Arama sonuçlarınız

1. Haluk Tümer

Sıfırdan Toplandı -defender 110luk 2.5d Orjinal İngiliz

Fiyat nedir Kamuran Bey? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Haluk Tümer

Alttan Gelen Vuruntu

Bir çok Defender’de görülen bir sorun bu. Motorla lastik arasındaki tüm elemanlardaki boşluklar buna sebep olabilir (ya da ortak olur). El freninin de 10 - 15 cm kaydırması normal. El freni diğer araçlardaki gibi doğrudan tekere değil, şafta etkiyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...
  3. Haluk Tümer

Defender Için Avadanlik Seti Ve Diğer Ekipmanlar

Ayarlı pense ya da kurbağcık, yan keski, düz pense, lokma takımı, balata spreyi, wd40 yada eşdeğeri pas sökücü bunlara eklenebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Haluk Tümer

Defender Için Avadanlik Seti Ve Diğer Ekipmanlar

Hayırlı olsun. Ufak tefek müdahele için düz ve yıldız tornavida, alyan ve açık ağız anahtar takımı, çekiç, falçata, izole bant, tamir bandı (duct tape), fener ilk aklıma gelenler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. Haluk Tümer

110 Sw. Için 5 Kapı Birden Arıyorum.

Nereden temin ettiniz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Haluk Tümer

Defender Almak Istiyorum

Hayırlı olsun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Haluk Tümer

Defender Almak Istiyorum

Burhan Bey, Bence öncelikle aceleci olmayın. Benim ilk "alsam ya bunlardan" dememle almam arasında iki sene geçti :smiley: 35-40 bin TL az para değil. Elbet size göre bir araç bulursunuz. İllaki 90'lık olsun diyorsanız 1-2 noktaya dikkat etmeniz gerekiyor: - Piyasadaki araçların bir kısmı 88''...
  8. Haluk Tümer

Defender Almak Istiyorum

Facebook gruplarını takip edebilirsiniz. Daha makul satışlar olabiliyor. Ayrıca duyduğum bir şey olursa haber vermeye çalışırım. Alternatif olarak aracın ustalarıyla görüşün. Onların da bildiği araçlar olabiliyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. Haluk Tümer

Defender Almak Istiyorum

Piyasa ağzıyla "düz" doğrusu atmosferik ya da turbo olmayan orijinal LR motoru. 110luk SW kasa var bende. Aklınızda olsun konfor, gürültü vb sorunlarını halletmek mekanik sorunlardan çok daha zor. Tabi bu beklentilerinize de bağlı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. Haluk Tümer

Defender Almak Istiyorum

Şehiriçinde düz dizel yeterli oluyor. Gürültü, konfor da göreceli bir konu; benim rahat ettiğim durumda başkası rahatsız olabilir ya da tam tersi. Almadan önce mutlaka deneyin, yolcu olarak dahi binmeniz sağlıklı bir karar vermeniz için çok önemli. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...

11. Haluk Tümer

Orijinal Ön Tampon Arıyorum ('87 110 Defender)

Vinç vb. için orijinal ön tamponunu değiştiren, değiştirmeyi düşünen arkadaşlar temasa geçerse sevinirim. Darbesiz olması şart, boya durumu çok önemli değil.
  12. Haluk Tümer

300 Tdi Defender 110 Almak Istiyorum.

Ben beğendim. Araç güzel. Fiyat normal. Ciddiyseniz bakın derim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. Haluk Tümer

5.viteste Titreşim

Dediğiniz gibi, vites kaç olursa olsun, araç aynı hızda gittiği zaman şaft aynı hızda dönecek. Dolayısıyla şafttan kaynaklanma ihtimali benim de hiç aklıma yatmadı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. Haluk Tümer

Istanbul Avrupa Yakasi [emoji1250]ay Yildiz Off-road Team[emoji1250]

Etkinliği tam olarak nerede gerçekleştirdiniz? Konum bilgisi, Wikiloc kaydı vb var mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. Haluk Tümer

Defender Almak Istiyorum

Poweshift (1. 2. veya 3. nesil)tamamen Mercedes tasarımı ve imalatıdır. Mercedes kamyonlarında ZF şanzıman bulunmaz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. Haluk Tümer

Yardım Lütfen

Vitese geçmeme sıkıntısını ben de yaşadım. Bir baktık ki debriyaj hidroliği bitmiş. Doldurunca düzeldi. Görünürde kaçak vs yok, göz altında tutuyoruz şimdilik. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. Haluk Tümer

Istanbul Avrupa Yakasi [emoji1250]ay Yildiz Off-road Team[emoji1250]

Takip Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. Haluk Tümer

Bu Defender Sizce Nasıl ?

Hayırlı olsun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. Haluk Tümer

İyi fiyat Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. Haluk Tümer

2. bir araçtan söz ediyorsunuz herhalde. Fiyat nedir? Pek kelepir olmaz herhalde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri