Arama sonuçlarınız

1. JantarMantar

Motorkaravan Dİzayn

Sinan bey, konunun başındaki planınızı beğenmiş ve mantıklı bulmuştum, belirtme isterim. Benim aklımda da çok benzer bir proje var, sebeplerini vaktim olduğu zaman daha detaylı yazmaya çalışırım. Yasal engeller (olumsuz) ile ilgili bilgilendirmeler dışında bukadar negatif hatta yıkıcı yorumlar...

2. JantarMantar

Hidrafor Seçimi

Göreceli olarak kısa süredir bu sektörün içindeyim. Şaşırmadım demek için mesaj atıyorum... Geçmiş olsun.
  3. JantarMantar

Akü Ekipman Çılgınlığı.!

Selamlar, bir süre daha araştırıp (gerek forumda gerek dışında) yine de sonuca varamayacağım bir karmaşayı burada dile getirmek istiyorum. Karavanda yaşam planlanıyor(en azından birkaç yıl kadar), dolayısıyla uygun miktarda solar panel sistemi, yaşam akü(leri), 220V bağlantı, aracın motorundan...

4. JantarMantar

Esnek Solar Panelleri Sudan Ucuz

Ben de sizin yazdıklarınızı kastetmeye çalışmıştım aslında ama "yorumsuz" bir şekilde. Hatta okadar çok cepten aranmasını istemiş ki, arandıkça kontör kazananların çabaları aklıma geldi:p
  5. JantarMantar

Esnek Solar Panelleri Sudan Ucuz

...

6. JantarMantar

Jenaratör Destekli Enerji Çözümü (kış Ayları Için)

Madem ürünü de almışsınız, kullanım ve tecrübelerinizi aktarmanızı sabırsızlıkla bekliyorum... takip!

7. JantarMantar

Yer Kaplamayan Wc Ve Banyo Çözümleri

Paslanmaz çelik öneririm. Ancak o olmazsa da kendiniz yapmak yerine hazır satılan duş altlıkları var? Ucuza ve hızlıca mal etmiş olursunuz, zaten az kullanacaksınız diye düşündüm.
  8. JantarMantar

Türkiye Turu Yapmak Isteyen Yol Arkadaşı :)

Bir kadın olarak tek başına gezmenizi sakıncalı kılacak nedenlere bazı önlemler alabilirsiniz(ki mümkün). Dünyayı otostop vs ile aylarca/yıllarca gezen kadınlar ile tanıştım, tek başına. Hatta birisi aynı şekilde afganistana bile girdi... Kadın olmanın dezavantajları gibi avantajları da vardır...
  9. JantarMantar

Türkiye Turu Yapmak Isteyen Yol Arkadaşı :)

Tek başınıza gezmenizi (şiddetle) tavsiye ederim.

10. JantarMantar

Solar Enerji Doğru ,araca İhti̇yaca Uygun Yapi̇lmali̇

Güzel noktaya değinmişsiniz, teşekkür ederim. Aklıma geliyordu ama bukadar detaylı gelmiyordu doğrusu. Şimdi de aklıma "ozaman nasıl bir montaj + koruma mekanizması olmalı" sorusu geliyor. Yani doğrusu ben "port-bagaj" çeklinden daha farklı bir sistem (yada konsept diyelim) görmedim. Ne DIY...

11. JantarMantar

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Sanırım sizin bu çalışmanızı daha önce görmüştüm )) Güzel ve zorlu bir şeyi başarmışsınız. Ancak uzun vadede nekadar sızdırmaz kalır (özellikle defalarca katlanıp geri açıldıktan sonra) kestirmek zor. Kısa süre içinde su sızdırıp kullanılamaz hale gelecekse bu şekil zihni sinir olarak kendinizi...
  12. JantarMantar

Yeni Karavan Buzdolabı

Ben beğenmedim açıkçası, tasarım olarak mantıklı bulmadım. Sebepleri, bunun mutfak üstü dolabının yerini aldığını düşündüğümüzde; - Buzdolabı ve içindekiler, yerini aldığı dolaptan ve içinde genelde saklanılanlardan daha ağır. O yüzden ağırlık merkezini yukarı alınmış oluyor. -Mutfak/tezgah...

13. JantarMantar

TR de bunu satan yer bulursanız buraya da paylaşabilir misiniz? Bunun üst taraftaki düğme ve kapak şeiklleri farklı 5-6 çeşit tipi var, sanırım hepsi aynı ürün. Aliexpress yada alibaba daki ilanlardan farketmiştim bu durumu.
  14. JantarMantar

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Cevaplar için teşekkürler. Sorular gitti, biraz sohbet edebiliriz :smiley: K2 işin esprisiydi )).... benim için en azından. Neden Everest değil de K2 mesela... Belki daha soğuktur K2 :yum: Ama sizin tırmanışçı(doğru ifade mi acaba) olduğunuzu öğrenince sevindim, daha doğrusu hep merak ettiğim...
  15. JantarMantar

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Selamlar, elektrikli ısıtıcınızı kendinizin yapmasını beğendim doğrusu. Keşke benimde bukadar elektrik-elektronik bilgim ve yeteneğim olsaydı. Sormak istediğim bir kaç soru var, sizin ürününüzün diğer malum markalardan farkı nedir? Truma'nın hem gaz hem elektrik ile yada mazot/elektrik ile...

16. JantarMantar

Küçük Tüp Sobası?

Seni zehirleme(öldürme) ve aracı yakma ihtimali bahseidildiği kadar muhtemelken, o kadar da "ekonomi" yapmayın artık derim.
  17. JantarMantar

Küçük çamaşır makinaları ile ilgili yukarda paylaşıldığı gibi LG 'nin ürettiği 3.5 kg lı şu model (700 x 770 x 360 mm) LG TwinWash Mini Çamaşır Makinesi | LG Electronics Türkiye Bir de bunun 2kg 'lık modelini de yapmışlar (600 x 659 x 364 mm), LG TwinWash Mini Çamaşır Makinesi | LG Electronics...
  18. JantarMantar

En Verimli Isınma Sistemi Hangisi?

Cihazlarınız en yüksek kaç rakımına kadar sorunsuz çalışıyor? Test edebildiniz mi? 2000~2500 metrelerden bahsetmiyorum, 3500+ üstü gibi rakımlarda nasıl çalışır? Daha doğrusu bu rakımlar için bir ayar mekanizmanız, ek parçanız vs var mıdır? Yapmayı planlıyor musunuz? Askeri standartlardan...

19. JantarMantar

Döndürülebilir Ön Yolcu Koltuğu (swivel Seat)

Kaza anında koltuğu ve sizi yerinde tutabilecek güçte olması en önemlisi ve bunun için tasarlanmış olması.... Gevçemeyi en kötü loctite ile çözersiniz, çok az miktarda kullarak
  20. JantarMantar

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Nacizane fikrimi eklemek isterim, @ince999 'un #139 nolu mesajında da belittiği gibi, bu sistemlerin yakıt oranını ayarlamak çok kompleks olmamalı. Zaten kompleks bir sistem yapsalardı yeni nesil enjeksiyon teknolojisi gibi kendi yakıtını kendi ayarlardı. Bu ürünlerin basit bir elektronik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri