Arama sonuçlarınız

1. Haluk Tümer

Bu Defender Sizce Nasıl ?

Sizin araç V8 tabi, değişikliğe de gerek yok benzin/lpg durumundan memnunsanız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Haluk Tümer

En önemli sebebi LPG tüpünün beni rahatsız etmesi (tamamem kişisel görüş). 2. sebebi ilerde yapmaya karar verirsem, dizelde daha çok motor değişimi opsiyonu var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. Haluk Tümer

Benim benzinli almamak gibi bir kriterim vardı. Sizin için sorun değilse 30'a bıraksın, bitsin bu iş :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Haluk Tümer

Biraz daha bilgi verirseniz, yorum yapan olacaktır. Benzinli sanırım araç Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. Haluk Tümer

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ben baktığımda Bostancı San'de Cemafer Usta'daydı, konuştuğumda alınır demişti. Hüsoff da önermiş demek, moral oldu bana :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Haluk Tümer

Evet, sanırım aynı araçtan bahsediyoruz. Sahibinden'de verdiği fiyatı biliyorsunuzdur. Onun üzerinden ufak bir indirimle anlaştık. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Haluk Tümer

Yeri gelmişken, aracın üzerinde 16x6,5 sac cant var (üzerindeki yazıyı resimde görebilirsiniz). Bu jant ile hangi ebatta lastik kullanabilirim? Çok tavsiye edilen 235/80 R16 mümkün mü? Tubeless lastik takılabilir mi?
  8. Haluk Tümer

Teşekkürler, Siz oldukça tecrübe edinmişsinizdir bu zaman zarfında. Kayalar'dan cam açma kolu sipariş ettim bugün 1 adet. Onu takarken foto çekeyim de bol bol alem tadilat görsün :)
  9. Haluk Tümer

Çok teşekkürler. Benim de işyerim Bahçeşehir'e çok yakın. Müsait bir zamanınızda tanışmak isterim. Değerli tecrübelerinizden faydalanırım.

10. Haluk Tümer

Buyrun resimleri :) Satan kişi plaka değişikliği olmasını istediğinden, yeni plaka çıkaracağım. O nedenle şimdilik plakasını kapatıp paylaşıyorum.

11. Haluk Tümer

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. Haluk Tümer

O sizin keseye bakar :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. Haluk Tümer

İlk mesajı 21 Aralık 2014'te yazmışım. Tam iki sene sonra, 28.12.2016'da almak nasip oldu. 1987 model, 110'luk, 5 kapı, atmosferik (nam-ı diğer düz) dizel. İnşallah ailecek iyi günlerde, kazasız-belasız-dertsiz-tasasız kullanmak nasip olur. Alma niyeti olan herkesin bir an önce gönlündeki araca...
  14. Haluk Tümer

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

1600 tl bulabildim en düşük :( Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. Haluk Tümer

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

Hanımlar, beyler; güncel fiyatlar lütfen :) Hedef araç: 87 110'luk M1G ruhsatlı, kişi adına ilk defa ruhsat çıkacak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. Haluk Tümer

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Ben de Defender (ikinci araba olarak, uygun fiyatlı sade bir araba) ve Discovery arasında kararsızım. Herhalde ben de aracımı satıp (2012 Astra J) Discovery yoluna gireceğim. Evdeki tek araba olacağından çekiniyorum açıkçaksı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. Haluk Tümer

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Sizin taraflardan geçerken göremeyince aracı bir süredir, sattı herhalde demiştim. Meğer eskisinden de güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. Haluk Tümer

Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

Almışsınız aracınızı. Hayırlı olsun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. Haluk Tümer

91 Vitara Hikayesi ; Revizyon Değişiklikler Ve Yapılacaklar

Foto? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. Haluk Tümer

Series 3 Fiyat Değerlendirmesi

Bu araca özel bir sevginiz yoksa hiç girmeyin derim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri