Arama sonuçlarınız

1. epsl20

Kara Teqe Mi Aldim..

Teşekkür ederim , o lastikleri takmayacagım sadece denemek için baktık.

2. epsl20

Kara Teqe Mi Aldim..

Port bagaj tarzında çadırlar var yerli üretim olanlar bunlarla ilgili yardımcı olabilecek var mı veya kullanan ölçüleri standart mı?
  3. epsl20

Kara Teqe Mi Aldim..

İlk yapacagım ön arka saç tampon kartel ve depo koruması , sepet ve araç üstü çadır.

4. epsl20

Kara TEQE

Kara TEQE
  5. epsl20

Kara Teqe Mi Aldim..

Diger aracımızın tekerlerini denedik ama spacer delikleri ve çamurluk mesafesi tampon mesefesi yetmedi :)

6. epsl20

Kara Teqe Mi Aldim..

7. epsl20

Kayıp Disco 2 :)

Teşekkür ederim. Aile yapısı olarak bizde 3 kişiyiz 3 yaşında oglum eşim ve ben. Fiyat olarak ciddi yüksekmiş. Bunun haricinde sepeti ayrmı yoksa cadıra özel mi?
  8. epsl20

Kara Teqe Mi Aldim..

1 hafta önce discovery 2 v8 2001 siyah aracımı aldım çok şükür. yapıcaklarımı ve alıcaklarımı sizinle paylaşıp bilgi almak istedim. lütfen degerli yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Araca ön arka sactan tampon yapıcam. Önde vinc. karter koruması depo koruması...
  9. epsl20

2000 Discovery Td5i 2004 Makyajlı Kasaya Çevirme

tamam teşekkür ederim

10. epsl20

Araç Kararsızlığı;

Merhabalar walla ben ankaraya 4.7 grand chereoke almaya gitmiştim disco 2 v8 aldım geldim. Açıkcası çokta memnunum şu anda disconun heyecanına kaptırdım gidiyorum. Ama benim amacım kamp aracı olarak kullanmak

11. epsl20

2000 Discovery Td5i 2004 Makyajlı Kasaya Çevirme

Forum güncellemeden sonra listeler ve ekler kaybolmuş tekrar paylaşım yapabilirmisiniz?
  12. epsl20

Kayıp Disco 2 :)

Merhabalar aracınız cok güzel bende yeni disco2 aldım araç üstü çadır almak istiyorum siz nereden aldınız memnunmusunuz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri