Arama sonuçlarınız

1. cakali

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) kafkasya geçişi

2. cakali

Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Gezimizin 2.günüde bitmek üzere ve biz Tiflisten ayrılarak Gori istikametine 10 km geri dönüp, sağ taraftan Kazbeg geçidne ulaşmak üzere Kafkasyaya rotamızı çevirdik. Yaklaşık 2-3 saatlik bir...
  3. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Bu arada İlhan beye, Osman Beye ve Harun beye teşekkür ediyorum. Osman hocam bende ordu perşembeliyim, çaka köyünden. İşlerin yoğunluğu sebebiyle yazılarımı geç yüklüyorum, sormak istediğiniz birşey...

4. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Tiflisten görüntüler...
  5. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) 1880 lerde Tifliste yaşayan müslümanlartarafından yaptırılan camii ziyaretinden sonra yürüyerek tiflis kalesine çıktık.

6. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) 22 Nisan Salı akşamı geç saatlerde Tiflise ulaştık. Yine ilk işimiz Booking. com dan ucuz bir otel bulup otelimize yerleştik. Yanımızda bolca götürdüğümüz konserve, zeytin,bal ve meyveden oluşan...

7. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Yine hızlı bir Kutaisi turundan sonra Gori şehrine haraket ettik. Burada Stalinin doğduğu evi ve Gori kalesini gezip akşam konaklayacağımız tiflise hareket ettik.
  8. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Biz Batumda Hotel İberiada kaldık. 3 kişilk oda kahvaltı dahil 60 dolar ödedik. Booking. com dn günlükotelleri bulup en ucuzunda kalmaya çalıştık. Sabah Kahvaltıdan sonra arabamızın deposunu fulledik...
  9. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) batum orta camii

10. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) Batumdan görüntüler...

11. cakali

Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 ) İlk kez yazdığım için acemiliğimi bağışlayın lütfen. Geçen yıllarda Suriye, Balkanlar ve Kırım gezilerim oldu. Geçen sene yine bu aylarda araba ile Arnavutluğun Başknti Tiran'a gidip dönmüştüm. Bu sene...
  12. cakali

21 Nisan Tarihinde Samsun'dan başladığım yolculuğu 30 Nisan tarihinde tamamladım. Bu yolculuk sırasında, Batum, Tiflis, Kazbeg Geçidi, Kuzey Osetya, Adıgey, Krasnador üzeri Kerç Boğazına kadar gittik. Dönüşte Soçiye uğradık ve yine aynı güzergahtan Türkiyeye dönüş yaptık.

13. cakali

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bekir Bey, Halil Bey, İlhan Bey ve Seyyah'a çok teşkkür ediyorum...Selamlar..
  14. cakali

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İsmail bey, Cavid Bey, Yusuf Bey hoşbulduk, çok teşekkür ediyorum. Çılgın Karavancılar yazarı Mahmut Abinin soyadını yanlış yazmışım kusuruma bakmasın. Herkese iyi akşamlar... ahmet özel
  15. cakali

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba Sayın Gezenbilir Üyeleri, İsmim Ahmet Özel. İstanbul'da bir bankanın Güneşli Şube Müdürüyüm. Ayrıca bankanın Tarih Kültür Gezi kulübü başkanlığınıda yürütüyorum. Kulüp olarak geçen yıl Adım adım İstanbul projesini başlattık, hocalar eşliğinde İstanbul...

16. cakali

2012 yurt dışı gezimiz

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz Sayın Cantunç, Yaklaşık 2 aydır bu siteyi takip ediyorum ve ilk kez bir yorum yapıyorum. Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Yazılarında hep olumsuzluk ve eleştiri var. İnan karavan heyecanımı, gezi heyecanımı yok ettiniz diyebilirim. Bırakın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri