Arama sonuçlarınız

1. ilkerilker

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Kaporta yontma işine bir süre ara verdikten sonra mekanik aksamın tamiratına başlamaya karar verdik,,, Bu arada aracı toplamamda hiçbir desteğini esirgemeyen değerli arkadaşım irsadbicer e ayrıca teşekkür ediyorum... ilk önce arka difaransiyeli halletmeye...

2. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Günlerden birgün,,, önceki sahibinin "nasıl olsa kapıda yatıyor bari çürümesin" düşüncesiyle sıvacı edasıyla macunlayıp asıl rengi yeşil olan aracı evdeki mavi boyayla boyadığı aracımı şu kaportanın altında ne warmış diye meraklandığımdan spirali elime alıp...
  3. ilkerilker

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Aracı ilk aldığımda hem hevesten hem de aracı tanımak açısından bi kaç gün binmek istedim,,, Aracı aldıgımda arka difransiyelinde ayna mahrutide arıza vardı.dişliyi kırdıgı için önceki sahibi mahruti dişlisini spiralle kazımıştı.. yani arızalıydı... 4 çekere...

4. ilkerilker

Değerli arkadaşlar sizlerle elimden geldiğince aracıma yaptığım, halen yapmakta olduğum, tamirat ve değişiklikleri paylaşmaya çalışacağım,,,... Aracımdan bahsedecek olursak 1965 model tuzla kasa jeep. Üzerinde TM 30 BMC motoru var. Evraklarında 2000 cc yazıyor ama bu araçların 1800 cc olanları...
  5. ilkerilker

Satılık ,yeni Muayene Full Bakımlı Kacmaz Fırsat Willys Dizel Isuzu Ruhsata İşli

Ynt: Satılık ,yeni Muayene Full Bakımlı Kacmaz Fırsat Willys Dizel Isuzu Ruhsata İşli Hayırlı Satışlar

6. ilkerilker

67 Tuzla Wılıys Toparlanması

Ynt: 67 Tuzla Wılıys Toparlanması Kolaylıklar dilerim,,,...

7. ilkerilker

motor numarası yardım

Arkadaşlar aşağıda resimde görülen araca anadol motoru atılmış,,... aracın üstünde biz sadece egsoz manifoldu tarafında en aşağıda kabartma şeklinde numara bulabildik ve bu numaralar ruhsattaki ile uyuşmuyor, bize aracın motor numarasının o numara olmadığı, ve bu motorlarda motor numarasının...
  8. ilkerilker

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 model Gaz69, K.Maraş'tan Kolaylıklar diliyorum,,, İlgiyle takip,,,...
  9. ilkerilker

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Sayın motogezgin sesimiz çıkmasa da çalışmalarınızı zevkle takip ediyorum,,, Yorum yapmaya gelince, çok titiz ve seri çalıştığınızı düşünüyorum. Bundan dolayı tabiri caizse çalışmalarınıza söyleyecek laf bulamıyorum ve inanıyorum ki ortaya çok güzel...

10. ilkerilker

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım en son ikiside erkan abideydi ikisini de satmayı düşünüyordu ama bi kaç aydır bende kendisiyle görüşemiyorum. arayıp sormak lazım,, ilgileniyorsanız özelden tel numarasını verebilirim.

11. ilkerilker

Baskı balata konusunda yardım

Ynt: Baskı balata konusunda yardım tarife uygun bi balata bulup çaktırdık şimdilik sorun halledildi,,,, fikir veren herkese teşekkürler,,,...
  12. ilkerilker

Baskı balata konusunda yardım

Değerli arkadaşlar bugünlerde uğraştığımız şanzuman revizyonu esnasında aracımızın üstünden birbiriyle alakasız baskı ve balata çıktı . Araştırdığımız kadarıyla baskı BMC TM 30 larla aynı ve balata da Taunus ve 131 lerde kullanılan balata ve aşağıda resimlerde de gördüğünüz gibi bu parçalar...

13. ilkerilker

TUZLA YAPIM AŞAMASI

Ynt: TUZLA YAPIM AŞAMASI Kolaylıklar dilerim,,,...
  14. ilkerilker

Bu araç hakkında bilgi lütfen

Ynt: Bu araç hakkında bilgi lütfen Haklısın Bekir kardeşim,,, ,,, Muhtemelen üstündeki kupa da motoru gibi sonradan atılmış üstüne çünkü 1948 de cj2a dan başka bir üretim yok. Herhalde cj2a nın üstüne cj3a kupasını oturtmuşlar. Bu arada bende Andırınlıyım Kadirlide oturuyorum. Sizin kulüpten...
  15. ilkerilker

Ynt: Bu araç hakkında bilgi lütfen kafa yorup beni aydınlatmaya çalışan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler.. araştırmalarım sonucu ögrendim ki araçtaki motor dediğiniz gibi 1.3 anadol motoru,,, aracın kasası eğer sonradan üstüne konulmadıysa cj2a ....... cj3 a ile arasındaki fark...

16. ilkerilker

Ynt: Bu araç hakkında bilgi lütfen düz motor derken?
  17. ilkerilker

Merhaba arkadaşlar,,, resimdeki araç hakkında değerli bilgilerinizi rica ediyorum. Sahibinin söylediğine göre araç 1948 model 1300 cc falkon ford motorlu bir m38 ki bu konu hakkında pek bilgim yok ama benim bildiğim m38 1950-51-52 yıllarında üretilmiş ve motor "Go Devil" denilen üstten bujili...
  18. ilkerilker

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Hayırlı olsun şimdiden kolay gelsin,,, aracın resimlerini görmemiz mümkün mü acaba?

19. ilkerilker

Modifiyesiz

Ynt: Modifiyesiz diferansiyel kilidi şart,,,...
  20. ilkerilker

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Hocam rica ederim ne demek... anladığım kadarıyla orjinal hurricane ön filtresi... ben resimleri kopyalıyorum. Burası jeep konusunda çok zengin bir yer değil ama bir iki yer var soracagım, varsa haber ederim. Saygılarımla,,,...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri