Arama sonuçlarınız

1. albartos

Bize Her Yer Karavan

araç seçerken dikkat edilecek diğer bir konu aracın yaşı, yıl itibari ile 5 yaşını doldurmuş araçlar sınıf değiştirirken ötv ödemiyor, Ek olarak kilometresi mümkün mertebe 100.000 km altı olmalı, araç için ödediğiniz ücret daha sonra yaptıracağınız bakım masraflarınıza ciddi etkisi var, Bu...

2. albartos

Bize Her Yer Karavan

Araç seçimi konusunda bir kaç tecrübemi yazmakta fayda görüyorum, Karavan yapımına uygun araçların iç yapısı mobilya kereste yerleşimi için oldukça sade ve düz olmakta. Bu yönden Ford transit bu sınıfa girmiyor. Fakat çift saç olarak Kolon ve kirişleri uygun olan araçlara göre 2 kat daha...
  3. albartos

Bize Her Yer Karavan

Muğla o konu da en zengin yer, marmaris de bazı alışveriş merkezlerinin otopark alanları yaz döneminde karavanlara hizmet veriyor bir araştırın derim, Benim daha evel gittiğim bir yer Hisarönü UCPA Otel önü koyu rahat edebileceğiniz bir yer market biraz uzak ama rahat edersiniz, deniz kum, koy...

4. albartos

Bize Her Yer Karavan

Arkadaşlar Merhaba, Çocukluğumda annem babamla akdeniz sahillerinde başlayan çadır maceramı 10 yıl evel evlendiğim eşim ile de devam ettirdim. Antalya Adrasan da 2014 de kaldığımız kampta vw T2 camper dan çok etkilendik. 6 senelik bir araştırma süreci ekonomik şartlar derken 2020 Şubat...
  5. albartos

Simbonun Karavanı

Yazılımın hem yakıt tüketimine hem de performansa katkısı olması süper bir durum. Benim de bir arkadaşım esnaf, bana tavsiye etti. Bende yaptırmayı planiyorum. Burda motora zarar verecek kısım yakıtın hazne de normalin uzerinde patlatılarak hem devir/dakkayı artırması olarak dusunuyorum. Burda...

6. albartos

Simbonun Karavanı

Sizin konuyu uzun zamandır takip ediyorum, Karavanımı da yaparken güzel şeyler öğrendim. Teşekkür ediyorum. Şu an için resimde ki yapım aşamasındayım. Karavan yapım süreci tamamen butik yani kişiye özel. Herkes kendine en uygun yaşam alanını yaratması önemli. Bu yönden bende deneyimleri mi...

7. albartos

Mİdİbüs Karavan Başlangiç

cevap için teşekkür ederim, o zaman istediğimiz seviyede durdurabiliyoruz gibi. ben üstten açmalı dolap koyduğum için yüksekliği biraz uzun bırakmak durumunda kaldım, yatağa dönüştürürken problem yaşarmıyım bilemiyorum.
  8. albartos

siteye baktım da goremedım, kapalı konumda yuksekligini soracam, ya da her seviye de klitleyebilirmiyiz?
  9. albartos

Kolay gelsin, bu şeilde bir masa ayağına ihtiyacım var, nerden temin ettiniz? fiyat bilgisi paylaşırmısınız

10. albartos

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Merhaba hayirli olsun, benimde benzer bir ihtiyacim var, satan arkadasin yorum nasildi? Urunu hakkinda kullanici yorumunu merak ettim.

11. albartos

Simbonun Karavanı

12. albartos

Simbonun Karavanı

Hem koltuk hem fırın hem dolap şahane olmuş, dolabın ebatları nedir rica etsem dolap fiyat bilgisi de paylaşabilir misiniz.

13. albartos

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

banda atabilir misiniz
  14. albartos

Simbonun Karavanı

GÜLE GÜLE KULLANIN, EMEKLERİNİZ TAM YERİNİ BULMUŞ, 1 ay evel transit 350M araç aldım, biz 3 kişilik bir aileyiz her durum bize uyar diye koltuk problemini önemsememiştim fakat koltuk kısmı ruhsatla uyumsuzmuş ruhsat 1+1 iken koltuklar projesiz olarak 1+2 olarak uygulanmış, Sorum şu, sizin ve...
  15. albartos

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Merhaba firma nin iletisim numarasini atabilirmisiniz

16. albartos

Simbonun Karavanı

17. albartos

Simbonun Karavanı

yazdınız mı bilmiyorum ama işlem yürüttüğünüz firmayı da sorabilir miyim?
  18. albartos

Simbonun Karavanı

Merhabalar, doktor63 ün açtığı konuya yaptığınız yorumları okuyunca kendimi sizin gibi his ettim, bende moto karvan yaptırmayı planlıyorum ve şu an sizin doktor 63 e sorduğunuz soruların aynısını merak ediyorum, hüsrana uğramamak için olabildiğince doğru bilgiye ulaşmamıza vesile olduğunuz için...

19. albartos

Simbonun Karavanı

Kapının daha detaylı fotoları var mı acaba, benimde yaptırmayı düşündüğüm karavan için güzel bir fikir oldu, sonuçta bu bir yaşam alanıysa adam gibi bir kapısı olmalı, kolaylıklar...
  20. albartos

Karavancının En Büyük Kabusunu Yaşadım

Boyle bir olayi yasayacagima araci izole edip icerden vir dugmeyle devreye almak coo cazip geldi Acikcasi dusuk volt olacagi için kimseye zarar vermez ya da saglam bir köpek yetistirmek yoksa silah olayi çok daha tehlikeli degil mi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri