Arama sonuçlarınız

1. Haluk Tümer

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay Bey, dosyayı aldım. Teşekkürler.

2. Haluk Tümer

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Yorumların hepsi süper, sahiplerinin araçlara olan olan tutkusu yazdıklarından belli oluyor. Bence Defender'ı tercih edenlerin temel farkı, hepsinin ana çıkış noktasında (birbirine zıt da olsa) doğa ve mekanik sevgisi olması. Bu payda insanları...
  3. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Bir fırsat sitesi aracılığıyla, uygunca sayılabilecek fiyata Land Rover Experience'ın 2 kişi 1 saatlik programını almıştık. Bugün gitme fırsatı oldu. Yeni Discovery ile su, eğim, çamur, rampa vs. karışık parkuru geçtik. Reklamını yapmış gibi...

4. Haluk Tümer

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay Bey, teşekkürler. Ben işin o kısmını düşünemedim. 2.5 dizel de fazlasıyla yeterli olur şu aşamada.
  5. Haluk Tümer

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay Bey, henüz araç alamadık. Zahmet olmazsa, favorilerim olan 110'luk 2.5 atmosferik dizel ve 3.5 V8 makbule geçer. Teşekkürler

6. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Benim vardığım sonuç şudur ki düşüdüğüm gibi hallice bir deneme için araç bulmak mümkün değil. "Seviyorsan git konuş bence abi" durumu var biraz. Beğeniyorsan gözünü karartıp bir araç alacaksın.

7. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Yorumlarınız için teşekkürler. Satılık bir aracı incelerken 100-200 m yol yaptık, işin kötüsü hoşumuza da gitti ;D İşin aslı, önde gelen ticari araç ürecilerimizden birinde çalışan D sınıfı ehliyetli makine yüksek mühendisiyim. Arada sırada...
  8. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Murat Bey, 100-150 km derken mesafe demek istemiştim. Özellikle atmosferik dizel olursa ortalama 90 km/h'yi tutturmak bile başarı bence :)
  9. Haluk Tümer

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Mümkünse ben de rica edeyim. Teşekkürler. haluktumer@yahoo.com

10. Haluk Tümer

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Yerinde bir hatırlatma olmuş, teşekkürler. İstanbul - K. Çekmece'de oturuyorum. Bir iki tur atmakla olmaz bence. Şöyle bir İstanbul trafiğine gireceksin, TEM'de 100-150 km yapacaksın, Tekirdağ'dan Karadeniz'e doğru çıkacaksın... :) Ben de...

11. Haluk Tümer

Merhaba, Geçen yaz binek aracımız ile yaptığımız Bozcaada-Gökçeada-Assos turu sırasında, eşimle beraber bir arazi aracı alma hevesine kapıldık. Grand Cherooke, Discovery derken konu malum Defender'a kadar geldi. Ne için kullanacağımız, beklentimiz vs. bir yana forumlardaki şu tavsiye aklıma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri