Arama sonuçlarınız

1. M

WJ kalorifer

Ynt: WJ kalorifer yine akdeniz sanayi de sekerbank karsisinda prins BHA 2A BAYİNİN YANİNDA ERCAN USTA VAR.yine bir danisin istersiniz. benim yapacagim bir yardim konu varsa seve seve

2. M

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK Wj araclar kupon aractir.orjinalligi ve en onemliside yetkili servis veya adam akilli servis dokumu verebilen servis bakimlilari fiyaati yukseltir. Ve tabiki... Herkesin bir verecegi fiyat gercegi vardir. Wj de en ust nokta overland...
  3. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK Link iki icinnn Ben asla bu kadar yalanmis temizlenmis bir araca resimlerle karar vermezdim. Fiyatta anlasirsaniz atlar yanina gidersiniz. Bakarsiniz. Fiyat cok pahali aradim gorustum. Bir defa araciniz overland degil dedim.yani ben bilmem...

4. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK Link 1 de verdiğiniz 2001 aracin sag on kapi, sol arka kapi,sol on kapi problemli gorunuyor. Dedigim gibi resmi buyuttugunuzde arka sol kapi cam lastigi egri bugru. Aracin diri durmasi cok iyi fakat suphe veren kapali garajda muhafaza...
  5. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK Bir detay daha... Gecenlerde bir arkadasa wj kasa bakiyordum.arac istanbul da.gri 34 lu fiyatlar isteniyor.satan adama dedimki kapilarda islem var.yok dedi. Peki warning sticker lar yok... Cam lastikleri egrilmis. Sustu dusundu veee Bu...

6. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK Kesinlikle cok dogru diyorsunuz.temiz bulmak cok zor. Fakat yazilan cizilenlere dikkat ettiginizde sizi asla ama asla kandiramazlar.hic bilemediniz burada sorariz ve bilen birilericikar ve arkadaslarimiz bize yardimci olur. Gerekirse...

7. M

WJ kalorifer

Ynt: WJ kalorifer yarin tesaduffff bende antalyadayim.. akin usta var antalya da.amerikanci. mutlaka danismanda fayda var akin usta tel : 533 480 8497 size en temiz bilgiyi verir...yonlendirir.
  8. M

WJ kalorifer

Ynt: WJ kalorifer daha sonra plastik cikinti seklinde blower motor plastik tuvarlak kutusunu sokecegiz. bunu uc adet kucuk somun tutuyor.mavi oklarla gosterilmis. sonrasinda isik kullanarak baktiginizda yukarida recyrc door kapagini goreceksiniz.kapak ya sallaniyor ya da sikismis olabilir...
  9. M

WJ kalorifer

Ynt: WJ kalorifer oncelikle glow box torpido gozu sokulecek.

10. M

WJ kalorifer

Ynt: WJ kalorifer muhtemelen klima kanallari icine toz,pislik veya kuru ot agac yapragi girmis olabilir. neden derseniz? wj kasada aracin sag silegi ustundeki izgara altinda kimi zaman filtre olmuyor ve buradan muthis bir toz girisi oluyor.buda zamanla asagi duserek blow motor uzerinde...

11. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK Jeep sevdam ve yolculuk yapmayi sevmemin sebebiyle hemen hemen tum wj leri gorme sansim oldu malum satilik ilani olan sitede. Jeep sevdasi olan ozellikle wj almak isteyen arkadaslar mutlaka bu konuya bakmali ge bizlerde elimizden geldigince...
  12. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK cok onemli bir ayrinti.... Wjjeeps adresinde sanziman ve diferansiyel dagilimi goruluyor.bakmakta fayda var 2002-2004 arasi overland modellerinde on ve arka lsd kilit diff stanfart olarak vardir. Fakat Diger modellerde varilok yok limited...

13. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK motor bolumu kontrolu icin yapilacaklar. oncelikle arac motoru temiz olmayan yag kalintilari olan motorlara cok ama cok iyi bakilmali.catlak sizinti gibi basiniza dert acacak problemleri goremeyebilirsiniz. (yikatmaya vaktim yok ,boyle daha...
  14. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK kaporta boya kontrolu yaparken butun kaplari acin, oncelikle kap kontrolu: kapilarin ic saci ve dis sacin birlesme yerlerindeki cekili silikon tirtikli sekilde ayni simetride cekilms olmali.aksi tktirde kapi acilmis ve islem gormustur...
  15. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK wj kasalarda gonlunuze gore bir arac buldugunuzda alirken mutlaka yedek anahtarını sorunuz. 50-100 liraya kopyalanir veya kumanda klonlanır gibi laflara aldırıs etmeyin.mumkun degil... yedek anahtarı ebay de veya sahibinden.com da bulsanı...

16. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK 1999-2004 wj kasa en onemli dikkat edilmesi gereken konulardan biri de bujileri iyi okumak.tırnak aralıklarını 0.040 açıklıkta olmasına dikkat etmek limited motorlarda v8 powertech yaygın bulunan buji champion RC7PYCC4 OVERLAND motorlarda...
  17. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK 2002 yılına kadar olan modellerdekı klıma problemı ıyılestırmeye gıdılmıstır. bu aracları alırken en dıkkat edılmesı gereken ozellık. cıft taraflı klımanın her ıkı tarafada farklı derecelerde hava verebıldıgının kontrolu. ıscılıgının cok...
  18. M

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK Ilk once arac model ve serılerın arasındakı farkları belırtmek ısterım ve eksık veya unutulan olursa sayın forum uyelerımızden tamamlamasını ısterım. Tesekkurler... 1999 model 4.7 motor araclar km degıl mıl olarak uretılmıs amerıkan...

19. M

FORUM UYELERI VE MISAFIR OLARAK IZLEYEN ; WJ KASA ARAC ALIRKEN DIKKAT EDILMESI GEREKENLER VE WJ 1999-2004 KASA ARASINDAKI FARKLARI YAZALIM.
  20. M

2002 model 4.7 cherokee lpg sistemi hakkında acil yardım...?

Ynt: 2002 model 4.7 cherokee lpg sistemi hakkında acil yardım...? amac paylasim. o zaman 100 km de sehir disi kac litre benzin yakiyor. lpg de kac litre yakar ve belirli bir menzile oranlanmis olarak marslanacak depoda bulunmasi gereken benzin ne kadarlik? tum bunlari toplarsak genel bir hesap...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri