Arama sonuçlarınız

1. epsl20

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ses yoksa korkucaksın :D

2. epsl20

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Sitede yenilenme olduktan sonra resimler gitti gözükmüyor.
  3. epsl20

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Way arkadaş ne şans var bende ya daha konuyu geçen hafta okudum bizim qarateqe 2 gündür ace arızası veriyor. :D

4. epsl20

qarateqe & sariteqe

qarateqe & sariteqe
  5. epsl20

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Güzel bir yazı olmuş okudum hepsini seninle aynı duygularla aldım aracımı ve kullanıyorum. Az çok aynı şeyleri yaşamışız. Saniyede her usta herşeyi bilmiyor ve direk yenisini degiştirmeyi düşünüyor o yüzden bende artık sanayiye göstersem bile forumdan bilgilere bakıyorum ayrıca yabancı forum...

6. epsl20

Yag Azaltma & Ace Sistemi

Yeni yag bakımını yaptım biraz kullanayım bilgi verip güncelleme yapıcam. Bu arada ben yagı castrol magnetech 10- 40 w kullanıyorum.

7. epsl20

Kaput açarak ve aracın altından kontrol ederek yaptim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. epsl20

Arkadaşlar merhabalar , Lr disco2 4.0 v8 aracımda genel olarak 15 günde bir yag kontrolu yapıorum yagında azalmalar oluyor ama dengesiz bir sekilde bazen cok bazen az. Sorunu çözemedim aracım tüplü yag mı yakıyor acaba 15 günde 1 litre yag ilavesi yaptım. Sizdede böyle bir sıkıntı var mı...
  9. epsl20

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Bende 1 tarafta tüp oldugu için koltuk yok ama diger koltugu hiç kullanmıyorum bagajı gerçekten küçültüyor. eger ki kamp ve arazi için kullanılacaksa araç bence arka 2 koltuk fazlalık.

10. epsl20

Yeni Aldığım Td5 17 Lt Yakıyor Yardim

Yanlış anlaşılma olmasın tüpte aldıgım degerdir. Tüp prince markadır. Benzinde ölçüm yapmadım.

11. epsl20

Konu aküden nerelere gelmiş kusura bakmayın başka konulara girdik :)
  12. epsl20

arkadaşlar 4.0 v8 tüplü ile dizel arasında fark var ben şu anda şehiriçi 42 kuruş yakıyorum. Dizel 14 litreden hesapladıgımdada 0.55 kuruş yakmaktadır. benzin konusunda depoyu fulleyip bakmam lazım. Bende katalizörü temizleteyim diyorum belki birazdaha düşürebilirim yakıtı. İptal etsem yakıtım...

13. epsl20

Eski Forumdaki Fotoğrafların Taşınması

Eski resimler halen acılamamaktadır. Acaba benim agdan mı problem kaynaklanıyor yoksa yeniye transferleri yapamadık mı?
  14. epsl20

Disco Iı V8 İzlenimleri

Berk merhabalar bendede 4.0 V8 var aracın çok güzel maşallah üstündeki port bagaj mı yoksa airtop cartop dedikleri çadır mı? Ne marka aldı tavsiye edermisin? ayrıca benim aracımdada prins marka tüp bulunmakta ama tankım düşük 150-200kmde bir depoyu dolduruyorum. Hacmini bilmiyorum daha büyük...
  15. epsl20

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Hayır o degilde egzozum yamulmuş şıngır şıngır çarpıyor gövdeye deli oluyom arazide :) Oksijen tüpü ile ısıtıp dogrultcam.

16. epsl20

2000 Discovery Td5i 2004 Makyajlı Kasaya Çevirme

güncelleme gelmedi heralde liste halen gözükmemektedir.
  17. epsl20

Linkteki Discovery 2 3.9 Aracı Almalı Mıyım?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acil-satilik-discovery-ii-arazi-kitli-orj-km-226689396/detay Bu aracı buldum bak istersen ...
  18. epsl20

Linkteki Discovery 2 3.9 Aracı Almalı Mıyım?

İlanın yanınlama süreci bitmiş.. Bakmiş oldugun araca yakın bir araç bende var 4.0 V8 1 aydır kullanıyorum bana dert olcak bişey çıkartmadı ama araçtan araça herşey degişir.

19. epsl20

Kara Teqe Mi Aldim..

Çok teşekkür ederim. Agır offroad yapmayacagım amacım kamp aracı yapmak ama birazdaha yükseltsem daha rahat olucak. Kamp amacımla sepet ve cadır alıp altında zarar görecek yerleri saglamlaştıracagım. yakıt konusunda su anda tüpte şehir içinde 42 kuruş yakıt yakmakta. lpg 1.90 tl Ayrıca size...
  20. epsl20

Kara Teqe Mi Aldim..

ÜZERİNDE 2 İNC YUKSELTME VAR AYRICA ELİMDE ESKI SAHIBINDEN ALINMA 4 YAY DAHA VAR AMA INCLERINI BILMIYORUM UZERINDEKINDEN 2 BOGUM DAHA FAZLA ALTINA TAKOZ BESLEYEREK YAPABİLİRİM ASLINDA. SİZİN ARACINIZDA NE KADARLIK YUKSELTME VAR.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri