Arama sonuçlarınız

1. C

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI yine de panelin yarısını kaplayan göstergenin bir amacı olması gerek.. :)

2. C

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI 2000 dd can dır... :)
  3. C

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

4. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Lassa 215/65R16 98S COMPETUS A/T performansı kış lastiğine yaklaşır mı? https://www.lastik.com.tr/lastik-detay/216150
  5. C

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! Su alma problemi, özellikle aracı su alan arkadaşlar açısından hoş değil ve geçmiş olsun demekle beraber her marka araçta görülebilecek bir hata. Bir arkadaşın 0km Honda CR-V sine yağmur suyu girmişti, servisinde giderildi hata. Akıntı kaynağının saptanarak problemin...

6. C

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Geçmiş olsun, ödemeyi hemen yapıyor mu sigorta şirketi.... l

7. C

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Düğmede ışık yok, gösterge panelinde yanıyor...
  8. C

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bende de aldığımdan beri ilk kalkışta arka taraflardan tak tak ses geliyor... şanzıman/defransiyel ısınınca toparlıyor kendini herhalde...
  9. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bu hafif ticari araç lastiği olarak geçiyor sitede. Acaba farkı nedir?

10. C

40.000 Bakım ücretleri

eveet.. ufak ufak 39 bine geldi araç.. ön cam sigortası attı bir kez arızadan sayılırsa o da.. ortalama 6lt/100km yakmışım.. 4x4 dizel 110hp.. 40000 bakımı yaptıran arkadaş varsa ödedikleri ücret ve yapılan işlemler konusunda bilgi verebilirler mi.. :)

11. C

2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı

Ynt: 2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı dusterdan inip opele binmek, attan inip eşeğe binmek.. ;)
  12. C

2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı

Ynt: 2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı Bende imalat ayıplı olduğu ortaya çıkan '0' km Opel vardı Duster dan önce. Beş sene üzerinde tüketici mahkemelerinde süründüm geri verebilmek için ve geri verdim sonunda. Beğendiğiniz araç iyi olabilir ama işler normal yolundan saptığında General...

13. C

Dacia Duster Kronik Sorunlari

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari o zırıltı.. evet.. kapı içinden mi acaba... bulamadık...
  14. C

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları 3 kuruşa 5 köfte hesabı... hem fiyatı indir, hem de makyajla.... ;D
  15. C

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Fiyatlar aşağıya çekilmiş sanki.. http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=146

16. C

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.haberturk.com/yasam/haber/773929-milyonlarca-surucuyu-ilgilendiren-karar
  17. C

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 5-6 bin km.. bin km si toprak.. auto mod hep.. 37 derece ortalama.. bagaj+port bagaj full.. 2 kişi.. klima %80 açık.. bilgisayar hesabı 6.7 ff.. demek ki gerçek ff 6.5 gibi....
  18. C

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari Araba kısmet işi... Opel Corsa vardı daha önce, 5000km olmadan 8 kere yolda kaldı, mahkeme kararı ile iade ettim Gedizler opele.....

19. C

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) tüm çizgiler söndü, kırmızı yandı, 15-20 km daha gittim, 60.53lt mazot aldı araç... içeride de 4-5 lt kalmıştır sanırım...
  20. C

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari 29000km de araç.. 5000 km si toprak köy yolları.. bir problem çıkmadı henüz..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri