Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir yazı olmuş okudum hepsini seninle aynı duygularla aldım aracımı ve kullanıyorum. Az çok aynı şeyleri yaşamışız. Saniyede her usta herşeyi bilmiyor ve direk yenisini degiştirmeyi düşünüyor o yüzden bende artık sanayiye göstersem bile forumdan bilgilere bakıyorum ayrıca yabancı forum...
Arkadaşlar merhabalar ,
Lr disco2 4.0 v8 aracımda genel olarak 15 günde bir yag kontrolu yapıorum yagında azalmalar oluyor ama dengesiz bir sekilde bazen cok bazen az. Sorunu çözemedim aracım tüplü yag mı yakıyor acaba 15 günde 1 litre yag ilavesi yaptım. Sizdede böyle bir sıkıntı var mı...
Bende 1 tarafta tüp oldugu için koltuk yok ama diger koltugu hiç kullanmıyorum bagajı gerçekten küçültüyor. eger ki kamp ve arazi için kullanılacaksa araç bence arka 2 koltuk fazlalık.
arkadaşlar 4.0 v8 tüplü ile dizel arasında fark var ben şu anda şehiriçi 42 kuruş yakıyorum. Dizel 14 litreden hesapladıgımdada 0.55 kuruş yakmaktadır. benzin konusunda depoyu fulleyip bakmam lazım. Bende katalizörü temizleteyim diyorum belki birazdaha düşürebilirim yakıtı. İptal etsem yakıtım...
Berk merhabalar bendede 4.0 V8 var aracın çok güzel maşallah üstündeki port bagaj mı yoksa airtop cartop dedikleri çadır mı? Ne marka aldı tavsiye edermisin? ayrıca benim aracımdada prins marka tüp bulunmakta ama tankım düşük 150-200kmde bir depoyu dolduruyorum. Hacmini bilmiyorum daha büyük...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acil-satilik-discovery-ii-arazi-kitli-orj-km-226689396/detay
Bu aracı buldum bak istersen ...
İlanın yanınlama süreci bitmiş.. Bakmiş oldugun araca yakın bir araç bende var 4.0 V8 1 aydır kullanıyorum bana dert olcak bişey çıkartmadı ama araçtan araça herşey degişir.
Çok teşekkür ederim. Agır offroad yapmayacagım amacım kamp aracı yapmak ama birazdaha yükseltsem daha rahat olucak. Kamp amacımla sepet ve cadır alıp altında zarar görecek yerleri saglamlaştıracagım. yakıt konusunda su anda tüpte şehir içinde 42 kuruş yakıt yakmakta. lpg 1.90 tl
Ayrıca size...
ÜZERİNDE 2 İNC YUKSELTME VAR AYRICA ELİMDE ESKI SAHIBINDEN ALINMA 4 YAY DAHA VAR AMA INCLERINI BILMIYORUM UZERINDEKINDEN 2 BOGUM DAHA FAZLA ALTINA TAKOZ BESLEYEREK YAPABİLİRİM ASLINDA. SİZİN ARACINIZDA NE KADARLIK YUKSELTME VAR.