Arama sonuçlarınız

1. Dixie

Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan?

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Bu araçlar dışarıdan müdahale olayını pek sevmiyorlar. En büyük düşmanları ise ısı. Blok, demir döküm ama kritik noktalarda aluminyum alaşımlı komponentler var. Makineyi bir bütün olarak düşünmeniz lazım, onu yaptım şöyle oldu araba uçtu kendine geldi...

2. Dixie

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: LASTİK SEÇİMİ BF 265 70 16, uzun ömürlü, Cooper konusunda bilgim yok, Goodyear MTR en iyisi
  3. Dixie

Yakıt Tüketimi

Belli bir süredir tüketim 15/16LT civarında seyrediyor, rutin değişimleri (filtreler/yağlar/basınçlar) yapmama rağmen bir türlü eski haline gelmiyor (12/14LT). Kısa süreli kullanım çok ama bu kadar etki edeceğini zannetmiyorum, hep aynı yerden yakıt alınıyor, ilk olarak istasyondan şüphe etmeye...

4. Dixie

Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Çalıştırın saksıları çözelim bu işi, titreşim motor ısındıktan sonra oluyor, peki titreşim yaparken çekiş gücünde azalma var mı? Motordaki titreşim direksiyondan hissediliyor mu? Ya da motor soğukken araca yüklendiğinizde titreşmeye yaklaşıyor mu? Bu halimiz...
  5. Dixie

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Eksik okudum yanlış yorum pardon, sorun motor ısındıktan sonra çıkıyor, araba boştayken de yüklendiğinde de sarsılma var diyorsunuz tahminimce mekanik ateşleme ile ilgili olmasına ihtimal vermiyorum arıza verir. Aktarım bağlantılarına bakın bir de neden...

6. Dixie

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Motor kulaklarından olabilir mi? Gaza basınca motor geriliyor diyorsunuz şu an ilk aklıma o geldi

7. Dixie

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Merhaba, servise götürüp baktırdığınız zaman size görmeniz gerken şeyleri gösterirler, düzgün bir servise gittiğinizde ise ne olduğunu görebilirsiniz. Ne ne kadar silinse bile düzgün çalışan servislerdeki bilgisayar on line (fabrikayla iletişim...
  8. Dixie

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Merhaba, herkesin dediği gibi önce tramerden baktırın ondan sonra da servis geçmişine bakın. Ama herşeyden önce anlaşabileceğiniz bir servisle arkadaşlık kurmanızda fayda var. Fabrikadan çıktığı gibi orjinal bir şey değişmemiş denilen araçtan uzak...
  9. Dixie

Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8)

Ynt: Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8) Aracın çökmesi, ya körükten dolayı ya da sistemden dolayı olur. Yeni taktıracağınız komple körük ve kompresör bütün bu sorunlarınızı halleder, arka tarafı helezona da çevirirseniz diğer araçlardan bir farkı kalmaz ayrıca araçta bulunan...

10. Dixie

DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI

Ynt: DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI Benim lastikler standarttan biraz büyük, o yüzden abs geç çalışıyor, hdc ise biraz hızlı aşağı indiyor.

11. Dixie

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery Merhaba sn eryiğit, Söylediklerinize LPG konusunda katılıyorum yalnız şu td5 konusunda katılmamaktayım. Aracımı sıfır aldığımdan itibaren bu arada belirteyim LR serisinde ilk çıkan araçlar genelde en arızalı olurlar, şu ana kadar kendi aracımda ki ben fena bir araç...
  12. Dixie

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Kötü filtre, bayat yağ, açık klima şehir içi trafik yakalanabilir ben yaptım :D. Normal ölçülerde 12/14L, uzun yol 7/8L klimalı yazın. Disco arazide çok güzel gider, kırılırsa parça ucuz ertesi gün bulursunuz. Pajero, kırılmaz ama kırılırsa parça da varsa, kredi kartınıza...

13. Dixie

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery Selam, verimlilik Litre bazında ölçülürse daha uygun olur, zırt pırt gelen yakıt zamlarından dolayı TL bazında pek bir şey anlaşılmaz. Disco td5 benim yaptığım gözlemlerde uzun yolda 7 Litreye kadar düşüp kötü filtre bayat yağlar klima açık şehir içi trafik 15/16...
  14. Dixie

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım Sizden gelen ses arka taraf mazot pompa/filtre sesi ön taraf ta bununla ilgilidir.
  15. Dixie

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Akü kutup başlarını sökün 2-3 saat kalsın sonra tekrar bağlayın, bir şey olmaz ise tekrar deneyin sabaha kadar beklesin. Aracı kesinlikle kullanmayın. Bunlardan da cevap alamazsanız çekici üstünde servise gitmeniz...

16. Dixie

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım Aksesuar farkı var pek önemli değil sizinkinde herşey var gibi gözüküyor. Benim ACE ses yapmıyor, eğer usta bey ACE ses yapar normal diyorsa, bir zaman sonra size şunu diyebilir bu kilometrede bunların ACE bozuluyor normaldir gel yenisini yapalım. Dizel araçta...
  17. Dixie

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım Araç 2003 model, catalysator var, 809177 numaralı araç Şöför koltuğunda otururken sağ tarafta şanzıman var, motor tarafından bakarsan sağ taraf turbo. Bu ikisi de motor deviriyle çalışır. Arazi vitesine takın yokuş aşağı HDC çalıştırın (Sarı Düğme), bir de arazi...
  18. Dixie

Ynt: Discovery TD5 Acil yardım Resimlerden aracın full akesuarlı modeli olan HSE serisi gibi duruyor, o yüzden körük sisteminin olmaması tuhaf. Aşağıdaki linkten şase numarasını girerek aracın gerçek modelini bulabilirsiniz http://www.clifton.nl/index.html?calvin.html Bunun haricinde...

19. Dixie

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Selam, arazide fazla çamura/suya girdiyseniz otomatik vites müşiri denilen bir parça ıslanmış yada çamurlanmış olabilir. Ben değiştirmek zorunda kaldım biraz da pahalı bir parça. Bilgisayara bağlatın ne arızası olduğunu söyler
  20. Dixie

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Körükleri iptal edince araç 4 tekerlekli yürüyen takoz haline dönüyor. Körükler konfor sağlamasının yanında önceden de belirtilen ACE, EBD gibi değişik inceliklerin bir parçası. Araç full şase, mükemmel köşeli...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri