Arama sonuçlarınız

1. ilkerilker

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Hocam sizin bildiklerinizin yanında bizimkiler devede kulak. Bahsettiğiniz traktörler sizin Tokatta çok kullanılan traktörler, orada bulabileceğinizi düşünüyorum, önümüzdeki günlerde burdaki sanayideki mükellefleri evrak toplamak için gezeceğim. Traktör...

2. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Hocam benim bahsettiğim filtre şöyle birşeydi,,,... Bu filtreden geçen hava alttaki iki parçalı kuru hava filtresine giriyor... Dediğiniz gibi buna benzer filltrelerin kullanıldığı çok traktör var,,, Azıcık yardımcı olabildimse ne mutlu bana...
  3. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Hüseyin bey benim araçta dizel TM 30 motoru var. Hava filtresi yağlı ama şekil olarak sizinkinden biraz farklı biraz daha şişman ve üstünde şnorkelden gelecek hortumu takacak bir yer yok acaba biz öyle bir yer yapsak işe yarar mı... Sanırım denemek...

4. ilkerilker

hararet

Ynt: hararet Sadece sıkıştırınca ısındığını söylediğiniz için benim de aklıma ilk gelen soğutma sisteminin yetersiz kalması,,,... Yani o Radyatör o motorun içindeki suyu sogutmak için küçük,,, benim tavsiyem radyatör değiştirmektense radyatörün önünde yeterli boşluk varsa içten manuel olarak...
  5. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Maşallah diyelim de nazar değmesin.... Zahmet edip resim eklemişsiniz, tekrar teşekkür ederim, ama resimlerde şnorkelden gelen hortumla hava filtresi bağlantısını nasıl yaptınız onu anlayamadım,,,... saygılarımla,,,...

6. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim...

7. ilkerilker

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Kolaylıklar dilerim.. Büyüyünce bende yapıcam :)
  8. ilkerilker

1967 Model Tuzla Kasa Jeep Hakkında Bilgiler

Ynt: 1967 Model Tuzla Kasa Jeep Hakkında Bilgiler gözüme çarpan ilk eksik karburatör ile hava filtresi arasındaki hortumdu... normalde şöyle bi motor olması lazım.
  9. ilkerilker

Ynt: 1967 Model Tuzla Kasa Jeep Hakkında Bilgiler Serhat Bey Hurricane motor (biz Türkler ona Harikan deriz) Willys CJ-3B lerde 1953–1968 yılları arasında kullanılan motordur.. Tabi aynı zamanda 1955 ten sonra CJ 5 lerde 1956 dan sonra CJ 6 larda 1971 yılına kadar kullanılmıştır... Jeep...

10. ilkerilker

Hayırlı Olsun,,, Kasa Tuzla kasa benim 1965 de köşeli çamurluk Tuzla kasa ama bu aracın kasası digelerinden birazcık uzun sanırım (40 cm kadar) ve debriyaj ve fren askılı o dikkatimi çekti,,, sanırım fren sistemini değiştirmişler. Aracın motoru hakkında bilgi verirseniz seviniriz, Ayrıca...

11. ilkerilker

31 x 10.50 15 Lastik ve Jantlarım SATILIK

Ynt: 31 x 10.50 15 Lastik ve Jantlarım SATILIK Temiz ve şık,,, Hayırlı Satışlar,,,...
  12. ilkerilker

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual ben de rica edebilir miyim? ilker_ucgul@hotmail.com

13. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu çok sevinirim....
  14. ilkerilker

113.000 KM DE İLK SAHİBİNDEN DEFENDER 110 COUNTY DİZEL

Ynt: 113.000 KM DE İLK SAHİBİNDEN DEFENDER 110 COUNTY DİZEL Hayırlı satışlar,,, gerçekten güzel ve diri bir araç,, alıcısına şimdiden hayırlı olsun,,,...
  15. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Hüseyin bey video nasıl yüklenir bilemiyorum yardımcı olamayacağım kusuruma bakmayın.. Bir türlü fırsat bulup soramadım.. Aracınız dizel motorlu yağlı hava filtresi var ve şnorkel yapmıştınız,,,, Hava filtresi ile şnorkelin bağlantısını nasıl yaptınız biraz...

16. ilkerilker

Bakalım beğenecek misiniz?

Ynt: Bakalım beğenecek misiniz? 3. videodakini siz sanmıştım,,, bekliyoruz videoyu :)
  17. ilkerilker

Bakalım beğenecek misiniz?

Ynt: Bakalım beğenecek misiniz? Hocam çok seri kullanıyosun yaa,,,... :) :) :)
  18. ilkerilker

Hayalimdeki aracı buldum fikirleriniz lütfen!

Ynt: Hayalimdeki aracı buldum fikirleriniz lütfen! Hayırlı olsun,,,... Kazasız belasız sürüşler dilerim,,,...

19. ilkerilker

nt3 lastik nasıldır

Ynt: nt3 lastik nasıldır takip
  20. ilkerilker

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Konuya daha önce yazmamıştım ama epeydir konuyu takip ediyorum,,, ayrıca yeni bir buluşun ar-ge nin bunun endüstriyel boyutunun ekonomik boyutunun patent, telif vs gibi konuların bilincindeyim... bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum,,,... Bir de bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri