Arama sonuçlarınız

1. C

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması Evet, en ilginç arızalardan biri ve güzel bir bilgi. Teşekkürler..

2. C

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! Bugün yıkattım. Sol arka kapı hoperlörün altından su sızmış.. :(
  3. C

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması Problem halloldu mu?

4. C

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Güzel resimler... Kar performansını nasıl buldunuz?
  5. C

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim. İnternette daha ucuz satan siteler de vardı (350tl civarı) ancak ya telefonu açmadılar ya da kargoyla gönderiyorlar..

6. C

Oltay otomotivden 1500tl. Aslında orjinal lastiklerle kışı gecirebilirdim. Kış lastiğinde kar sembolü şart sandığım için bunları aldım. Sonra forumdaki bir arkadaş M+S nin yeterli olduğuna yönelik yayınlanan Yönetmeliği burada paylaştı. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

7. C

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? yeni pabuçlar...
  8. C

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Gözün aydın...
  9. C

Süleyman bey cem.321@gmail.com iletişim bilgileri gönderebilir misiniz fitiller gelince.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

10. C

Süleyman bey elinize sağlık. . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

11. C

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster El Kitabı) Ümit bey yeni Duster kitaplarını ilave edecek misiniz? :)
  12. C

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Yeni Duster orta tavan lambasını (resimde sağ alttaki) bizim eski Dusterlara takabilir miyiz acaba?

13. C

Yeni Duster İngilizce Kullanıcı Kılavuzu

Ynt: Yeni Duster İngilizce Kullanıcı Kılavuzu Yeni Duster Özellikleri
  14. C

Re: Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Süleyman bey fitilleri ne zaman sipariş etmeyi düşünüyorsunuz? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  15. C

Yeni Dusterlarda da cam önünde aynı sünger şerit mi var acaba? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

16. C

Mecbur kalmadıkça konsolun sökülmesi korkutur gözümü.. takarken 1-2 cıvata/vida artma ihtimali var sanki.. lz deki parça ideal gözüküyor bu iş için. . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  17. C

O sünger zaten gevşek boşta duruyor bende. . Sökeceğim.. araya kağıt vs ince şeyler düşmesin diye tutuyorum orda.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  18. C

Ok.. 30-40tl bir avantajı oluyor.. umarım orjinali gibi sünger malzeme değildir.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

19. C

30, 45 eur gibiydi... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  20. C

Ok..sizden haber bekliyorum. .teşekkürler. . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri