ynt: Discovery td5 Kullanacağın şekle göre değişir, iyi bir takım lastikle çoğu yerden geçer. Problem çıkarmayan araç markası yoktur daha çok araca problem çıkartmak için uğraşan sahipleri vardır. Extrem off road yapmayı planlıyorsan, yapacağın modifeyeyle doğru orantılı artan arızalar başlar...
  5. Dixie

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Toplanmış yüksek fiyatlı araçlar zaten en az bir altı ay ilanda kalıyor, gözünüzü o kadar korkutmasın.

6. Dixie

Standard P38 neler yapar

P38 sahipleri için, araçlarınız standard halde orta halli MT lastiklerle, kendi körükleriyle bunları yapabiliyor bilmem farkındamısınız. http://www.youtube.com/watch?v=watFsUDdBLs

7. Dixie

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Yanlış hatırlamıyorsam Defender ya da Jeep modellerinde mıknatıslı karter tapası vardı, bulursan da ebatlar olur mu bilemem. Enis Bey'in verdiği fiyatlara göre bence iç temizlik öyle korktuğumuz gibi değilmiş. Kolay gelsin
  8. Dixie

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Hep böyle olmaz ama, tamam bilmiyoruz ama bu kadar da insanın yüzüne vurulmaz. Dexron III kaç para bu arada ???
  9. Dixie

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Daha mantıklı, hem düzgün bir şekilde temizlenmiş olur

10. Dixie

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Dexron III, II'nin gelişmiş türü, III olan yere II kullanılması tavsiye edilmiyor ama II olan yere III kullanılabiliyor. Biraz uçuk bir öneri ama yağ seviye çubuğu yuvasına kuru hava üflenebiliyor (kompresör) olsa türbindeki yağ...

11. Dixie

Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Benimkinin altı leş haftasonundan kalma haliyle bir şey göremedim, nereye doğru gidiyor? Sonradan takılan orta difflock elektrik bağlantısı diyeceğim. Motor kıpraşması devam ediyor mu?
  12. Dixie

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Teşekkürler, benim yapmayı planladığım da bunun gibi bir şey ama grup olarak yapılyor. Defender bu her yerde gider gitmezse in it yani :D

13. Dixie

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Kalbimin sesi yerine mantığımı dinlemek durumundayım. Aracı alıp, alışıp, bir süre sonra da Trans Siberia turuna katılmak gibi bir niyetim var ama bürokrasi/zaman/servis/satıcı dörtlüsünün meydana getirdiği gavur işkencesini kaldıramayacağımdan dolayı anca Trans İstanbul...
  14. Dixie

defender seçmek

Ynt: defender seçmek td5 Disco sahibi olarak hafta sonları dağa tırmanmak, çamura batmak için uzuuuun zamandır ben de defender bakıyorum. Kullanılabilir olanlar 20/25 civarı aramaktan bıktım onun yerine bu fiyatlara range 4.6 bakıyorum. En azından deri koltuk, klima, otomatik vites her şey...
  15. Dixie

Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Selam, hararet yapınca motor kendini korumaya alır fazla yüklenemezsiniz. Eğer hararet yaptıktan sonra motor titreşmeye başlarsa da büyük bir ihtimalle son kez titreşir ve kalır. Firewall kısmından duman çıktığını belirtiyorsunuz, duman ne kokusuna...

16. Dixie

orta difflock

Ynt: orta difflock Burada biraz tartışıldı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=92551.msg1209599#msg1209599
  17. Dixie

Yakıt Tüketimi

Ynt: Yakıt Tüketimi Bugün başka bir yerden depoyu fulledim, 150km normal yol, diğer 100km dağ tırmanışı, orman geçişi, biraz batak çamur, az dere geçişi, yanlış yol dön geri rotaları, sonuç 250km de 1.5 çentik. Eski istasyonun kötü mazot sattığını farkettim. Bence gittiğim yerlerin rotasını...
  18. Dixie

30LT/100 km yakıt tüketimi

Ynt: 30LT/100 km yakıt tüketimi 300km de 95 lt LPG takriben 32lt denk geliyor ki yüksek, peki benzinde durum nedir? Karşılaştırmak açısından soruyorum, eğer benzinde ortalama değerlere yakınsanız 18/20lt o zaman sorun LPG sisteminde olabilir yok benzinde de yüksek değer çıkarsa mutlaka bir...

19. Dixie

30LT/100 km yakıt tüketimi

Ynt: 30LT/100 km yakıt tüketimi Oksijen sensörlerine baktırın, artı MAF temizliği yapın/yaptırın, hava filtresini değiştirin fayda eder genelde servisler buradan başlıyorlar onun haricinde de başka bilgim yok aracınızın benzinli olduğunu düşünüyorum LPG konusunda hiç bir bilgim yok, konu LPG...
  20. Dixie

Yakıt Tüketimi

Ynt: Yakıt Tüketimi td5

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz