Arama sonuçlarınız

1. Haluk Tümer

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Kolay gelsin, örnek araçlardan biri olacak, maşallah. Bizim cephede hareket yok, bakmaya devam :) 5 kapı 110, dizel, otomobil ruhsatlı, makul fiyatlı temiz bir araç bulursak alacağız inşallah. Araç yok değil var elbet de fiyatlar çok yüksek. Hele ki TDI'lar. 3-5 daha koysanız Disco 3 alınır :)

2. Haluk Tümer

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ne zamandır sizden paylaşım göremiyorduk. Hatta sattı mı acaba aracı diye düşünmedim değil. Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanmaya devam inşallah. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Haluk Tümer

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Şimdiye kadar izlediğim en başarılı çalışmalardan biri...

4. Haluk Tümer

Kayıp Disco 2 :)

Süper, aracınızı iyi günlerde kullanın. darısı inşallah başımıza[emoji1]Gökçeada'ya ilk defa geçen sene gittik ve çok sevdik. Haftaya inşallah oradayız. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Haluk Tümer

Defender Uretiminin Durması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Defender, LR'nin ürün gamında oldukça marjinal kaldı. Bu da ortak parça kullanma imkanını yok ediyor. Günümüzde tüm markaların hedefi, modeller arasında azami ortak parça kullanarak maliyeti düşürmek. Zaman zaman farklı markaların arasında bile bu yönde işbirliği görebiliyoruz. Sent from my...

6. Haluk Tümer

Tecrübe konuşuyor. Kulağımıza küpe olsun. Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Bir süre aradan sonra tekrar merhaba. Evi taşıdık vs. derken bizim bütçe bayağı bir kuşa döndü ;D Artık ona göre bir şeyler bakıyoruz...
  8. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Bir süre aradan sonra tekrar merhaba. Evi taşıdık vs. derken bizim bütçe bayağı bir kuşa döndü ;D Artık ona göre bir şeyler bakıyoruz...
  9. Haluk Tümer

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Benzer fotoğraf/gerçek uyumsuzluğuyla ben de çok defa karşılaştım. Tahminim aracın eski fotoları internet ilanlarından, sahibinden vb. bir şekilde alınıyor. Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Haluk Tümer

Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Çok güzel bir etkinlik olmuş. Biz de katılmak istiyorduk, hatta gözümüzü karartıp binek araçla gelecektik. Fakat tadilat-taşınma işleri müsade etmedi. Bir dahakine inşallah. Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Haluk Tümer

2004 Discovery 2 Td5

Ynt: 2004 Discovery 2 Td5 Az düşmüş, şöyle bir 20-25 bin daha düşmesi lazım ki alabileyim[emoji48][emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Haluk Tümer

2003 Wj Overlandımı Yaptım

Ynt: 2003 Wj Overlandımı Yaptım Süper olmuş. İyi günlerde kullanın Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Haluk Tümer

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Takip Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Merhaba, Bugün aşağıdaki linkte satışı yapılan aracı görmeye gittim. Kararım almamak yönünde oldu. Aracın kritiğini buradan yapmak doğru gelmedi. Düşünen, gitmeden önce bana ÖM atarsa naçizane yorumlarımı aktarırım...
  15. Haluk Tümer

95 Model Defender 2,5 Benzinli

Ynt: 95 Model Defender 2,5 Benzinli Favorilerden biri de benim :))hayırlı satışlar Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Haluk Tümer

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Yalova Erikli Yaylasını tavsiye ederim (mümkünse yazın haftaiçini tercih edin, haftasonu kalabalık oluyor).Benim gibi acemiler için gayet uygun. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Haluk Tümer

Salda Gölü Kampı // Overland Turkey

Ynt: Salda Gölü Kampı // Overland Turkey Çok güzel fotoğraflar.Binek araçla gelinebilecek bir güzergah olursa, Marmara kampınıza eşlik etmek isterim (hanımlar geliyorsa eşimle beraber). Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Haluk Tümer

Series 3 Genel Boyutlar Ve Ağırlık

Ynt: Series 3 Genel Boyutlar Ve Ağırlık Umut Bey, Serdar Bey teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Haluk Tümer

Series 3 Genel Boyutlar Ve Ağırlık

Merhaba, Series 3 88"in genel boyutları ve ağırlığı nedir? Şehirler arası nakliye için tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı? Net'te G: 1,33 m Y: 1,68 m U: 3,62 m Ağırlık: 1318 kg bilgisini buldum. Tahminen bu kuru ağırlıktır. Yürür ağırlığı kabaca ne olur? Teşekküler
  20. Haluk Tümer

Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı

Ynt: Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı Oktay Bey'in yorumu çok önemli bir detayı içeriyor. Standart dif. lock sadece iki şaft arasında kilitleme yapıyor, akslara bağlı tekerleklerin bağımlı/bağımsız dönüşüne bir müdahale mümkün değil. Diğer bir deyişle her iki aksta birer tekerlek patinaja...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri