Arama sonuçlarınız

1. epsl20

Td5 Arıza

Merhabalar erdinç bey bu bahsettiginiz soketin tam yeri nerededir? fotograf paylaşımı yapabilirmisiniz?

2. epsl20

Td5 Arıza

Denedin mi Son durumu nedir yada problemi nasıl çözdün ? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. epsl20

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

4 adet Sipariş verdim bakalım keçeler yakın zamanda gelir inşallah. Malzemeler gelince acenin herşeyini kontrol edecegim. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

4. epsl20

bunu nerden tedarik edebilirim. Kayalarda yok bulamadım.
  5. epsl20

Arda bey bende arabayı sana göndereyim şu benim arızayı hallediver :) Benim anladıgım kadarıyla benim araçta yukarıdaki ilk resminde gönderdigin keçeleri degiştirmem gerekiyor. Ama aynı zamanda aracta senin dedigin gibi dönüşlerde vurma sesi yapıyor anti roll için degiştirdigin malzemenin detayı...

6. epsl20

konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mıdır?

7. epsl20

Td5 Arıza

Bendende buna benzer bir sıkıntı olmuştur. Yurtdışı forumları araştırmıştım.İlk başta akü kutup başlarında boşluk var mı ona baktık. temassızlık oynama. Akünün durumu nasıl o önemli bir konu?Ben aküyü degiştirdim. Alternatörleri ölçtürdüm onu tamir ettirdim. genede devam ediyordu en son bizim...
  8. epsl20

Arkadaşlar bahsettigim yag kaçagının resmini ekledim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  9. epsl20

Diagnostic Cihazlar

Takip bende mümkünse alan birinde disco2 V8 için denemek istiyorum.

10. epsl20

Merhabalar bu konu hakkında detaylı olarak okudum ama eski resimler olmadıgı için tam olarak istedigim soruların cevaplarını alamadım. Sizlere tekrardan bilgi danışmak istiyorum. Ace sistemimin oldugu sag ön tekerin oldugu pompanın ordan körügüm yırtılmış ve yag kaçırıyor. Bunu nasıl tamir...

11. epsl20

Discovery I XLarge Fender Flares

Konunun üzerinden 6 sene geçti ama bana Geniş dodik lazım kim yardımcı olabilir.
  12. epsl20

Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

Aracınız hayırlı ugurlu olsun bizde Denizlideyiz. Bizdede 94 v8 defender ve disco2 aracımız var. Denizliye gelirseniz bekleriz tanışmış oluruz.

13. epsl20

Teqe Marka Defender Cam Korlukları

Discovery 2 için yaparsan hemen alayım SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. epsl20

Discovery 2 Demir Tampon

Ben kısa sürede yapıcam bu gidişle ama ben vinçli olucak şekilde yapıcam olmassa sana yardımcı olmaya çalışırım.
  15. epsl20

Discovery 2 Demir Tampon

15 senelik arabanın airbagları ne durumdadır onada bakmak lazım. kullanım klavuzunda belli bir süreden sonra airbag bakımları yaptırılması gerektigini iletiyor ama bilmiyorum. Her neyse bizim çizimi istemekteki amacımız zaten tamponu kendimiz yapacagız. Sadece ölçü ve tasarım açısından daha...

16. epsl20

Discovery 2 Demir Tampon

Bulursanız banada yollayabilirmisiniz?
  17. epsl20

Resimler yok olmuş senden rica etsem tekrar paylaşım yapabilirmisin? Ace arızam varda neleri kontrol edicem resimler bu konuda yardımcı olacagına inanıyorum.
  18. epsl20

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Biz teqe isminin ve logosunun tescilini bile artık bende Sticker yaptircam yaptırınca size kargo ile göndereyim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. epsl20

Yanlış resim veya fazla yükleseydim kusura bakmayın.
  20. epsl20

Teşekkür ederim Yavuzhan bey : Bende bir kaç resim paylaşayım Hem defenderı hemde discoyu göstereyim size. Bu arada Defender için cam korkuluklarını yaptık taktık çok güzel oldu. Şimdi Discovery 2 içinde yapıcaz. QARATEQE VE SARITEQE :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri