Arama sonuçlarınız

1. S

Giresun Bektaş Yaylasına Unimog Turu

Ynt: Giresun Bektaş Yaylasına Unimog Turu İyi günler Oğuz bey Paylaşım için teşekkürler,ilgi ile etkinliğin fotograflarını bekliyoruz. Saygılar

2. S

16-17 Şubat Hasan Dağı Kış Tırmanışı

Ynt: 16-17 Şubat Hasan Dağı Kış Tırmanışı Sy Sarı Çok güzel bir etkinlik olmuş,fotografları paylaştığınız için teşekkür ederim. Saygılar
  3. S

2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey İyi günler Tamer bey Aracınız çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanmanız dilğiyle Saygılar

4. S

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... İyi günler Yeni DUSTER fotograflarını temin edenlerin paylaşmasını diliyorum.
  5. S

duster 4x4 lastik

Ynt: duster 4x4 lastik İyi günler Sy Erkan Fotografları paylaştığınız için teşekkür ederim.

6. S

Gene başlıyoruz

Ynt: Gene başlıyoruz İyi günler İlgi ile takip ediyoruz,kolaylıklar dileğiyle Saygılar

7. S

Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) İyi günler Yeni aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
  8. S

93 model 2.6 pajero

Ynt: 93 model 2.6 pajero İyi günler Aradığınız aracı bulmanız dileğiyle
  9. S

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum İyi günler İlgi ile takip ediyoruz,daha fazla fotograf palaşırsanız memnun oluruz. Size sabır, bol para ve ehil ustalarla çalışmanızı dilerim. Saygılar

10. S

Canım Karavanım

Ynt: Canım Karavanım İyi günler Sy Kaya Karavanınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar

11. S

Faturasız motor mağduriyeti...

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... İyi günler Sy Tekmen Geçmiş olsun en kısa zamanda maduriyetinizin giderilmesi dileğiyle
  12. S

Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi

Ynt: Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi İyi günler Yeşim hanım ,Bülent bey Gezilerinizi ilgi ile takip ediyoruz,bu güzel fotografları bizimle paylaşmak nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Saygılar

13. S

CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık

Ynt: CJ 7 buyrun yeni toplandı. her türlü eleştiriye açık İyi günler Hakan bey Aracınız çok güzel,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar
  14. S

Tırazlı Kavacık Arası Bir Yer(İzmir)

Ynt: Tırazlı Kavacık Arası Bir Yer(İzmir) İyi günler Paylaşım için teşekkürler
  15. S

2014 Chrokee

Ynt: 2014 Chrokee İyi günler Kişiliği bozulmuş,melez bir araç olmuş (hava sürtünmesini azalmak ön planda tutularak, klasik özelliğinden taviz verilmiş.) Saygılar

16. S

4x4 Suv Seçimi Hakkında Destek (Freelander-Vitara-Rav4-??)

Ynt: 4x4 Suv Seçimi Hakkında Destek (Freelander-Vitara-Rav4-??) İyi günler Almayı düşündüğünüz araç ile çoğunlukla şehir içi kullanmayı düşündüğünüz için ve konfordan da taviz vermeyi düşünmüyorsanız,LR Freelander TD4 sizin için daha uygun olabilir. Saygılar
  17. S

SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7

Ynt: SATILIK OFFROAD DONANIMLI CJ7 İyi günler Doğanay bey Aracınız çok güzel, hayırlı satışlar.
  18. S

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak İyi günler Turboların en önemli kısımları yataklamalarıdır,çok yüksek devirlerde (10000-12000 d/d)dönen milin yağlanması gerekir. Eski ustalar turboları kontrol etmek için, araç stop ettikten sonra turbonun yaklaşık 5 dakika dönmeye...

19. S

P38 Offroad yapar mı?

Ynt: P38 Offroad yapar mı? İyi günler Görüntüler çok güzel paylaşım için teşekkür ederim.
  20. S

WHITE FREEDOM

Ynt: WHITE FREEDOM İyi günler Kadir bey İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz