Arama sonuçlarınız

1. C

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

yok taksit değil de kredi kartı ile peşin ödemede yok sanki.. sizi bekliyorum... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

2. C

beceremedim vesselam.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  3. C

bi de kk satış yok.. nakit çalışıyorlar anladığım. . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

4. C

Sipariş edeceğim dedim ama kargo malzemenin 2 misli tutuyor. . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  5. C

Teşekkür ederim. Şimdi sipariş verecegim. . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

6. C

Lzparts.de baktım ama parçayı bulmayı beceremedim.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

7. C

Nasıl temin edilebilir? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  8. C

Sayın arkadaşlar, ön camla göğüs arasındaki kapı süngerimsi şerit konusunda bir uygulama yapan var mı? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  9. C

Yeni Duster İngilizce Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Duster İngilizce Kullanım Kılavuzu.

10. C

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Benim talebim sadece arızanın giderilmesiydi.. Oldukça makul sayılabilir..

11. C

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Ben de nedeni saptanamayan motor arızalı ve gittigi yerde kalan Opel marka aracı geri verebilmek için General Motors Turkiye ve Gedizler Otomotiv ile tam 5 sene mahkemelerde süründüm. Sonunda davayı kazandım ama 5 sene bu. Zaten...
  12. C

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Yedek parça sorunu tüm araçlarda var, tecrübeyle sabit, aracınız Opel olsaydı bir kaç sene mahkemede uğraşmadan sonuç alamazdınız..

13. C

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi tatlıya bağlanmış. .. hadi geçmiş olsun. .
  14. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.karlastigi.com/makale_detay.asp?id=22 Mevzuat linkte ;)
  15. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği SORU: Lastikler için 4 X 4 X 4 kuralı nedir? 4 X 4 X 4: Dört lastiğin dördü de aynı Marka / Model / Aşınma da olmalıdır. 4 X 4 X 4: Dört lastiğin dördü de 4 yıldan yaşlı olmamalıdır. 4 X 4 X 4: Dört lastiğin profil derinliği 4 mm den az olmamalıdır. Bendeki...

16. C

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Ben yaz/kış Auto modda kullanıyorum. Lock modunu dün evden çıkıp köşeyi dönünceye kadar 150-200m denedim. Değişik bir ses veya kasma algılamadım.
  17. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Tek başına M+S kış lastiği sayılmıyor .. http://www.karlastigi.com/makale_detay.asp?id=22 SORU: Otomobiller ve Hafif Ticari Taşıtlar için önerilen M+S "Dört Mevsim Lastiği" Kış Lastiği sayılır mı? HAYIR! M+S lastikleri ancak Kış Lastiği sembolünü taşıyorsa M+S Kış...
  18. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Normalde üzerinde diş kalsa bile 40000 km/3 senede (hangisi önce gelirse) lastikleri tercihe göre yenilemek güvenlik açısından gerekli..

19. C

Dijital Clinometre

Ynt: Dijital Clinometre http://dx.com/s/clinometer
  20. C

Dijital Clinometre

Ynt: Dijital Clinometre http://www.humaoto.com/Klinometre-Egim-Olcer,PR-941.html

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri