Arama sonuçlarınız

1. ibraymm

Serhun abi merhaba, suyun cıktığı yer aliminyum veya celiğe benziyor, sızıntı önleyiciyi kendim...

Serhun abi merhaba, suyun cıktığı yer aliminyum veya celiğe benziyor, sızıntı önleyiciyi kendim yapıştırsam halledebilirmiyim bunu kendi basıma ? yada bir kaynak bu işi halleder mi ? cunku oradan cıkan buhar beni cok tedirgin etti orayı kapattıktan sonra tekrar cıkar mı o buhar acaba

2. ibraymm

emre abi merhaba, hangi antirfirizi kullanmam konusunda beni bilgilendirebilirmisin abi bu araç...

emre abi merhaba, hangi antirfirizi kullanmam konusunda beni bilgilendirebilirmisin abi bu araç için ? sizin söylediğiniz sızıntı önleyici nereden temin edebilirim onun da çeşitleri varsa acaba hangisini tercih etmeliyim ? ve bu kaçak sorununu kapatırsam o buhar tekrar cıkmaz değil mi cok...
  3. ibraymm

Radyatör Çatlağı

eksik yazmışım, biraz buhar da çıktı açıkcası çekindim birdaha da çalıştırmadım

4. ibraymm

Radyatör Çatlağı

Abiler bugün zj kasa grancherooke'umu çalıştırdıktan 15 20 dakka radyotör hortumunun bağlandığı yerden su kaçağını farkettim ve biraz buhar aracı hemen stop ettirdim.Aracın suyunu kontrol ettiğimde full'e yakındı. Büyük bi problem midir acaba ?
  5. ibraymm

96 Model Jeep Yıllık Vergi

Abiler aracı aldığımdan beri ilk kez vergisini yatırıcam. 96 model 5.2 zj kasa yıllık vergisi 1800 küsür görünüyor, bu fiyatı daha aşağı çekme şansımız var mı yoksa tıpış tıpış ödeyecez mi

6. ibraymm

Istanbulda Olup Da Yardım Edebilecek Var Mı?

Abiler merhaba. Sunroof su gideri için yazıyorum.Problemin kaynağını buldum her yağmurda paspasın orası ıslanıyor. Şoför koltuğunun önündeki paspası kaldırmam gerekiyor fakat bi türlü kaldıramadım. Hemen o paspasın altında su borusunun ucunda meme var. o memenin ağzını genişletmek için sadece...

7. ibraymm

Abs Sensörü

mantıklı olur da o giderleri nasıl bulacağım abicim tel sokup temizle diyorlar zaten. ama benim sunroof acılmıyor ki çalışmadığından dolayı
  8. ibraymm

Abicim merhaba. bu sunroof tamirini nerede yaptırabilirim benim de araç su alıyor malesef. 96...

Abicim merhaba. bu sunroof tamirini nerede yaptırabilirim benim de araç su alıyor malesef. 96 model zj
  9. ibraymm

Sunroof Giderini Temizleme

96 model zj kasa sunroof gideri tıkanmış sanırım, yağmur yağdığında döşeme ıslanıyor ve su sızıyor içeri. Daha önce döşemeyi cıkarıp sunroof giderlerini temizleme deneyimini yaşayan var mı aranızda yada tavsiye edebileceğiniz bi yol ?

10. ibraymm

Abs Sensörü

ABi sunroof giderleri tıkalıymış sanırım. onu temizlemem lazım ama o giderleri nasıl temizleyeceğim döşemeyi nasıl açacağım hiç bilmiyorum

11. ibraymm

Abs Sensörü

:) abi sorun bitmiyor bu sefer de paspasın altında bir ıslaklık oluyor sürekli anlamadım gitti,sunrooftan da anlayamadığım biyerden su alıyor sanırım yağmur yağdıktan sonra aracı calıstırıyorum 2 dakika sonra tepemden su damlıyor :)
  12. ibraymm

Abs Sensörü

ikitelli oto sanayide bulmuş babam. orjinal cıkmasını 150 tl'ye aldım dedi abi

13. ibraymm

Grand Cherokee 1997 Zj Su Alıyor Yardım

Aynı sorun benim başıma da geldi. sorunu çözerseniz buradan paylaşır mısınız
  14. ibraymm

Grand Cherokee 1997 Zj Su Alıyor Yardım

Sorunu çözdünüz mü ?
  15. ibraymm

Abs Sensörü

zj kasa 96 model v8 aracın arka sol abs sensörü lazım. internetten buldum ama wj kasa diyor. Acaba wj kasa ile aynımıdır zj kasanın abs sensörü bilen abiler varmı burada ?

16. ibraymm

Aks Nerden Bulabilirim ?

Abiler merhaba, şimdi benim zj için arka aksları değiştirmem kesinleşti . Ama arka bir sağ bir sol teker için aks almam lazım sıfır bunları nereden temin edebilirim ? tabi uygun fiyata olursa cok iyi olur
  17. ibraymm

Arka Aks Değişimi

HD Aks'ın farkı nedir normal Aks'tan. size özel mesaj attım bakabilir misiniz
  18. ibraymm

Arka Aks Değişimi

Aks tamiri olmazsa değişimi keçelerin değişimi falan 2 2500 fiyat cıkardı bugün bi usta

19. ibraymm

Arka Aks Değişimi

1996 model 4*4 V8 grandcheroke sahibiyim. Dün aracımı Güngören Sanayi Sitesine götürdüm. Usta aracı kaldırıp motor çalışırken tekerleklerin dönmesine baktı, arkadaki iki tekerde hafif sağa sola sapma var 8 çizer gibi, bunun için aks değişmesi gerekiyor dedi. Araştırdığım kadarıyla epeyi fiyatı...
  20. ibraymm

Direksiyon Boşluğu

Çok teşekkür ederim hocam, not aldım söylediğiniz yerleri buralara baktırıcam. ufak tefek yapmam gereken şeyler var sunroof gösterge ısıkları şoför koltuğu ve ısıtmalı koltuklarda sorun var. bayağı iş çıkacak sanırım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri