Arama sonuçlarınız

1. C

Satılık Port bagaj Çantası

Ynt: Satılık Port bagaj Çantası güncel mi?

2. C

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Biz de 2 kişi, 1 araç geliyoruz aksilik olmazsa.. tuvalet yeterli olacak mı, katılım yüksek oldukça..
  3. C

Dusterde Cam Sileceği

Ynt: Dusterde Cam Sileceği sola 60, saga 55 cm kullaniyorum....

4. C

Duster; Yakıt Deposu Kapağı Sorunsalı"

dis kapak kilidi yok
  5. C

Duster; Yakıt Deposu Kapağı Sorunsalı"

kapak anahtarı çıkarınca kilitlenmiş oluyor ve anahtarsız açılmıyor... servise götürün.. :)

6. C

DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS''

Ynt: DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS'' caddebostan parkurunda kullandım, en dik iniş dahil abs devreye girmedi... :)

7. C

Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu

Ynt: Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu sanırım projelendirip rusata işlemek gerekiyor... http://www.tuvturk.com.tr/userfiles/document/arac-muayenesi.pdf http://www.tse.org.tr/docs/aitm-formlar%C4%B1/aracprojetamim.pdf?sfvrsn=7 4.17. Ön (Bull-Bar), arka ve yan (marĢpiye)...
  8. C

Amortisör Kulesinde Pas

5-6 ay kadar önce sağ amortisör kulesinde serçe parmak tırnağı yarısı kadar bir pas gördüm, dün servise gittim, somunu söküp, paslı yeri boyadılar ve aracı bugün teslim ettiler. İşlemle ilgili evrak istediğimde , evrakların durumun fotoğraflanarak firmaya bildirilmesi ve onay beklenmesi...
  9. C

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

bende tarif edilen ıslık sesi çıkmıyor. 145-155 km yapmış olduğum maximum hız. Kapı ayarlarıyla ilgili olabilir.. :)

10. C

Duster için Jant ve Lastik Seçimi

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi amaç, en azından benim amacım, yaz-kış aynı lastiği kullanabilmek.. çıkacak veya belki de çıkmış olan yeni uygulama yaz ve kış için ayrı lastik kullanmayı zorunlu hale getirirse lastik seçim kriterleri farklılaşacaktır.. 30 sene önce 2 tane pirelli...

11. C

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi Selim bey teşekürler, kiış lastiği uygulamasını bekleyeceğiz artık büyüklerimizin.... ;)
  12. C

Bakım Program Detayı-İngilizce ve Türkçe (4x4 Her 20000 de bakıma giren araçlar)

Ynt: Bakım Program Detayı-İngilizce ve Türkçe (4x4 Her 20000 de bakıma giren araçlar) rar ekleyebildim ;)

13. C

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi Sayın arkadaşlar merhaba, Aracımda araçla birlikte gelen ve şu anda 8mm diş derinliği olan Michelin Latitude Tour 215-65 R16 98T lastik var. Geçen sene 5-8cm kadar çamurda sağ tarafa eğimli ve oldukça derin banketli dar bir köy yolunda aracı 4x4 modda...
  14. C

DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL Hayırlı olsun, Aracın performans artışına karşılık yakıt akışının azalması son derece olumlu. Chip tuning yapıldıktan sonra karşılaşılabilecek olumsuzluklar nedir/var mıdır ve nelere dikkat etmesi gerekiyor sürücünün?

15. C

Duster ile Denizli Güney

Ynt: Duster ile Denizli Güney Teşekkürler... Güney kasabasında yoldan ayrılıp 10 km kadar stabilize bir yolla Adıgüzel barajına geliniyor. Barajın üzerinden geçip şelaleye gidiliyor. Güney şelalesi olabilir. Balıkçı sormuştuk oraya gönderdiler ama kapalıydı ne yazık ki... :)
  16. C

Duster ile Denizli Güney

Ekim 2011
  17. C

Duster ile Sülümenli

http://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCl%C3%BCmenli,_Afyonkarahisar

18. C

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim Ümit bey, sanırım Yokohama G012 A/T alacağım.. ama hala kararsızım.. ???
  19. C

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ümit bey merhaba, sizin BFG leri almadan önce yine BFG 225/70R16 versiyonunu incelediniz mi? BFG 225/70R16 buldum ama uyup uymayacağından emin değilim... ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.