Arama sonuçlarınız

1. kabasakal34

Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım peki son olarak şehir içinde ortalama lpg tüketimi nasıl bu araçların bizi çok üzermi yakıtı acaba

2. kabasakal34

Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım

sahibi olduğum nissan terrano aracımı satmış bulunmaktayım.Sonuçta arazi ile haşır neşir olup arazi aracından vazgeçemeyenlerdenim.Opel frontera 3.2 v6 almayı düşünüyorum ancak ; bu araçlar hakkında pek bir bilgim yok bugün gidip bir aracı yakından inceleyip pazarlık yapma şansım oldu yüzeysel...
  3. kabasakal34

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey ben talı su balıkçısıyım denizle pek aram yoktur ancak balık balıktır itiraz etmem. genelde geceleri kamp yapıyorum göl kenarında büyük balık tutmak için çabam turna sazan ve yayın balığı avcılığı yapıyorum bagajımda herdaim olta takım sırt çantam şişme...

4. kabasakal34

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey elbette doğa vs ile birleştirildiğinde dahada iyi olur hemfikirim tüm terrano kullanıcılarıda diyebiliriz ayrım gayrım yok, ilk mesajımda amacım sadece benzinli araçlar arasında eksik fazla olayını görmek manasında idi yanlış anlaşılmasın bu tarz bir...
  5. kabasakal34

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey şu terrano 2.4 benzin +lpg kullananlar olarak bir gün bi yerlerde buluşup araçlarımız arasındaki çekiş vs gibi sorunları bizzati araçran araca test etsek eksik fazla kimde ne var görsek fena olmaz diyorum eğer zamansal sorun yok ise böyle bir organizasyona...

6. kabasakal34

Satılık 1998 Model Nissan Terrano 2.4 İ Lpg

Ynt: Satılık 1998 Model Nissan Terrano 2.4 İ Lpg ilan no : 121271116 sahibinden.com

7. kabasakal34

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey 265 75 16 ile yakıt tüketimi çok artmaz mı
  8. kabasakal34

Terrano Çeki Demiri Hakkında..

Ynt: Terrano Çeki Demiri Hakkında.. yurtdışından getirtsek burda işletebilirmiyiz acaba
  9. kabasakal34

Satılık 1998 Model Nissan Terrano 2.4 İ Lpg

araç 1998 model olup 268000 km dedir tüm servis kitapçıkları yedek anahtarı vs durmaktadır.aracın detayları 124616721 nolu ilan numarası ile sahibinden sitesinde mevcuttur otomatik arazi araçları ile takas düşünülür

10. kabasakal34

Terrano Iı 2.7 Tdı (yorum Ve Önerileriniz)

Ynt: Terrano Iı 2.7 Tdı (yorum Ve Önerileriniz) valla bu benim yorumum yönlendirici olmak istemem sadece önceki yazdıklarımdanda bahsettiğim gibi sesli düşündüm o kadar karar sizin bi kaç kişiye daha sorun bence

11. kabasakal34

Ynt: Terrano Iı 2.7 Tdı (yorum Ve Önerileriniz) ben istanbulda ikamet edip dizel motor yaptırıp ama maalesef sonuç alamayıp pişman olan biri olarak yazdım size içimden geçenleri sesli düşündüm yani . o yüzden ben bu arazi aracının benzinli modelini tercih ettim hiçte pişman değilim lpg ile...
  12. kabasakal34

Ynt: Terrano Iı 2.7 Tdı (yorum Ve Önerileriniz) 6-7 bin tl gibi bi rakam ver madem ,4-5 bin sen masraf edersin borcu harcıda 2-3 bin çıksa ya usta sen git temiz bi terrano al bence hiç uğraşma adam olacak olsa kendi yaptırırdı zaten

13. kabasakal34

Ynt: Terrano Iı 2.7 Tdı (yorum Ve Önerileriniz) dizel motor yapmak usta işidir ustasını bulursan sorun yok ama düzgün yapılmazsa ne randıman alırsın nede tamircilerden kurtulursun düzgün temiz araçlar zaten uygun fiyatlara satılıyor şahsi görüşüm hiç bulaşmasan daha iyi dışı seni yakar içi...
  14. kabasakal34

satılık nissan terrano 2.4 i 1998 model lpg

Ynt: Satılık Nissan Terrano 2.4 İ 1998 Model Lpg konu günceldir sahibinden .com da 124616721 nolu ilanda detayları görebilirsiniz ayrıca araca tavan sepeti yaptırılmıştır.
  15. kabasakal34

14 Nisan 2013 Gezi Plani

Ynt: 14 Nisan 2013 Gezi Plani 2 kere battım lsd siz olsa aracım katiyen çıkamazdım :D resmen çamura oturdu nasıl çıktığımı anlamış değilim ama gerçekten zevkli eşlik eden olsa çok güzel yerler var o bölgede avucumun içi gibi biliyorum desem yeri var

16. kabasakal34

Nissan Terrano Hakkında 1 Soru

Ynt: Nissan Terrano Hakkında 1 Soru alt komple resmen balçığa oturmasına rağmen halen ordan nasıl çıktım analayamadım zaten bende belkide çalıştı ama farkında değilim
  17. kabasakal34

14 Nisan 2013 Gezi Plani

Ynt: 14 Nisan 2013 Gezi Plani Kemerburgaz çiftalan bölgesinde hafif offroad yapılacak bölgeler mevcut standart araçlarla rahatça geziliyor ben kendi aracımla denemeler yaptım biraz zorlansamda çok keyifliydi Ömerli bölgesi bana biraz uzak kaçıyor yoksa gelmek isterdim Avrupa yakası düşünen...
  18. kabasakal34

Ynt: Nissan Terrano Hakkında 1 Soru sanıyorum içindeki yağ lsd yağı çünkü yetkili servis bakımlı araç virajlarda ben hiç sıkıntı çekmedim şu zamana kadar. bu lifte kaldırma işini denicem bakalım dönecekmi :D dönüyosa sağlammıdır?

19. kabasakal34

bugün çiftalanda hafif bir offroad denemesi yaptım herşey gayet güzel geçti ancak sormak istediğim bir sorum var. aracın ön 2 tekerleğini derin bir çamura gömdüğümde 3 tekerlek patinaj yaparken sol arka tekerlek sağlam zemine(kuru zemin) basmasına rağmen dönmüyor ve bir balon gibi esniyordu bu...
  20. kabasakal34

satılık nissan terrano 2.4 i 1998 model lpg

Ynt: satılık nissan terrano 2.4 i 1998 model lpg sıkışık şehir içi trafiği 40 krş hafif şehir içi + şehir içindeki ana arterler 36 krş şehir dışı 30 krş bizzati defalarca test etmişimdir. ortalama olarak şöyle diyebilirim ki 100 km de 15-16 litre yakıyor şehir içinde evet istanbuldayım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri