Arama sonuçlarınız

1. ilkerilker

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Wallahi bende görmeyi çok isterim. Neyseki memleketler yakın. inşallah kısmet olur da bir gün biryerlerde,,,...

2. ilkerilker

Silecek Motoru Aranıyor

Ynt: Silecek Motoru Aranıyor Geçtiğimiz günlerde Adanadaki yedek parçacıma sormuştum. (malumunuz bende aracımı topluyorum). Şimdi elimde yok ama gelecek demişti silecek motoru için 75 TL kolu için 20 ya da 25 tl demişti. Biraz pahalı gibi geldi bana ama isterseniz irtibat bilgilerini...
  3. ilkerilker

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Notumu aldım ustama hatırlatacağım. Bu arada doğa yürüyüşü, hava muhalefeti ve beyanname verme sürelerinin yaklaşmasından dolayı çalışmalarımız biraz hız kesti. Kısmetse beyannameleri hallettikten sonra devam,,,...

4. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Astar sonrası yoklama macunu ve sulu zımpara,,,
  5. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Tavsiyeler için teşekkür ederim. Avans ayarı sona geldiği için motorun önünü söküp kontrol edip zincirin uzadığını farkettiğimizden zinciri değiştirmiştik. Ustam üstünkörü bi avans ayarı yapmıştı ama olması gerektiği gibi yapmamış anlaşılan. Araca fazla gaz...

6. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon siyah düşünüyorum, cayma olasılığım çok düşük olmakla beraber diğer önerileri de değerlendirebilirim. :)

7. ilkerilker

205/80/16 Fedaral Lastik Arıyorum

Ynt: 205/80/16 Fedaral Lastik Arıyorum Ali bey anlaşılan bu lastiklerle alakalı araştırma yapıp bu karara varmışsınız... bende de lastik derdi var ve listemde bu lastik de var. bu lastikte nasıl karar verdiniz biraz paylaşabilir misiniz...
  8. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon İllaki fazla macun iyi birşey değil ama alttan çektiğimiz elyaflı macun normal sarı macundan çok farklı birşey... çok daha sağlam olduğunu söylüyorlar,,, zaten sarı macunu da mümkün oldugu kadar az kullanmaya çalıştık... yinede zamanın ne getireceğini...
  9. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Astara giderken,,,...

10. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Macun zımpara ve aracımız astara hazır,,, Renk olarak siyah düşünüyorum... Bu konuda çok muhalifim var ama çok düşük bir ihtimal de olsa fikrim değişebilir... Önerisi olan?

11. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Elyaflı macunu bitirip ince macun çekerken mazot alıcısı sağlıksız,,, neredeyse fren pedalına kadar gelen şekilsiz mazot depomu da değiştirdim... gaza frene basmama engel olmayacak ölçülerde 2mm galvanizli sacdan kutu gibi bi depo yaptırdım. ve sonra yine...
  12. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Mekanik aksama biraz ara verip kaporta üzerinde çalışmaya başladık... Boya sökme, elyaflı macun çekme derken aracın şoför mahaline sığamadığım aklıma geldi ve koltugun geriye gitmesini engelleyen çamurluk davlumbazı üstünde oynama yaptık.

13. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon İyi dilekler için herkese teşekkür ediyorum... Çalışmalara devam... Motordaki aşırı beyaz duman atma ve geç çalışma problemi için motorun ön kısmını açıp sentesine baktık... ısıtma bujilerini değiştirdik. egzantirik zinciri uzamış.. yenisiyle değiştirdik...
  14. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Teknik veriler için teşekkür ederim. Şanzumanla alakalı aldıgım adamın dediğini aktardım burda 16 diş diyerek... bu diş meselesi sanırım prizdireğin diş sayısı,,, sanırım 16 var 18 var 20 var. 16 olunca agır devir oluyor 20 olunca daha devirli...
  15. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Teşekkür ederim... dediklerinizi bende merak ediyorum.... ama kesin emin degilim cevaplarından 90 yapmasa da 90 a yaklaşır diye tahmin ediyorum 16 diş şanzuman 43/ 8 ayna mahrutiyle... arazide de 2000 cc dizel çok sıkıntı yaşamaz diye tahmin ediyorum...

16. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon İsmail ustam bu çıraklık eserimiz olacak bi sonraki çalışmamda kupayı sıfırdan yapacam inşallah... Bu çalışmalar beni bi kaç sene idare etsin yeterli...
  17. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Kaportanın çürük saçlarını değiştirdik... Aslında stepneyi arka difaransiyelin gerisine makasların arasına düşünüyorum... Eğer bu düşüncemi gerçekleştiremezsek de arka sağ çamurluğa takmak zorunda kalırsak diye 3 mm sac kullandım stepne takmak zorunda kalırsak...
  18. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Araca sonradan yapılan kümese benzer kabini kesip çıkarınca arkada bi boşluk oluştu... Genellikle arka kapağı sabitleyenlerin veya düz sac kaynatanların aksine ben kapak yapmayı tercih ettim ... 2 mm sac büktürerek yana doğru açılan menteşeli bir kapak yaptık...

19. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Yürüyen aksamı tamamladıktan sonra aracımız biraz havadar olsun istedik... Aracın üstündeki kümese benzeyen şeyi kesip, kaynakla sabitlenmiş ön siperliği tekrar menteşeli hale getirdik,,,...
  20. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Arka difaransiyel, akslar, poryeler, balatalar komple yenilenip ayarlandı... Ne kadar bilya keçe varsa değiştirildi,,, sonra sıra şanzuman ve ön difaransiyel bakımına geldi,,, Şanzumandan debriyaja basınca gelen bir ses vardı,, Bilya sesi gibi bir sesti...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri