Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En son bir deneme yapıp sana bilgi veririm. Ama yaklaşık olarak Şunu söyleyebilirim. 70-75 tllik gaz ile 135-140 km yol gidiyor şehir içi kullanımında ben memnunum. Onun haricinde prins bu konuda güzel başka marka bilmiyorum nasıldır. Ama aracın tüplü olmasının bana bir zararının görmedim sadece...
Asfaltta tabi ki ses yapması normaldir. Ama arazide her türlü kullanılır. Yeni lastik alırsam Goodrich almıcam Maxiss veya Gt radial fln almak istiyorum.
Aynı araç bende var şu anda 4.0 V8 performans çok beklemiceksin ama dagda bayırda camurda istedigin gibi kullan. Benim aracımda simde servis bakımda izmirde pazartesi günü alıcam. Zamanla alışıyorsun ben gerçekten seviyorum arabamı.
Hocam cevabın için teşekkür ederim. Bende şu anda At goodrich var zaten aracın üstünde ben MT lastik almak istiyorum. Verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim hepsinin detaylarına bakacagım.
Arkadaşlar merhabalar ;
2001 model Discovery 2 4.0 V8 aracımda 2 inch yükseltme vardır.Yakın zamanda 5 adet 16 X 10 arabama uygun jant aldım. Ama lastik ve ölçü seçimi yapmaya çalışıyorum. 35 inchlere çıkmadan ve 31 altına düşmeden lastik almak istiyorum. 33X 13.50 R16 MAXXİS ler var...
Benim araçta Prince marka tüp var amà ben taktirmadim aldığımda vardı farları isé kayalar yada aydinlandrover olması lazım onlarda mevcut bende almayi düşünüyorum henüz almadım. Bazıları ledli far yapmış araştırıp olmazsa öyle bişey takmak istiyorum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
benim aracın beyni sag yolcu koltugunun ön tarafında bulunun torpido gözünün arkasında td5 beynide aynı yerde mi? ben kontrol ettim sizin beyin farklı benimki tek soketli. kabloların yaglanması veya hasar alması gibi bişey bulamadım.