Arama sonuçlarınız

1. B

Discovery 1 Için Jant Ve Lastik Seçimi

Teşekkür ederim Teşekkür ederim

2. B

Teşekkür ederim Ama aracımı sattım :)
  3. B

Cherokee 2.8 Crd Limited

Merhaba, bende bu arada 2006 model KJ 3.7 veya 2006 Model Forester 2.5XT almayı düşünüyorum. İkisi de aynı model yılında araçlar. Aynı koşullarda kullanılmış olsa sizce hangisi daha az sorun çıkartır? Subaru sağlam araç ancak 2.5XT Motorunun daha hassas olduğunu duymuştum. Bu araçların...

4. B

Satılık Discovery 300 Tdi

Merhaba hayır hala satıştadır.
  5. B

Evet sanırım öyle

6. B

Merhaba, aracın ilanını aşağıda paylaşıyorum. Fotoğraflara ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz. Discovery 300TDi İlan No: 845704041 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-discovery-300tdi-845704041/detay

7. B

Aracın fotoğraflarını ekleyemiyorum. Yardımcı olabilecek var ise ekliyim. Veya whatsupdan da yollayabilirim
  8. B

Merhaba, aracımı değiştirmek üzere satıyorum. Aracın bildiğim üçüncü sahibiyim. Araç 282000 kmde. motor oynanmamış, kondisyonu iyi durumda. 2 inç Terriferma yükseltme kiti var, Kazasız, Birkaç örtüş dışında orjinal boyası duruyor, ön arka Çelik tampon, Yan barlar, fabrika çıkışlı çeki demiri...
  9. B

Güncel

10. B

Merhaba, konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı?

11. B

Merhaba, daha önce siteye üyeydim ancak şifreyi bulamayınca tekrar üye oldum. Sizlere danışmak istediğim konu; Discovery 1 imi 2inch yükseltmiştim. Buna uygun olarak ofsetli jant almayı düşünüyordum. 50mm lik ofsetli goliath jant buldum. 1. Öncelikle Goliat ofsetli jantın mukavemeti hakkında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri