Arama sonuçlarınız

1. Haluk Tümer

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Merhaba Barış Bey, Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Defender'i beğenmeme gibi bir durum söz konusu değil. Aksine maddi imkanlar elverir de binek aracımı satmadan almak mümkün olursa kesinlikle Defender diyorum. Bir yandan da nedense...

2. Haluk Tümer

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 Emek ve sabrınız için sizi tebrik ederim. Boyası da elden geçtikten sonra daha da güzel olacağına eminim. İyi günlerde kullanın.
  3. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Defender kesmedi, rota Series 3 mü oluyor? ;D

4. Haluk Tümer

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL Takip Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Haluk Tümer

Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı

Ynt: Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı Defender sahibi olmayan biri olarak :), bildiğim kadarıyla cevaplayayım. Sürekli kullanım için sağda H konumunda olmalı. L'deyken zaten motor aşırı devir çevirir ve yolda makul bir hıza ulaşamazsınız. Araç sürekli dört çeker. Standart olarak sadece...

6. Haluk Tümer

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) Süper olmuş. Dikkat ediyorum da Trabzon ve Antalya'dan çok sağlam Defender'lar çıkıyor.

7. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Merhaba Turgut Bey, Ne yazık ki yok. Yazdığım gibi, bir firma buldum, o da sadece şoförle veriyor. Açıkçası kiralık araç aramaktan da vazgeçtim. Siz bulursanız bana da haber verin lütfen.
  8. Haluk Tümer

Satılık 1974 Model Land Rover Seri 3

Ynt: Satılık 1974 Model Land Rover Seri 3 Hayırlı satışlar. Link/ilan no verebilir misiniz?
  9. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Herkese hayırlı akşamlar, Ekteki Defender fotoğrafını bu akşam Atakent/K. Çekmece'de çektim. Belki sahibi rahatsız olur diye plakası gizli. Ben de Atakent'te oturuyorum. Sahibi Gezenbilir üyesi ise tanışmak, bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak...

10. Haluk Tümer

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Hayırlı olsun, aracınızı iyi günlerde kullanın. Her iki marka da oldukça kaliteli, ticari araçlarda çok yaygın kullanılan markalardır. Sorun yaşayacağınızı zannetmem.

11. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Araştırmalar devam ediyor bir yandan. Genel görüntü, özellikle Defender piyasası çok yüksek. Olmayacak arabalara olmayacak fiyatlar istendikçe, yavaş yavaş GC yada 4x4 pickup alternatifleri gözüme daha makul görünmeye başladı. İyi durumda bir...
  12. Haluk Tümer

Toyota Hilux Adventure 4x4 Satılık

Ynt: Toyota Hilux Adventure 4x4 Satılık Fiyat bilgisi ve varsa bir kaç resim paylaşabilir misiniz?

13. Haluk Tümer

Egzoz Manifoldu Kaçağı Ve Patırtısı

Ynt: Egzoz Manifoldu Kaçağı Ve Patırtısı Geçmiş olsun, önemli bir sıkıntıyı halletmişsiniz. Hidrofor ve duş özellikle yaz kampları için gayet güzel olur.
  14. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Oğuzhan Bey, Daha önce de yazmıştım,benim işyeri Bahçeşehir'e yakın. Araç o tarafa geldikten sonra haberleşelim.Kısmetse olur.
  15. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Murat Bey, Söylemek istediğim şanzıman ve diferansiyeller için hava çıkışları. İbrahim Bey, Aracın fiyatı bana da uygun gelmedi. Sanırım bu şartlar altında araçta ısrarcı olmak pek anlamlı değil. En doğrusu biraz daha araştıralım, bekleyelim.

16. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Ahmet Bey, 25000 TL dediler, en son 24500'e kadar indi. 24'e kesin vermiyor. Aracın durumunu yukarıda özetlemeye çalıştım.
  17. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Murat Bey, Detaylı yanıtınız için teşekkür ederim. Aracı oldukça yağmurlu bir günde gördük ve sanayiye gidene kadar bir 10-15 km yol yaptık. Dolayısıyla yaptığım gözlemler bu şartlardan etkilenmiş olabilir. Kısaca araba park halindeyken asfalt...
  18. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Ufaktan araç bakmaya başladık. Araç, 110 SW kasa, 190 bin'de, 89 model düz dizel. Sahibiyle beraber Cemafer ustaya uğradık. Şans esri toplama işlemini zamanında kendisi yapmış. Aklımı kurcalayan aşağıdaki konular ile ilgili yorumlarınızı rica...

19. Haluk Tümer

Disco Iı V8 İzlenimleri

Ynt: Disco Iı V8 İzlenimleri Merhaba, Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim. I yada II, LPG'li Discolar'da bence en büyük sıkıntı bagaj hacmi. Belki günlük konumda problem olmaz ama uzun tatillerde problem yaşıyor musunuz? Kampa giderken arka koltuklara taşmadan yanınıza alabildiğiniz...
  20. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? İbrahim Bey, İkinci el araç değerlendirirken verdiğiniz fiyatları dikkate alacağım. Hürkan Bey, Sizinle olamaz. Biz Erdi Bey'le çıktık.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri