Arama sonuçlarınız

1. denizz35

1976 Series Iıı Yeni Aldım

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Büyük ihtimalle bakım yapılıcak ama yinede emin değilim tam olarak. şuan sanayideyim egzoz muayenesini yaptırdım rot ayarı vede bir iki kaynak işi vardı onları hallettim şimdide fren testine gidicez

2. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Bu arada arabanın makaslarınında değişmesi gerekiyor tahmini ne kadar tutar?
  3. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Lpg'yi takan arkadaşlar sıkıntı olmaz dediler. salı gününe randevu aldım vize için orda belli olcak artık geçip geçmeyeceği.Yarın rot ayarı fren testi egzoz muayenesini yaptırıcam. Umarım yağmur yağmaz şu 2 gün yoksa biterim arabanın üstü açık hayırlısı olsun...

4. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Herkese teşekkürler arkadaşlar
  5. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Araç bmc montaj 76 model. koruma taktırıcam ama şu aralar çok zamanım yok vizeden sonra anca :)

6. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Tüpüde taktırdım

7. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Tamamdır yarın dikkat ederim fotoğrafı yollarım taktırınca
  8. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Lambalar ve kapakları değişti korna takıldı hararet yağ akü göstergeleri de yapıldıktan sonra lpg taktırmaya geçicem tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?
  9. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Bunlarda eski ilk aldığımız gün

10. denizz35

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba yaklaşık 1 ay önce series III satın aldık motor alt takım ön düzen frenler elektrik aksamları elden geçti hatta şuan elektrikçi de kimse uğraşmak istemiyor. zar zor bulabildim bir yer yarın bitecek elektrik işi, sonra lpg takılıp vizeye gidecek. daha önce...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri