Arama sonuçlarınız

1. Dixie

Spacer Kullanımı Hakkında Yardım

Ynt: Spacer Kullanımı Hakkında Yardım Disconun aksları kolay kırılmaz, görselliğe önem veriyorsanız lastik ebadınızı değiştirebilirsiniz 255 ya da 265 taban bayağı bir doyurucu gösterir aracınızı zaten 2'' yükseltme var yol tutuşunuz da da fark eder. Offset jant fiyatına yakın yeni bir takım...

2. Dixie

DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI

Ynt: Discovery Iı Hdc Sistemi Çalışması Bulunduğunuz bölgede servis aradığınız hakkında bir başlık açarsanız forumda, size yardımcı olacak birileri mutlaka çıkar.
  3. Dixie

Ynt: Discovery Iı Hdc Sistemi Çalışması Meşhur üçlü ABS/HDC/TC, arıza anında genelde bir anda yanar. Sizin duyduğunuz ses bir arıza uyarısıdır ve mutlaka panelde bir ışık vermesi gerekir. Lokasyonunuz nerede bilmiyorum ama aracınızı gerçekten bilgili bir servise götürmeniz gerekiyor...

4. Dixie

Ynt: Discovery Iı Hdc Sistemi Çalışması Merhaba, aracı ilk çalıştırdığınızda normal olarak bütün ışıklar yanar ve söner. HDC, arazi vitesinizi LOW konumuna aldığınızda paneldeki sarı düğmeye basınca devreye girer. HDC devreye alınınca kısa süreli alarm ikaz sesi duyarsınız. Bu işlemin çalışıp...
  5. Dixie

Dıscovery OFF-Road Fotoları

Ynt: Dıscovery Off-road Fotoları Yeni lastikleriniz hayırlı olsun :D

6. Dixie

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi Bakmış olduğunuz araçlar yapılı araçlar, standard bir Disco bile çok kapasiteli bir araç. Disco serisinde düşük kilometrenin pek bir önemi yok, önemli olan değişmesi gereken parçaların zamanında değişmiş olması gerekir. Yoksa...

7. Dixie

Bu İlan Bir Şaka Mı ?

Ynt: Bu İlan Bir Şaka Mı ? Resimlere dikkatli bakarsanız araçta hiçbir şekilde yağ kaçağı yok, galiba kaçakları önleyen bir sistem icat etmiş zaten motor kaputu da asma kilitle kitlenmiş :P
  8. Dixie

Yokohoma Geolander Mt

Ynt: Yokohoma Geolander Mt Aracı rahatlatmak istiyorsanız 265 olanını deneyin, 285 tabanı geniş. Yapılan testlerde de yazılı ebada göre en fazla eksi sapma bu lastikte. Yani hesaplanan çapa göre gerçek çap daha düşük çıkıyor. Lastik duvarları 2 kat kaplama, BF 6 kat, Goodyear Kevlar. Yani bu...
  9. Dixie

Disco 2 Körük Sorunu

Ynt: Disco 2 Körük Sorunu Sorunun kaynağını bulamazsak bir çözüm üretmek zor. Şu açıdan da bakın, araç normal seyirde iken körüklere yoldaki tümseklerden, çukurlardan dolayı yük biniyor yani sizin körük yolda giderken de kaçırıyor ama farkı kompresör kapatıyor. Kompresör normal kapasitesinden...

10. Dixie

Disco 2 Körük Sorunu

Ynt: Disco 2 Körük Sorunu Araç çalışınca kompresör hava basıyor normal seviyeye getiriyor. Körüğün çökmesi ne kadar sürüyor ve ne kadar çöküyor araç? Aracı düz bir zeminde çalıştırın, ve arkasını tamamen kaldırın, stop edin. Arkadan bakınca araç tam terazide mi kalıyor kontrol edin. Körükler...

11. Dixie

Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi

Ynt: Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi 265/70/16, kırpmadan oldu, benim araç td5 :D
  12. Dixie

Ynt: Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi Şu an kullandığınız 235/70/16 fabrika standardı lastik. Geçmeyi düşündüğünüz 235/85/16 standard dışı. Varolan lastik ebadınıza göre 17% fark var, biz yuvarlayalım ve buna 20% diyelim. 2'' yükseltme ile standard jantınızla yapmanız gereken 1'' yani 3 cm jantı...

13. Dixie

Ynt: Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi Düşündüğünüz ebat 32/33 arası, fazla bilinmez ama Disco'ların ya da gerçek olarak LR grubunun bazı jant modelleri offsetli çıkar, sizdeki modelin detaylarını netten araştırırsanız bulursunuz. Aracınızı nerede ve ne şekilde kullandığınızı bilmiyorum ama...
  14. Dixie

Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması...

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Okuyorum okuyorum ama hala anlamamakta ısrar etmekteyim. Genelde yüksek gerilim hatlarının yarattığı geniş elektromanyetik alan ve yüksek radyasyondan dolayı en korumasız olan primitiv elektrik/elektronik sistemlerin etkilendiği...
  15. Dixie

Defender 2,5 Düz Dizel mi? 2,5 Benzinli mi?

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Mi? 2,5 Benzinli Mi? Disco forumuna nasıl kaynadı bu konu? ;D

16. Dixie

2001 Td5 İçin Lastik Seçimi

Ynt: 2001 Td5 İçin Lastik Seçimi Sanırım 255 x 65 x 16 standard olanı, bu ebada uygun AT kullanabilirsiniz.
  17. Dixie

2001 Td5 İçin Lastik Seçimi

Ynt: 2001 Td5 İçin Lastik Seçimi Eğer aracınıza yükseltme yapma imkanınız yoksa düşündüğünüz ebadı sığdıramayabilirsiniz. Araçtan araca iç davlumbazlar ve kol mesafeleri fark ettiği gibi lastikten lastiğe de ebatlar fark eder. Lastik ebatlarınızı büyütmeye başlayınca meşhur kısaltmalarımız...
  18. Dixie

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Evde kullandığınız aletlerle aracınıza bakım yapamazsınız, mutlaka eksik bir anahtar, tornavida vs. vs. çıkar. Sol ön lastikten de ses geliyorsa iki ihtimaliniz var. Fren pedleri bitmek üzere aynayı çiziyor ya da bitti aynayı kazıyor. Bakım kitlerini alıp...

19. Dixie

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım 4750 devire aracınızın çıkacağını zannetmiyorum, 4250d/d fabrika verisi. Şehir içinde normal şartlarda 10Lt ile 13Lt arasında yakıt yakar aracınız, uzun yolda da 7Lt ye kadar düşebilir. Periyodik bakım demişsiniz, aracınız kaç kilometrede? Bazı şeyleri kendiniz...
  20. Dixie

Discovery V8 Lastik Seçimi

Ynt: Discovery V8 Lastik Seçimi 315 x 75 x 16 inch karşılığı 34.6 x 12.4R16 yani aracınızın üstünde 35inch lastik var. Konu başında 31.5 yazdığınız için biraz başka taraflara gitti hesaplar. Aracınızda ayna mahruti de değiştiğine göre, inebileceğiniz en düşük ebat tahminimce 33 olur, daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri