Arama sonuçlarınız

1. legeris

SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz.

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. kardeşim afyondayım aracı anakradan aldım daha doğrusu ufak biraerim orda çalışıyor o buldu bana..şuanda takipçi muayene işi ile uğraşıyordur sanırım hala bekliyom alo demesini ambulanstan çeviriyoz koltuk attırdım arka camlara film attırdım ..eğer ararsa...

2. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. final tabi içinin resimleri yok içine deri döşeme yaptım vişne çürüğü ve sütlü kahve karışımı
  3. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. ve son halleri oğlumun

4. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. motor şanzımnına kadar indirdik dağıtıp topladık ama en çok kaporta bitrid bizi çekiçle düzelt 2 ay sürdür
  5. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. z

6. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. araç göründüğünden daha beterdi ilk araç alışımız olduğundna aslında itiraf etmek gerkirse biraz acemiliğimizden gol yedik ama çok uğraştım

7. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. x
  8. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. x
  9. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. kardeşim afyonda kendi çalıştığım şirketin boya kaporta atölyesinde 3 ayda kendimde uğraşarak restore ettim.araçta resmen bir parmak kalınlığında macun vardı ve kapılarına ltları aracın altı aklına gelen her yer çürümüştü ..sanayiden aldırdığım saclarla...

10. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. Değerli arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler ve tavsiyeler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..sizleri tanımak ayrıca bir onur..bundan sonrasında aracımla ilgili resimleri ve bilgilerimi sizlerle paylaşacağım hepiniziden Allah razı olsun...

11. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. yavuz kardeşim çok teşekkür ederim herşey için ve bilgiler için...o halde 500-600 gibi düşünebilirmiyiz yakıt tüketimini
  12. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. ARKADAŞLAR GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ SİTEDEN ŞASEDEN KONTROL ETTİM ARAÇ 6.2 GERÇEKTEN 4 İLERİ O HALDE 143 BG OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...UMARIM KAZASIZ BELASIZ KULALNIRIM İLK 4X4 ARACIM OALCAK http://www.lmctruck.com/icatalog/csb/full.aspx?Page=9

13. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. KARDEŞ BİR KOLTUK YAPTIRDIM MECBUREN TUV GEÇMESİ İÇİN SIFIRDAN BİR FİRMAYA OSTİMDE ŞU RUHSAT Bİ GEÇSİN TEK DERDİM O SONRA BEN ORJİNAL NE VARSA YAPARIM ARTIK...BUGÜN TUV GİRECEK RUHSAT ÇIKTIMI GİDİP ALACAM BUGÜN NASİPSE SONRA KENDİ BOYA KAPORTA ATÇLYEMDE...
  14. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. re
  15. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. resim

16. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. Aybars kardeşim bu bilgiler bneim için çok kıymetli herbiri için ayrı ayrı teşekkür ederim..Aracın arkasında 6.2L Custom deluxe yazıyor aldığım firmadaki atölye şefi bana 4600 motor dedi birkaç tane daha varmış ama dediğin gibi 4600 internette baktım...
  17. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. Kardeşim gerçekten de öyle araç çok diri ve sağlam garajta yatmaktan yorulmuş orjinal 68 000 de daha bir kaç yerinde pas oluşmuş o kadar innanılmaz bir gücü var Ankara çevre yolunda ibre kapandı banamısın demiyor heyecanla bekliyorum aslında 1 haftadır...
  18. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. Arkadaşlar nasipse yarın ruhsat işi bitecek yazılar söküldü tesisat söküldü arkaya (ortaya) koltuk konuldu yarın biterse inşallah teslim alacam ruhsat işinden sonra....Afyonda oturuyorum buraya getirip kendi servisimde boyasını pasta cilasını yaptıktan...

19. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. resim
  20. legeris

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. resimler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162