Arama sonuçlarınız

1. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği BFG aldım, hem cezadan hem de yaz/kış lastik değiştirme derdinden kurtuldum. .

2. C

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi +1
  3. C

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Selamlar, Araçla gelen lastikler 50000km sonra 3mm ye düştü ve kış lastiği zorunluluğu da gelince BF aldım. Hafif bir ugultu artışı var.32 hava basıldı. Diğer BF kullanan arkadaşlar kaç psi basıyor. Saygilar...

4. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Denetime tabi olacakmış tüm araçlar... http://m.milliyet.com.tr/News/Article?ID=1804370
  5. C

Satılık 2011 Model 4x4 Dacia Duster 110bg

Ynt: Satılık 2011 Model 4x4 Dacia Duster 110bg yeni fiyat...

6. C

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları günlük geliyor zam artık. ..

7. C

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Deri koltuk hariç. ..
  8. C

Dacia Duster 2.el (ikinciel)

Ynt: Dacia Duster 2.el (ikinciel) iki aracı yürütemediğim için Dusterımı satıyorum. 2011 Mayıs çıkışlı 4x4 110bg Esp+look paket. 45000tl düşünüyorum. Görüşlerinizi benim için değerli. Saygılarımla. Resim linki http://gezenbilir.com/index.php?topic=97988.0
  9. C

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Son durum...

10. C

Ynt: Satılık 2011 Model 4x4 Dacia Duster 110bg 0 km fiyatları değişmiş...

11. C

Sayın arkadaşlar, 2011 model 4x4 Dacia Duster aracımı satıyorum. Araç 48000km. Servis bakımlı. ESP li olanlardan. Serviste orjinal olarak Kol Dayama, Ön Cam Rüzgarlığı, Ön ve Arka Paçalıklar, Arka Park Sensörü taktırılmıştır. Ortalama yakıt 6.2lt/100km. Araç asfaltta kullanılmıştır, off-road...
  12. C

Karavanlar için Türkiyede Konaklama Olanakları Tespit Projesi

Ynt: Karavanlar İçin Türkiyede Konaklama Olanakları Tespit Projesi :)

13. C

Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra.....

Ynt: Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra..... lamba yandıktan sonra 50km yi zorlamak riskli...
  14. C

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS 2013 aralığa kadar beklemece, avro 5 bin tl olmaca, duster 90 bin tl... kazasız belasız sürüşler...
  15. C

CAMA TAŞ DEĞDİ...

Ynt: CAMA TAŞ DEĞDİ... geçmişte camı patlayan başka bir marka aracıma markasız bir cam taktırmıştım... gözlerim bozuluyordu... dalga dalga görüntü... hatalı gözlük gibi... cam işi önemli....

16. C

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! geçmişolsun.. :)
  17. C

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! Problemi giderebilmişlermi? epey sağlam yağdı bu aralar..
  18. C

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması Aracı kontrol ettirebildinizmi?

19. C

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS UNO dan kalma direksiyon kilidini takmaya başladım belki biraz caydırıcı olur diye... Bir gelişme var mı sizin araçla ilgili?
  20. C

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI sayın devit3, ben de 20 sene devir saatsiz 67 mercedes takip eden 20 sene de yine devir saatsiz 6-7 değişik marka araç kullandım. Demek istediğim dev devir saatini benim de tam anlamadığım bir amaçla oraya konuşlandırmış dacia. Arada çok işime de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri