Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
http://members.shaw.ca/red90/gears.html#mt82
yukarıdaki linkte defenderde kullanılan tüm şanzımanların dişli oranları bulunmakta sonuç olarak sizin verdiğiniz deyer doğru olmakla birlikte ben sondişli oranını yanlış vermişim
mt-82 son dişli oranı 0,742...
konyadan sizleri bir antakyalı olarak imrenerek izliyorum ve artık antakyayada bir offroad kulübü resmi olarak kurulma zamanının geldiğine inanıyorum HAntoff u kurun ve gezilerinizi HAntoff adı altında bizlere seyrettirin Yaşar hocam sanırım bu iş sana düşüyor. aslında tüm Antakyalılara sevgilerle
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
son dişlioranı mt82 0,79 yani son sürat aynı ve ayrıca 2000 tly her tarafta mevcut bu şanzıman (ford v184 lerin üzerindeki 6 ileri şanzıman )
Ynt: Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum
fukan sis farları ikiye ayrılır delici ve yayıcı olmak üzere ben bu kanuda çok ii olamasamda (daha iyi bilenler vardır) üstlere delici tipleri ön tanpanada yayıcı tipleri takmalısın bence
Ynt: Defender Pick Up
fort firması 2002de land roveri aldı ve leyland motorla olan sözleşmenin bitimini bekleyerek 2007 de fort motorla 15 yıllık bir anlaşma yaptıktan sonra 2009 da tata firmasına firmayı sattı yani 2007 den itibaren bu motorla piyasaya cıkıyor araç 2010 dada türkiyede bu...
Ynt: defender TD5 motor ve PUMA motor farkı???
bildiğim kadarıyla her ikiside euro 4 motorlar aralarındaki fark puma mekanik ponpalı ([bizlerin taktığı 130 ps 320 nm/t] & [ orginalide elektronik 120 ps 360 nm/t]) TD5 ise elektronok td5 cok kullanılan bir motor olmadıgından (türkiyede)...
Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması
çok pahalı bir girişim olmuş 120 ps puma motor fiyatı ben olsam puma motor takar sonuna kadar tork undan ve ps inden yararlanır bu riske girmezdim
Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı
ahmet bey siz el atarsanız bu iş hem seri üretime girer hemdeçok güzel olacağına inanıyorum bu iştende en çok bizler yarar görürüz .
arkadaşlar türkiye de üretenler var diyor ama onlar sadece orta bölüm teyiplik kısmını üretiyorlar komple göğüs dizayn edip üreten...