Arama sonuçlarınız

1. sly

Defender Kapi Alt Fitilleri

Butun dostlara selamlar. Defenderima orjinal urun olan MWC 6129 kodlu kapi alt fitillerini monte etmek istedim ama ne yazik ki ne turlu monte edersem edeyim, olmadi. Rica etsem, kendi aracinda bu veya alternatifi fitillerden olan varsa, fotograf paylasabilir mi?

2. sly

Defender 110 Sw Su Sizintisi

Butun dostlara selamlar. 87defenderimda içeri ciddi su alma problemi var. Ne zaman yikasam şoför tarafında pedallarin uzerinden, yolcu tarafından ise göğsün hemen altında içeri ciddi miktarda su giriyor. Tavan ve ön cam çerçevesinin birleşme noktalarını mastikledim. Ama motor kaputunun...
  3. sly

Satis Islemleri Ve 3.5 V8 Alternatif Motor Secenekleri

Sevgili dostlar, ustatlar Konuyu uzatmadan direk soruma gelmek istiyorum. Motor`u( ve sansuman) olmayan aracin satis islemi nasil gerceklestirilir? Diger soru da satista problem yoksa, hazir uzerinde motor yokken, V8 e alternatif olarak (muhtemel Tup takilma isteginden dolayi mumkun...

4. sly

Defender + Cummins Motor Uygulamasi

Degerli dostlar, Yurtdisinda pek cok video ve forumda Cummins motor uygulama projeleri var. Turkiye de bunu uygulamis, uygulamak icin arastirmis kimse veya yapilmis proje var mi? Bu motorun eksileri ve artilari nedir? BMC nin kullandigi bir motor.Cikmasini bulmak kolay midir? Fiyatlari BD30...
  5. sly

Alinik Defender 130 / Yaklasan Ihale Bilgileri

Sevgili dostlar, Hepinize Adanadan selamlar. Yillardir Forumu, Ozellikle Defenderlar hakkinda bilgi sahibi olmak icin kullanmaktayim. Paylasacak bilgim cok olmadigindan dolayi, pasif olarak okumakla yetindim. Simdi sira geldi, kullanim amacima uygun olarak Bir Defender 130 bulmaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri