Arama sonuçlarınız

1. ilkerilker

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Sayın caner_tee Size öncelikle hayırlı satışlar diliyorum fakat araçlarınızla ilgili ilanı, ilan panosunda konu açarak paylaşırsanız daha doğru olur diye düşünüyorum,,, zira burası Hüseyin bey'in aracı ve üstünde yaptıgı işlemler için açılmış bölümdür...

2. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Maşallah ben beğeniyorum aracı,,, aracın iç kısmının daha doğrusu göğüs kısmını komple görebileceğiz bir resim görebilir miyiz,,, ayrıca silecekleri nasıl uydurdunuz,,, bu konuda bilgi alabilmemiz mümkün müdür? Saygılarımla,,,...
  3. ilkerilker

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi konu tekrar canlanmış,,, zevksiz de olsa takip,,,...

4. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Haklısınız,,, aliminyum demir kadar sağlam değildir, daha esnek ve daha dayanıksızdır... Roll barr ın önemini bizzat yaşayarak farkedenlerdenim. Traktör devirdiğimde sağolsun roll bar hayatımı kurtardı yoksa birkaç takla daha atıp beni de altına alacaktı...
  5. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Hayırlı Olsun,,,... Aliminyum malzeme çok hoşuma gitti... Önümüzdeki günlerde bende avatardaki 1965 willys i toplamayı düşünüyorum... benim araç sac kabinli.. üstündeki kabini portatif hale getirmeyi planlıyorum... yaz kullanımı için kabini sökünce...

6. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu güzel bir düşücenceyle yola çıkmışsınız ve kapılar çok şık olmuş,,, ama dediğiniz gibi arka biraz yüksek olmuş,,, bunun üstüne ne yapıcaksınız? hardtop neden düşünmediniz acaba? Yanlış mı gördüm yoksa benzettim mi... kullandıgınız malzeme şu balkon ve...

7. ilkerilker

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Maşallah döktürmüşsünüz,,, Kazasız belasız binmenizi dilerim,,,...
  8. ilkerilker

satılık 90 model samurai

Ynt: satılık 90 model samurai Hayırlı satışlar,,, resim görebilir miyiz?
  9. ilkerilker

standart cj5 e 31x10,5x15 lastik ve 9x15 jant olurmu?

Ynt: standart cj5 e 31x10,5x15 lastik ve 9x15 jant olurmu? Sayın uğurtepe, Aracınızın üstündeki jant ve lastik ölçüleri hakkındabilgi verirseniz bende benim willys için düşünebilirim. Hayırlı satışlar,,,...

10. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

11. ilkerilker

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... Kolaylıklar dilerim,,, takipteyim...
  12. ilkerilker

77 Model CJ5'imi Topluyorum

kolaylıklar dilerim,,, takip.

13. ilkerilker

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  14. ilkerilker

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Sayın hocam resimlerdeki araçlar burdan tanıdığım Erkan abimizin araçları... İkisini de inceleme fırsatım oldu çok şükür. Siyah olan araç da güzel bi araç ama asıl yeşil olan gerçekten çok emek ve para harcanmış bir araç,,, Satılacak olmaları beni üzdü...
  15. ilkerilker

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım ahhh,, içim cız etti,,,...

16. ilkerilker

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım sonunda elime geçti,,,...
  17. ilkerilker

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Tekrar merhabalar arkadaşlar,,, daha önce bahsettiğim araç sonunda elime geçti. Sizlerle de paylaşmak istedim. Saygılarımla,,,...
  18. ilkerilker

işte türünün son örneği cj3A

Ynt: işte türünün son örneği cj3A İnşallah benimki de yolda gidebilecek hale gelir... bi elime geçse,,,...

19. ilkerilker

işte türünün son örneği cj3A

Ynt: işte türünün son örneği cj3A İnşallah bizlere de nasip olur böyle özel araçlara sahip olup binebilmek. Bir jeep sahibi olabilmek için geçen ay bende bir willys aldım fakat araç Sinopta oldugu için henüz elime geçmedi. Getiremedim daha :(:(:(:(
  20. ilkerilker

VİNÇ 1 TON 20 METRE HALAT TAKIM APARATLARIYLA MOTORLU MOTORSUZ

Ynt: VİNÇ 1 TON 20 METRE HALAT TAKIM APARATLARIYLA MOTORLU MOTORSUZ Hayırlı satışlar... Roll bar ve sislerin resimlerini görebilir miyiz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri