Arama sonuçlarınız

1. Ejkaya

Honda Crv Hafif Arazi Icin Ne Kadar Konforlu Ve Ne Kadar Uygun?

Cok degerli bilgiler, cok tesekkur ederim

2. Ejkaya

Forester in hangi model yilina bakmamda fayda var? Bir de servis yedek parca gibi durumlari nasildir? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. Ejkaya

Eyvahlar olsun, bu yaziyi okuduktan sonra 4 ceker arac secimi yaparken daha bir zorlanacagim :) Ayrintili bilgi icin cok tesekkur ederim. Simdi tek tek araclarin eski modellerine gidip bu nasil bir dort cekermis diye arastirmam gerekiyor. Cahilken ne kadar mutluydum oysa :)

4. Ejkaya

Freelander surekli 4 ceker konusunda CRV gibi mi? Yani sadece patinaja duserse mi arkaya guc iletiyor?
  5. Ejkaya

Merhabalar, Bu konu ile ilgili cesitli basliklar olmasina ragmen aklimdaki soru isaretlerini daha ayrintili bir sekilde cevaplandirmak icin bu konuyu acmis bulunuyorum. Son donemlerde ilgimi eken bazi araclari asagida siralayip fikirlerimi belirtecegim. Bu konuyla ilgili olarak deneyimleri ve...

6. Ejkaya

2000 Crv Tavsiye?

Merhabalar, Bu konu ile ilgili cesitli basliklar olmasina ragmen aklimdaki soru isaretlerini daha ayrintili bir sekilde cevaplandirmak icin bu konuyu acmis bulunuyorum. Son donemlerde ilgimi eken bazi araclari asagida siralayip fikirlerimi belirtecegim. Bu konuyla ilgili olarak deneyimleri ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri