Arama sonuçlarınız

1. C

5000 lbs elektrikli portatif winch 12v

Ynt: 5000 lbs elektrikli portatif winch 12v Sayın arkadaşlar, Dustera portatif/sabit vinç uygulaması yaptıran oldu mu? Maliyet, uygulama, firma ve kullanım bilgisi var mı?

2. C

Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme Sayın arkadaşlar, Dustera portatif/sabit vinç uygulaması yaptıran oldu mu? Maliyet, uygulama, firma ve kullanım bilgisi var mı?
  3. C

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Lastik Duster için çok uygun gerçekten. Çamurlu, karlı gibi zeminlerde daha iyi kontrol sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca araç km. saat sürat bilgisi daha gerçekçi olacaktır. Çap limitlerinde (%3.06) büyüdüğünden durma mesafesinin...

4. C

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ümit bey lastikleriniz hayırlı olsun. Memnunmusunuz? Yakıt akışında +/- bir fark hissettiniz mi?
  5. C

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

150tl...

6. C

doğrudur..uzmanlık alanım değil..elinize sağlık.. :)

7. C

açma kapama düğmeleerinin yeri çapraz... :D
  8. C

evet..basınca üzerine, yerine oturdu.. :)
  9. C

Murat 15 dakikada halletti.. :) http://www.otomobilanahtari.com/dacia-anahtari

10. C

Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu Balata olmasın?

11. C

Hava Filtresi Göstergesi

Ynt: Hava Filtresi Göstergesi Tamir el kitabında yazıyordur diye düşündüm. Aracı götürmemiştim. Yukarıdaki fotoyu göstermiştim ustaya. Servisin kapanma saatiydi. O usta Dacia eğitimini henüz görmemiş olabilirdi....vs..vs diye gidiyor..
  12. C

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Haklısınız...peki daha az yakan bir araç var mı? Tüm katılımcıların bayramını kutlarım...

13. C

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Sayın kyenipazar, belirttiğim değerler bendeki 4x dusterın. Bu aracın klasmanındaki suv/4x araçların yakıt akışını merak ediyorum. Cherokee Dusterdan daha üst sınıf bir araç. Jimny Dustera daha yakın gibi geliyor bana, ancak...
  14. C

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 14000km deyim. Ortalama 4000 km şehir içi asfalt; 6000km otoban/ şehirler arası asfalt; 4000km dik/eski/virajlı şehirler arası asfalt ve köy/arazi toprak/çamur/stabilize yollar ki bazı yerlerden ancak 4wd ile geçebildim. %30 klima...
  15. C

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu Bende rüzgar sesi sorunu yok. Havalandırmayı araç içi konuma alınca da ses gelmiyor. Ön camlara taktığım rüzgarlık olumlu etki yapmış olabililr. Camları kapattığımda motor sesi hariç diğer aracımda olduğundan daha fazla bir ses yok...

16. C

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri %2.5-3.0 limitini zorlamadan olabilecek en uygun ölçü 225*65*16 gibi gözüküyor.
  17. C

Enlemesine Tavan Çubukları Montajı

Ynt: Enlemesine Tavan Çubukları Montajı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ciftli-tavan-ara-bari-58356206/detay/ Perakende 30tl... iş görüyor..
  18. C

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Kar hariç her türlü yol ve kullanım ortalaması > 12700km vs 808lt = 6.36lt/100km. Kısa bilgisayar ortalamaları 6.1-6.9 arası oynadı, toplamda 6.4 gösteriyor... 4x4 110bg

19. C

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu Benim 67 mercedesin tahliye delikleri tıkanmış, gluk gluk ses gelince kapı içi kaplamasını söküp delikleri çiviyle açmıştım. 3-5lt su aktı. 15-20 sene önce...
  20. C

Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu

Ynt: Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu teşekkür ederim... ruhsata işlenmesi gerekiyor mu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri