Arama sonuçlarınız

1. wranglercj5x

Discovery 1 Aksesuar

Rica ederim. Sonuç olursa yazarim. Zaten benim aracta en basindan beri düşündüğüm motor devri cok güzel olmasina rağmen güç aktarmadaki yetersizlikti.Karbüratöru dahi actirdim bakimini yaptirdim. O da biraz etki etti ama bakim mahiyetinde.

2. wranglercj5x

Discovery 1 Aksesuar

Aracim otomatik. işlem uzun olduğu icin baktiramadim.%90 ivmelenmeme sebebi bu. Su linten bakabilirsiniz.Tork konvertörü nedir? Ne işe yarar? Torku nasıl atlar?
  3. wranglercj5x

Discovery 1 Aksesuar

Bugün bir ustaya götürdüm.sanziman turbilans basinci yok bu yüzden itici güç eksik dedi.

4. wranglercj5x

Discovery 1 Aksesuar

Bende de disco 1 var 98 model. Karbüratörlü sistem ayni. Ben cok uğraştım yaptirmak icin ama duzelmiyor malesef. Hatta diferansiyeli bile sokturecektim vazgeçtim.
  5. wranglercj5x

Discovery 1 Aksesuar

Hızlanma makul bence. Çünkü karbüratör yetersiz kalıyo. Motor büyük karbirator küçük. Performansa göre yakit makul seviyedeyse kabul edilebilir. Bende de ayni problem var. Güç var ama araba uzamiyo. Bütçe varsa edelbrok denenebilir. Ama 6-7 bin arasi diye biliyorum.

6. wranglercj5x

Discovery 1 Aksesuar

7. wranglercj5x

Discovery 1 Aksesuar

Aracinizda halihazirda enjeksiyon sistemi mi var. 70-80 km hiz eger toprak yolsa benim araca göre gayet iyi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri