Arama sonuçlarınız

1. Haluk Tümer

Orjinal Ingiliz 90 Lık Defender (kesme Değil)

İlanı tesadüfen önceden gördüm. Son resimlerde gözüken beyaz araç nedir? Onu görünce direkt 110'dan çevirme dedim. Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Haluk Tümer

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

Konunun üzerinden bir süre geçmiş. Yakında trafik sigortası yaptıranlardan durum hakkında güncel bilgi alabilir miyiz? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Haluk Tümer

Sahibinden Satilik Icin Yorum

Teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Haluk Tümer

Hayırlısı olsun. Aracı gördünüz mü, yorumunuz nedir? Halen duruyorsa sahibinin telefonu verebilir misiniz? Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Haluk Tümer

Aracın ilanı kalkmış, aldınız mı? Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Haluk Tümer

3.7 Limited - Bazı Sorunlar - Tavsiyelere Ihtiyac Var.

Güzel araç. İyi günlerde kullanın. Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Haluk Tümer

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

+ kar havalandırmaları Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Haluk Tümer

Erdal hayırlı olsun, kolay gelsin. Bakamıyorum bir türlü diyordun, kısmet bugüneymiş. Şu çıkıntılı Puma kaputlarından da koyacak mısın? SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Haluk Tümer

Hayırlı olsun. Resim de ataydın iyiydi[emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Haluk Tümer

Arslanımın Gençliğe Dönüşü... 110 Land Rover Defender Benzin/lpg

Sağlam makine Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Haluk Tümer

1992 Midel110 Düz Dizel Defender

Sadece anlattıklarınızdan bir sonuca varmak zor. Araç temiz ve sorunsuzsa makul bir fiyat. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Haluk Tümer

Defender'a Uygun Koltuk

Sprinter koltuğu uygulanmış bir araç var sahibinden'de. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Haluk Tümer

Hararet Yükselmesi

Erdal, oraların soğuğunda nasıl hararet yaptırıyorsun makineye? [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Haluk Tümer

Satılık Unimog 404s

Kusura bakmazsanız, linki ekledim Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Haluk Tümer

Satılık Unimog 404s

Meraklısına orjinal ve eksiksiz İlan No: 266734062 Sahibinden Satılık 1974 Model 50000 Km Mercedes - Benz Unimog 404S 43.000 TL - 266734062 Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Haluk Tümer

Defender 110 2.5 Benzinli.

Zalım sahipleri yapmıyor ki bir kıyak [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Haluk Tümer

Önünüzde düğün varsa çok dikkatli olun, düğün işi dipsiz kuyu :) En kısa zamanda gönlünüze göre bir araç bulmanızı dilerim.
  18. Haluk Tümer

Range Rover Classic Arayanlara

Merhaba, Aşağıda linkini verdiğim aracı almak niyetindeydim, son anda içimden gelen "hayal ettiğin araç bu değil" sesini dinleyerek vazgeçtim. İlgilenen arkadaş olursa, araç hakkında bilgi verebilirim. Genel olarak, bakmaya değer bir araç olduğunu söyleyebilirim. Özellikle İstanbul dışından...

19. Haluk Tümer

Merhaba. 10000 TL civarında düşündüğünüz gibi bir araç bulabileceğinizi zannetmiyorum. 15000-20000 TL aralığına çıkabilirseniz seçenekler artacaktır. Bir miktar da alım-satım, sigorta, asgari bakım vb. içinde para ayırmanız gerekecek. Madem ki benzinli (muhtemelen + LPG) araçlar kafanıza...
  20. Haluk Tümer

Kış Kampı 2016

Sanırım henüz mekan seçimi yapılmadı. SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri