Arama sonuçlarınız

1. M

Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi sabit hiz sehir disi 90 km 9.8 litre sehir ici agresif kullanmadan 16 lt hizli gaz tepkimesi ve kalkislar can alici olursa 21 litre lpg ile yaparsaniz bu tasarruf prins kit ile %45 TL olarak tasarruf. bilginizee aracin anlik veri yakiti ile depodaki...

2. M

Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi 2002-2003-2004 model wj hem benzinli ve dahaonce lpg takilmamis vedeee ; landirenzo zavolli atiker prins brc hic bir markayai karalamak olarak degil niyetim veya yaniltmak sizi hic degil. kesinlikle ya sadece benzinn lpg takilmamis arac YADA TEK MARKA...
  3. M

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK kaynak wj jeeps.com Dana 30 (186FBI) The Front Beam Iron (FBI) axle consists of a cast iron differential housing with axle shaft tubes extending from either side. The tubes are pressed into the differential housing and welded. The axles are...

4. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK yaw sen nediyorsun outlaw arkadasim.bende ne wj ler gordum. antalya da izmirde ankarada istanbulda ve hatayda.ben araca bakmadan test etmeden araclarin kaza trafik raporlarina da goz atiyorum. aracin yanina gidince araci gormeye ::: -satici...
  5. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK rica ederim, oynanmis km veya problem olan araclari ya desifre edelim yada pm den birbirlerimize bildirelim ki diger arkadaslarimiz kandirilmasin.. hatta yeni bir topik acalim gerekirse.

6. M

jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin

Ynt: jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin bu linkteki fiyattan asla ve asla fazla olmayacagi kesin bilginize. kendi dusuncem kare kasa araca on hatlarda yuvarlak far hos durmayabilir. tabi zevkler farklidir. en kisa zamanda bilgilendirecegim sizi..

7. M

Ynt: jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin forum uyeleri tum parcalar olacak ozellikle wj kasa ve overland seri araclarin parcalari ocak 15 te tum yazdiginiz parcalari disarida sorduracagim. o yuzden tam liste birikmesini bekliyorum. fiyat uygunsa veya ucuz olursa laflari bosss...
  8. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK hayirli olsun faydali olduysak ne mutlu bizee. ayrica daha tesekkur alamadik ama takdir sizlerin tesekkur butonuna basinizz. 35 alti alinacak wj den suphe duyarim derken demek istedigim ayni sizin anlattiklarinizz. 3-5 bin tl masraff ama...
  9. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK malum sitede temiz olarak gordugum bir kac arac linki lutfen alim yaparsaniz konu basliginda belirttigim detaylara ve arastirmalara bakip ,iyi bir ustaya goturup baktiriniz. pazarlik sunettir... (bu araclarin sahiplerini tanimiyorum sadece...

10. M

jeep araclar ariza tespit cok kolayy

Ynt: jeep araclar ariza tespit cok kolayy sanirim 96 modelde obd1 baglantisi var. cihaz obd2 baglantisi olan tum araclarda calisiyor. binek araclarda dahil..

11. M

Vergi Hesaplama

Ynt: Vergi Hesaplama nissan qashqai olmuş 78 bin tl.(full denilen tabir ile) vergimizde gulun dikeni olsun.yeri geliyor km de 1 lira yakit atiyoruz saniyede. :) insallah yeni bir duzenleme gelirde bu vergi dikenlerinden de kurtuluruz. daha keyifle binerizz. cok guzel bir konu basligi...
  12. M

Ynt: jeep araclar ariza tespit cok kolayy https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5wcm93bC50b3JxdWUiXQ.. yukarida adresten programi cihaziniza kurabilrisiniz...

13. M

tekrar yeni bir konu ile sizlere yardimci olmak isterim. daha once bilen arkadaslarimiz da tecrubelerini paylasirsa sevinirimm.. ANDROID MARKETTE TORQUE LITE(FREE) VE TORQUE PRO(PARALI) versiyon program ile jeep cherokee veya OBD2 baglantisi olan araclarin ariza kodlari okuma,silme ve anlik...
  14. M

GC 1999 WJ 4.7 Hakkında

Ynt: GC 1999 WJ 4.7 Hakkında yukarida forumda yazilanlardan korkmayin. bunlar sizi bilgilendirmek ve dogru araci bulmaniz icin bizzat ben tecrube ve arastirmalarimi yazdim. VE DE EN AZINDAN BU FORM UYELERINI VE ZIYARETCILERINI MINIMUM MASRAFLI ARAC ALMASINA SEBEP OLMAK , IYI NIYETLI...
  15. M

GC 1999 WJ 4.7 Hakkında

Ynt: GC 1999 WJ 4.7 Hakkında üstadim cok hakli icinize JEEP dusmusse asla almadan iflah olunmaz.... jeep cok farklı bir dunya... x5 4.4 -pajero 3.2 dıd-2.6 benzin ve sonrasinda hep jeep wj 4.7(3 defa degistirdim) ama hala wj derim jeep derim 2003 veya minimum 2002 sonu. iyilestirmeler cok...

16. M

Yeni konu basligi hayirli olsun... JEEP SEVDASI bunu da yaptirdi.herkese faydamiz olsunnn. tekrar ediyorum isim bu degil sadece yardim amacli. 1993-2004 MODEL ARASİ JEEP CHEROKEE ic dis motor yuruyen koltuk paspaslar akliniza ne gelirse parca getirtme imkanina ulasmis durumdayim. ozelden tel...
  17. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK kotu bir arac degil.fakat kendin bak kullan.sonra keyfini sen cikaracaksin. ,HER ZAMAN SORABİLİRSİN BANA.BİLGİ PAYLASTİKCA GUZEL. KOLAY GELSİN.
  18. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK ayrica 32500 fiyat overland serisi icin ucuz bir rakam. once neden ucuz diyeceksin!ben olsam bu fiyata verirmiyim diyeceksin. cevap elbette hayir ucuza vermem olacak. son fiyat ne kadar sayiyor.??

19. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK ilkercigim ya bana ozelden ulaş yada bana tel numarani verr.... size dedigim gibi bir arac icin 5664 asla ve asla yetmezz. ilanlarda olan 3-4 arac icin kazasiz olarak sms cevabi gelirken ben bu araclarin pertli oldugunu ogrenmis durumdayimm...
  20. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK tekrar merhaba, iki arac kiyaslanmayacak kadar farkli araclar. 2.7 dizeller ile ilgili cok yazildi forumda.senelerdir cekenler cok fazla.(3.1 motorlardan biraz daha iyi)ama sorun yasamayan yokk.ariza isiklari.bayilmalar,yolda kalmalar)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri